Hae tästä blogista

ESITTELY

Henkinen hyvinvointi| +45 | KUOPIO | FINLAND


Inspiration, tuttavallisemmin "Inspis", on hyvinvointi-blogi sinulle, joka olet kiinnostunut  henkisyydestä, henkisten voimavarojesi esiin tuomisesta, haluat vinkkejä arjessa jaksamiseen ja itsesi hemmotteluun, eikä lisäpotku silloin tällöin kohti positiivisempaa sinua olisi pahitteeksi.  Mahdollisesti elät kroonisen kivun kanssa ja haluat vertaistukea ja tsemppausta.  Inspis tarjoilee myös kattauksen kauneutta, syvällistä pohdintaa sekä minimaalisia seikkailuja nukkekodin maailmasa. Eikä unohdeta kuukausiarvontojakaan. 

Kipu on suurena osana värittämässä elämäni polkuja. Se viitoittaa suuntia ja määrää tahdin, vaan ei vie voittoa. Käsittelen Inspiksessä myös elämää vaikean kivun kanssa pysyvästi sairaana ja vuosi vuodelta huonommassa kunnossa. Elän suurimmaksi osin vuoteessa ollen, mutta myös pyörätuolilla liikkuen (parempina päivinä) henkilökohtaisen avustajani tai puolisoni avustuksella. 


Niin minä, kuin lukijatkin, olemme kaikki erilaisia, uniikkeja ja ainutlaatuisia yksilöitä. Meillä on erilaisia ajatuksia, arvoja ja elämäntapoja, jotka otetaan blogissani rikkautena vastaan.

Sinulla on oikeus olla eri mieltä, tuntea toisin, tehdä asioita omalla tavallasi. Sinä olet myös yksin vastuussa sanoistasi. 
Toisten tulee kunnioittaa jokaista  asiallista  kommenttia ja kommentoijaa. Mieti ennen kommentin lähettämistä, loukkaako viesti minua tai jotain toista lukijaa. Ollaan reiluja aikuisia ja asiallisesti  toistemme kanssa. Keskustelu on tervetullutta hyvässä hengessä.  En mielellään ala rajoittaa ketään, mutta blogissani on käytössä kommenttien tarkistus. Kommenttisi ilmestyy näkyviin viiveellä. Malttia.Ja minä olen Viltsumari, eli Viltsu. Olen tavallinen keski-ikäinen +45 nainen, kuopiolainen aktiivinen somettaja, erityisherkkä valotyöntekijä  sekä positiivisuudella kyllästetty, värejä rakastava kipukroonikko.  Ennen kaikkea ihminen ihmisten joukossa.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja tästä syystä vähävarainen. Elän vaimoni kanssa. Meillä on myös 2 kissa-poikaa ja yksi tyttökissa, Luis ja Carlos sekä Lella. Olen myös yhden pojan äiti. Poikani on jo muuttanut pois kotoa ja luo uraa politiikan parissa ja samalla opiskelee hänen työhön liittyvää unelmaansa kohti Helsingissä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee sisimmästäsi.  Kehosi voi olla vaikka kuinka timmiksi pumpattu, mutta jos henkisesti voit pahoin, reagoi koko keho siihen. Samoin, jos kehosi on veltto, mutta mieli voi hyvin, säätelee henkinen hyvinvointi kehollesikin hormonaalisesti hyvää oloa. Henkinen hyvinvointi on siis iso ja tärkeä osa projektia, jolla pidät itsesi hyvässä kunnossa. 

Minä olen vaikeasti invalidisoitunut etenevän sairauden vuoksi, joten liikunnallista puolta en pysty sinulle tuomaan blogissani. Se ei olisi luontevaa.  Uskon kuitenkin, että löydät myös upeita liikuntaan keskittyneitä blogeja tueksesi tarvittaessa. Minulta saat puhti-eväitä kaikkein syvällisempään sinuun, sieluusi. 


Sera :

  • Italiaksi sera tarkoittaa ilta
  • Japanin kunta Honshūn saarella on myös nimeltään Sera ja siellä voit nähdä mm. Sera liljapuutarhan, mikä on näkemisen arvoinen nähtävyys.  
  • Sera on myös hebrealainen tytön nimi mikä tarkoittaa prinsessaa. 
  • Tiibetissä Seran luostari on merkittävimpiä ja arvostetuimpia. Sera-nimi tarkoittaa  Tiibetissä villiruusua. Luostari nimettiin täten, koska ennen rakentamista rinne oli täynnä villiruusuja. 
  • Sera voi tarkoittaa muutakin, mutta Inspiksessä se ei ole mitään näistä.

