Ulriikalta saatu pc ja juustoja lakukastikkeella

pocket letter

Ihana Ulriikka osallistui viimeiseen Korttivuosi 2015-haasteeseen Pocket letterillä, eli taskukirjeellä. Taskukirje sisältää keräilytaskusivun äydeltä atc-kortteja ja pieniä lahjoja ja kirjeen. Minulla oli kunnia vaihtaa Ulriikan pc itselleni ja tässä se on. Minun pc on vielä tekovaiheessa, joten tovin saa Ulriikka odottaa, että postiin laitan. En hutaisemalla, vaan tunteella ja taidolla. ;) 

askartelutarvikkeet

Taustapuolella siis kaikkea ihanaa pientä. Kiitos Ulriikka ihanasta arkista! 
Kerrottakoon vielä, että Korttivuoden loppurutistukseen osallistui vain 2 henkilöä itseni lisäksi. Taitaa melko uusi juttu olla vielä tämä pocket letter?
juustolautanen

Uuden vuoden vastaanotto oli hiljainen. Raketteja näkyi muutama ikkunasta, ulos emme menneet. Nautimme rauhallisesta koti-illasta kera herkkujen, ja tottahan toki laktaasientsyymit kaverina. ;) 

lakritsia ja juustoa

Yksi makuelämys oli lakritsikastikkeen käyttö kaverina juustojen kanssa. Toimii! 


Suu "huuhdottiin" Persimonilla. Kypsää ja mehukasta. Nam nam .

Mikä sinun suosikkihedelmäsi on juustotarjottimella? 


Yksi olut, sekin puoliksi. Siinä alkoholimme. Emme käytä humalahakuisesti alkoholia. Vain tällätavalla ruuan kanssa tai yksi saunaolut. Ilman humalaakin voi olla hauskaa, voi juhlia, voi käydä ulkona ja tavata ihmisiä... Mielummin selvin päin, kuin holtittomana, meikit levahtaneena, silmät lurpallaan sameina... eih.. yöks. Nollata jos tarttee, nollaan pääni metsässä tai järvellä. Luonnossa kävellessä tai maatessa kesähelteellä rannalla. Tai vaikkapa askarrellessa.

Kuinka sinä nollaat itsesi? 

Kommentit

Onnellista uutta vuotta 2016!
Anonyymi sanoi…
Ihanaa uutta vuotta! Mun suosikki hedelmä juustojen kanssa on viinirypäle. Voi minä en tänä jouluna tehnyt itselleni juusto tarjotinta ja nyt alkoi tekemään mieli joskin laku voi minulle olla hieman liian jännä kokemus :D
EstherH. sanoi…
Hyvää ja antoisaa tätä jo kuluvaa uutta vuotta sinulle!
Juustolautanen,erilaisine hedelmineen kuulostaa hyvälle, ei väliä mikä hedelmä kyseessä, erilaisiakin on hyvä kokeilla.

Tuo uusi kuvakäs- haasteesi kuulostaa hyvälle,uskon että välillä osallistun ainakin tuohon valokuvaosioon.

taiteilemisiin..:)
Outi, Kiitos sinulle myös!
Noora, rypäleetkin toimivat erinomaisesti
Esther, myös persimon toimii. Tykkään.