ESITTELY

LIFESTYLE | Henkisen hyvinvoinnin blogi, jossa kauneus, positiivisuus, arjen voimavarat, syvällisyys ja kipupotilaan arki kulkevat käsi kädessä askartelun, kissojen ja arvontojen kanssa. | +40 | KUOPIO


Inspiration, tuttavallisemmin "Inspis", on Lifestyle-blogi tavalliselle aikuiselle naiselle ja miehelle, joka kaipaa voimavaroja, arjen iloa ja kauneutta jokaiseen päivään.

 Inspis tarjoilee sinulle paikan, jossa voit istahtaa kahvikupin äärelle. Olla ​vain ja antaa runojen viedä mukanaan,​ saada ​ajattelemisen ​aihetta ​pohdinnoistani, löytää positiivisuutta ja iloa omasta arjestasi, inspiroitua kesken hektisen elämän.

Saat vinkkejä kauneuteen sekä arjen helpottamiseen.  Toivottavasti saan annettua sinulle myös inspiraation askarrella yksin tai yhdessä ja halutessasi voit tehdä vaikkapa atc-vaihtoja kanssani. Arvontaa löytyy blogista kerran kuussa. Lisäksi vinkkejä siihen, kuinka kasvaa ihmisenä tai hemmotella itseäsi. Kipu on suurena osana värittämässä elämäni polkuja. Se viitoittaa suuntia ja määrää tahdin, vaan ei vie voittoa. Käsittelen Inspiksessä myös elämää vaikean kivun kanssa pysyvästi sairaana ja suurimmaksi osin vuoteessa ollen, mutta myös pyörätuolilla liikkuen parempina päivinä puolisoni avustuksella. Eli voisiko sanoa, että pyrin tekemään Inspiksestä henkisen hyvinvoinnin blogin. 


Ja minä olen Viltsumari, eli Viltsu. Olen tavallinen keski-ikäinen +40 nainen, kuopiolainen aktiivinen somettaja, kierrätysaskartelija sekä positiivisuuden ja ilon jakaja. Ennen kaikkea ihminen ihmisten joukossa. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja tästä syystä vähävarainen. Elän vaimoni kanssa. Meillä on myös 2 kissa-poikaa, Luis ja Carlos. Olen myös yhden pojan äiti. Poikani on jo muuttanut pois kotoa ja luo uraa politiikan parissa.


Sera :
-Italiaksi sera tarkoittaa ilta, Japanin kunta Honshūn saarella on myös nimeltään Sera ja siellä voit nähdä mm. Sera liljapuutarhan, mikä on näkemisen arvoinen nähtävyys.  Sera on myös hebrealainen tytön nimi mikä tarkoittaa prinsessaa. Tiibetissä Seran luostari on merkittävimpiä ja arvostetuimpia. Sera-nimi tarkoittaa  Tiibetissä villiruusua. Luostari nimettiin täten, koska ennen rakentamista rinne oli täynnä villiruusuja. Sera voi tarkoittaa muutakin, mutta Inspiksessä se ei ole mitään näistä.
Pidin nimikisan, jossa toivoin nimeä selkärangasta alkavaan sairauteeni, joka leviää aina jalkoihin, varpaisiin saakka. Voittajanimeksi valitsin Seran. Voittajan perustelut Seralle olivat nämä:

"Minulle tuli mieleen nimi Sera, se on lyhennys SElkäRAngasta ja sen niminen luostari on myös Japanissa. Tiedän, että olet hengellinen ihminen, joten jollain lailla tämä tuntuisi sopivalta nimeltä"

En löytänyt japanilaista luostaria googlettamalla, mutta tosiaan Tiibetistä löysin. Käytän Sera-nimeä jatkossa sairaudesta puhuessa, jotten tarvitsisi puhua sairaudesta, potilaana olosta yms negatiiviselta kuulostavasta.  Minä haluan kertoa lepyttäneeni kiukkuavan Seran mielummin,  kuin että toivun kovista kivuista ja tuskaisuudesta. Olkoon tämä osa projektiani pysyä positiivisena ja vahvempana ihnisenä etenevän sairauden ollessa arkipäivää.


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com

Blogissani on tuotesijoittelua yhteistöiden merkeissä. Osa #prsamples  tai #blogiyhteistyö. Periaatteeni on kuitenkin se, ettei tuotenäytettä ole pakollinen blogata, enkä bloggaa sitä, mikä ei ole ilon ja hyvänolon tuoja. Huonoja kokemuksiahan on kaikilla.

