ESITTELY

LIFESTYLE | Henkisen hyvinvoinnin blogi, jossa kauneus, positiivisuus, arjen voimavarat, syvällisyys ja kipupotilaan arki kulkevat käsi kädessä askartelun, kissojen ja arvontojen kanssa. | +40 | KUOPIO

Inspiration, tuttavallisemmin "Inspis", on Lifestyle-blogi tavalliselle aikuiselle naiselle ja miehelle, joka kaipaa voimavaroja, arjen iloa ja kauneutta jokaiseen päivään. 

 Inspis tarjoilee sinulle paikan, jossa voit istahtaa kahvikupin äärelle. Olla ​vain ja antaa runojen viedä mukanaan,​ saada ​ajattelemisen ​aihetta ​pohdinnoistani, löytää positiivisuutta ja iloa omasta arjestasi, inspiroitua kesken hektisen elämän.

Saat vinkkejä kauneuteen sekä arjen helpottamiseen.  Toivottavasti saan annettua sinulle myös inspiraation askarrella yksin tai yhdessä ja halutessasi voit tehdä vaikkapa atc-vaihtoja kanssani. Arvontaa löytyy blogista kerran kuussa. Lisäksi vinkkejä siihen, kuinka kasvaa ihmisenä tai hemmotella itseäsi. Kipu on suurena osana värittämässä elämäni polkuja. Se viitoittaa suuntia ja määrää tahdin, vaan ei vie voittoa. Käsittelen Inspiksessä myös elämää vaikean kivun kanssa pysyvästi sairaana ja suurenta osin vuoteessa ollen, mutta myös pyörätuolilla liikkuen. Eli voisiko sanoa, että pyrin tekemään Inspiksestä henkisen hyvinvoinnin blogin. 

Ja minä olen Viltsumari, eli Viltsu. Olen tavallinen keski-ikäinen +40 nainen, kuopiolainen aktiivinen somettaja, kierrätysaskartelija sekä positiivisuuden ja ilon jakaja. Ennen kaikkea ihminen ihmisten joukossa. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja tästä syystä vähävarainen. Elän vaimoni kanssa. Meillä on myös 2 kissa-poikaa, Luis ja Carlos. Olen myös yhden pojan äiti. Poikani on jo muuttanut pois kotoa. 

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com

Blogissani on tuotesijoittelua yhteistöiden merkeissä. Osa #prsamples  tai #blogiyhteistyö. Periaatteeni on kuitenkin se, ettei tuotenäytettä ole pakollinen blogata, enkä bloggaa sitä, mikä ei ole ilon ja hyvänolon tuoja. Huonoja kokemuksiahan on kaikilla.

Kirjoitan niistä tuotteista,  jotka sopivat Inspiksen teemaan. En siis tee yhteistyötä maksusta, kehujani ei voi ostaa eikä arvomaailmani ole pelkkää pinnallista sananhelinää. Hyvät asiat tuon esiin vaikka ne olisivat omakustanteisia

Inspirationissa on mahdollista olla arvontoja tai haasteita tai vaihtorinkejä. Näissä pyydän osoitteen ja puhelinnumeron postitusta varten. Jäsenrekisteriä en kuitenkaan pidä. Jokaisen postituksen jälkeen hävitän tiedot. En myöskään jaa osoitteita muutoin, kuin sovitusti esim. Yritykselle, joka toimittaa  palkinnon. En ota vastuuta kenenkään muun toiminnoista, kuin itseni.  

Mottojani ovat mm nämä:  


  • HOPE/TOIVO 
  • Miksi pantata hyvää itsellään, kun voi jakaa sen muillekin! 
  • Elän tässä ja nyt, tässä hetkessä. 
  • Uskon itseeni, I trust to myself 
  • Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista. 
  • Fiat justitia, pereat mundus (Oikeus tapahtukoon, vaikka maailma menisi nurin)
  • Fugit irreparabile tempus (Aika rientää palaamatta koskaan takaisin) 
  • Nosce te ipsum (Tunne itsesi)   
  • Per aspera ad astra (Vaikeuksien halki tähtien luo) 
  •  "En minä voi vihata ihmistä heidän vikojensa takia. Mutta minä voin rakastaa hyvyyttä meissä jokaisessa. -Myös sinussa 
     -oma mietteeni-"

Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus ja jonka lasi on puoliksi täynnä. Tervetuloa Inspirationiin!  


Inspiration  facebook:

Kaipaatko inspiraatiota, askarteluideoita ja tekemistä, arkea helpottavia vinkkejä tai kenties vinkkejä siihen, kuinka kasvaa ihmisenä tai hemmotella itseäsi?

Ehkä vertaistukea kipupotilaan arjesta tai ymmärrystä siitä, kuinka hyvä sinun "tylsä" arkesi onkaan?

Ehkä kaipaat seuraa ihmisenä ihmisten joukossa arvostelematta ketään ja olla vain. Istua alas kahvi/ teekupposen äärelle ja antaa runojen tai kuvien viedä mukanaan. Osallistua haasteeseen ja arvontoihin.

Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus  ja jonka lasi on puoliksi täynnä.
Tervetuloa Inspirationiin.
Klikkaahttp://somanyinspiration.blogspot.fi/ 


OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani ja saada yrityksellesi ja tuotteillesi näkyvyyttä lisää Inspiksen sivuilla? Autan mielelläni. Ota yhteyttä rohkeasti, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.

Vai haluaisitko kenties kommentoida julkaisujani, antaa rakentavaa palautetta tai ideoita postauksiksi? Tai haluaisitko vain tervehtiä minua? Yhtälailla kaikki yhteydenotto hyvässä hengessä tervetullutta.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta
somanyinspiration@gmail.comUNIIKIT KORUT JA KORTIT
Jos olet kiinnostunut omatekemistäni koruista tai korteista, ota minuun yhteyttä meilillä.
Toimitan tuotteet postitse ja maksu tapahtuu tilisiirtona.Teen tilaustyönä kortteja sekä koruja.Kahta samanlaista en kuitenkaan tee, sillä kyseessä on uniikit korut ja kortit.Seuraa minua myös täällä: 


BLOGIT FI

TWITTER

BLOGKEEN

BLOGLOVIN

BUBBLARE

PINTEREST

FACEBOOK

MY TASTE

INSTAGRAMEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

3 paljastusta ja lupaus

Kiitos viisi faktaa-haasteesta @junailija_nainen Minun tulee paljastaa 3 asiaa, mitä ette tiedä vielä minusta. Avoimesti elämääni avanneen...