Ei paha, ei paha


Onpa ollut uskomattoman ihana päivä! Tietokone toimii, kylppäriremppa tehty loppuun, auto rempattu ja seura ollut mahtavaa! On pelattu ja on tehty hyvää ruokaa jälkkäreineen seuralaisillemme. Kuvan suklaat söimme saunan jälkeen. 



Nyt väsynyt, mutta onnellinen. Lisäksi parikin kauan odottamaani leffaa menossa boxille, joten voin viettii antoisia hetkiä pian taas. Ei paha, ei paha. :) 


Tällainen viikonloppu täällä. Onko sinun viikonloppusi ollut perussettiä, vai täynnä jotain erityistä?

Kommentit

Tuula's life sanoi…
On hienoa, kun elämässä on hienoja hetkiä, päiviä, viikonloppuja... Niistä pitää nauttia. Se on sitä hetkeen pysähtymistä.
Täällä on ollut hyvä päivä, ei mitään erityistä, mutta sanoisinko, että suloisen rauhallista.
Pirteää pakkasviikonloppua!
Anonyymi sanoi…
Ihana, että teillä on ollut mukava viikonloppu :) meillä aika perus settiä, mutta ihanaa kun en ole nyt töissä viikonloppua vaan saa olla lasten kanssa:) liukurimäessä käytiin ja naurettiin ääneen:) mitä muuten pidit siitä kirjasta ?
Näin pitkästä aikaa vanhan ystävän ja hauskaa oli ♡
Kuulostaa ihanalta sinunkin lauantai.
Mukavaa sunnuntaita!
Tuula, niin on. Tällaiset läheiset ovat äärettömän arvokkaita ja heidän puolestaan tekisi mitä vain. Ja vaikka pieniä ilon aiheita etsin joka päivälle, ovat suuret ilot jotain mikä katkaisevat arjen ja saavat elämän tuntumaan paremmalta.

Uskon että rauhallinen viikonloppu työssä käyvälle on arvokas ja hyvä. Mukavaa kun olet voinut rentoutua ja nauttia.
Hymy. Se on herkässä. Vielä kun saa kaikki kaappeihin järjestettyä. tässä samalla inventaario kosmetiikasta.

Tuntuu kuin olisi kaikki viime vuoden huolet ja kärsimys palkittu nyt kerralla.

Ihana viikonloppu teilläkin! Ulkona on kiva peuhata lasten kanssa. Nukkuvatkin paremmin. Joskus kävin kaveriporukallakin
Mäenlaskussa.

Voi, vielä en ole kerennyt lukea sitä kirjaa. Tässä on ollut niin paljon kaikenlaista. Lisäksi olen hidas lukija, eli kun aloitan, kestää kirja minulla lukea. Murunen lukee kirjan kolmessa päivässä ja sitä hämmästelen. Minä menen hyvin sisälle kirjoihin ja tarvitsen lukemiseen rauhan.
Ilmoittelen kun kirja on luettu. Odotan sitä jo innolla. Eiköhän se hetkinen tule kunhan saan nämä remppasiivot ja järjestelyt tehtyä.
Outi, ystävien seurassa on hyvä olla. Hyvää sunnuntaita
Tiia Koivusalo sanoi…
Jee ihanaa, että kivoja asioita. Kylppärissä varmaan tekisi nyt mieli asua. :) Iloista sunnuntaita ja hyvää leffailua. <3
Tiia. Hih. Sinäpä sen sanoit. Voisinkin kahvit juoda kylppärissä :D
SatuKoo sanoi…
Mulla oli erityisen toiminnan täyteinen ja mukava viikonloppu, oli relaa ohjelmaa. Parin viikon kuluttua taas uudelleen :) Noi suklaat, kuolaan täällä. Mulla on nyt herkuttomampi 6 viikkoa.
Piiuli sanoi…
Pesin saunan, ja hetken jopa harkitsin muuttavani sinne. Tuli niin puhdasta :D