Kirjoitan niistä tuotteista,  jotka sopivat Inspiksen teemaan. En siis tee yhteistyötä maksusta, kehujani ei voi ostaa eikä arvomaailmani ole pelkkää pinnallista sananhelinää. Hyvät asiat tuon esiin vaikka ne olisivat omakustanteisia. En myöskään lähde haalimaan kaikkea mitä tarjotaan vain siksi, että saisin sen blogin kautta. Esim. Pokeripelit ovat ehdoton ei. En myöskään kerää vauvan vaippoja ja puruleluja toisille. Esimerkkinä sanottuna.

Inspirationissa on mahdollista olla arvontoja tai haasteita tai vaihtorinkejä. Näissä pyydän osoitteen ja puhelinnumeron postitusta varten. Jäsenrekisteriä en kuitenkaan pidä. Jokaisen postituksen jälkeen hävitän tiedot. En myöskään jaa osoitteita muutoin, kuin sovitusti esim. Yritykselle, joka toimittaa palkinnon. En ota vastuuta kenenkään muun toiminnoista, kuin itseni.


Blogisynttärit ovat 05.07. 2012 ja Viltsumarin omat synttärit tulevat syyskuun puolella, neitsyen tähtimerkeissä. Kiinalaisessa horoskoopissa olen tiikeri.

Mottojani ovat mm nämä:  


  • HOPE/TOIVO 
  • Miksi pantata hyvää itsellään, kun voi jakaa sen muillekin! 
  • Elän tässä ja nyt, tässä hetkessä. 
  • Uskon itseeni, I trust to myself 
  • Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista. 
  • Fiat justitia, pereat mundus (Oikeus tapahtukoon, vaikka maailma menisi nurin)
  • Fugit irreparabile tempus (Aika rientää palaamatta koskaan takaisin) 
  • Nosce te ipsum (Tunne itsesi)   
  • Per aspera ad astra (Vaikeuksien halki tähtien luo) 
  •  "En minä voi vihata ihmistä heidän vikojensa takia. Mutta minä voin rakastaa hyvyyttä meissä jokaisessa. -Myös sinussa 
     -oma mietteeni-"

Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus ja jonka tuoremehulasi on puoliksi täynnä ja uudelleen täytettävissäkin. Tervetuloa Inspirationiin!  Inspiration  facebook:

Kaipaatko inspiraatiota, askarteluideoita ja tekemistä, arkea helpottavia vinkkejä tai kenties vinkkejä siihen, kuinka kasvaa ihmisenä tai hemmotella itseäsi?

Ehkä vertaistukea kipupotilaan arjesta tai ymmärrystä siitä, kuinka hyvä sinun "tylsä" arkesi onkaan?

Ehkä kaipaat seuraa ihmisenä ihmisten joukossa arvostelematta ketään ja olla vain. Istua alas kahvi/ teekupposen äärelle ja antaa runojen tai kuvien viedä mukanaan. Osallistua haasteeseen ja arvontoihin.

Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus  ja jonka lasi on puoliksi täynnä.
Tervetuloa Inspirationiin.
Klikkaahttp://somanyinspiration.blogspot.fi/ 


OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani ja saada yrityksellesi ja tuotteillesi näkyvyyttä lisää Inspiksen sivuilla? Autan mielelläni. Ota yhteyttä rohkeasti, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.

Vai haluaisitko kenties kommentoida julkaisujani, antaa rakentavaa palautetta tai ideoita postauksiksi? Tai haluaisitko vain tervehtiä minua? Yhtälailla kaikki yhteydenotto hyvässä hengessä tervetullutta.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta
somanyinspiration@gmail.comUNIIKIT KORUT JA KORTIT
Jos olet kiinnostunut omatekemistäni koruista tai korteista, ota minuun yhteyttä meilillä.
Toimitan tuotteet postitse ja maksu tapahtuu tilisiirtona.Teen tilaustyönä kortteja sekä koruja.Kahta samanlaista en kuitenkaan tee, sillä kyseessä on uniikit korut ja kortit.Seuraa minua myös täällä: 


BLOGIT FI

TWITTER

BLOGKEEN

BLOGLOVIN

BUBBLARE

PINTEREST

FACEBOOK

MY TASTE

INSTAGRAMEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

Blogitekstisuositus

Lapsuuteni lumoissa

Menin eräänä aamuna aikaisin kävelylenkille ja katselin ympärilleni -26 asteen pakkasessa. Niin sinistä ja niin kaunista kaikkialla. Timant...