Pidin nimikisan, jossa toivoin nimeä selkärangasta alkavaan sairauteeni, joka leviää aina jalkoihin, varpaisiin saakka. (Välilevyn rappeumatauti, jälkitila, nikamasiirtymä, useampi skolioosi, lihas-, sidekudos- ja hermovauriot, lihasrappeumat jalkoihin saakka, krooninen vaikea kiputila, astma, kilpirauhasen vajaatoiminta, migreeni, jossa mukan näön menetys, masennuskausia, useita haastavia lääkkeiden haittavaikutuksia,... ) . Voittajanimeksi valitsin Seran. Voittajan perustelut Seralle olivat nämä:

"Minulle tuli mieleen nimi Sera, se on lyhennys SElkäRAngasta ja sen niminen luostari on myös Japanissa. Tiedän, että olet hengellinen ihminen, joten jollain lailla tämä tuntuisi sopivalta nimeltä"

En löytänyt japanilaista luostaria googlettamalla, mutta tosiaan Tiibetistä löysin. Käytän Sera-nimeä jatkossa sairaudesta puhuessa, jotten tarvitsisi puhua sairaudesta, potilaana olosta yms negatiiviselta kuulostavasta.  Minä haluan kertoa lepyttäneeni kiukkuavan Seran mielummin,  kuin että toivun kovista kivuista ja tuskaisuudesta.

Olkoon tämä osa projektiani pysyä positiivisena ja vahvempana ihmisenä etenevän sairauden ollessa arkipäivää.


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com

Blogissani on tuotesijoittelua yhteistöiden merkeissä. Osa #prsamples tai #blogiyhteistyö. Periaatteeni on se, etten bloggaa sitä, mikä ei ole ilon ja hyvänolon tuoja. Huonoja kokemuksiahan on kaikilla.
Kirjoitan niistä tuotteista,  jotka sopivat Inspiksen teemaan.

En tee yhteistyötä maksusta, kehujani ei voi ostaa eikä arvomaailmani ole pelkkää pinnallista sananhelinää. Hyvät asiat tuon esiin vaikka ne olisivat omakustanteisia. En myöskään lähde haalimaan kaikkea mitä tarjotaan vain siksi, että saisin sen blogin kautta. En myöskään kerää "ilmaistavaraa" toisille. Ilmaista ne eivät ole minulle! Otan bloggaamisen vakavasti ja jos jotain pyydän  tai saan, teen sen eteen töitä. 

Inspirationissa on arvontoja.  Näissä pyydän osoitteen ja puhelinnumeron postitusta varten. Jäsenrekisteriä en kuitenkaan pidä. Jokaisen postituksen jälkeen hävitän tiedot. En myöskään jaa osoitteita muutoin, kuin sovitusti esim. Yritykselle, joka toimittaa palkinnon. En ota vastuuta kenenkään muun toiminnoista, kuin itseni.


OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani ja saada yrityksellesi ja tuotteillesi näkyvyyttä lisää Inspiksen sivuilla? Autan mielelläni. Ota yhteyttä rohkeasti, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.

Vai haluaisitko kenties kommentoida julkaisujani, antaa rakentavaa palautetta tai ideoita postauksiksi? Tai haluaisitko vain tervehtiä minua? Yhtälailla kaikki yhteydenotto hyvässä hengessä tervetullutta.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta
somanyinspiration@gmail.comBlogisynttärit ovat 05.07. 2012 ja Viltsumarin omat synttärit tulevat syyskuun puolella, neitsyen tähtimerkeissä. Kiinalaisessa horoskoopissa olen tiikeri.

Mottojani:  
  • Miksi pantata hyvää itsellään, kun voi jakaa sen muillekin! 
  • Elän tässä ja nyt, tässä hetkessä. 
  • Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista. 
  •  "En minä voi vihata ihmistä heidän vikojensa takia. Mutta minä voin rakastaa hyvyyttä meissä jokaisessa. -Myös sinussa   -oma mietteeni-"

Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus ja jonka tuoremehulasi on puoliksi täynnä ja uudelleen täytettävissäkin. Tervetuloa Inspirationiin!  

Klikkaa itsesi Facebookiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Täytetty kirjekuori - askartelu

Osallistuin keväällä täytetyn kirjekuoren vaihtoon. Kuvat tässä.  Askartelin oman täytetyn kuoreni vaihtoparilleni, Marja-Riitalle omaan tah...

Kestosuosikit