Hae tästä blogista

Inspishaaste2020 : Vuosibingo


Oikein mukavaa huhtikuun ensimmäistä päivää, eli aprillipäivää. Oletko saanut jekutettua vai onko sinua narrattu jo?

Tämä ei ole pila, sillä on aika esitellä huhtikuun Happy Journal sivuni. Sitä ennen teemat.


Esittelen oman aukeamani, mutta jos tahdot, voit tehdä journalia itsekin. Huhtikuussa teemaksi saat vuosibingo + erilaisia tyylejä. Jos tykkäät mielummin tehdä kortteja, tee kortti, jossa bingo. Siitä voi saaja rastia ne kohdat mitkä saa tehtyä tai kuulee, näkee...
Molemmissa extratehtävänä on lisätä nauhaa työhösi.


Minun työssä ei tällä kertaa ole extraa, eli nauhaa. Sen sijaan käytin tusseja ja washiteippiä. 
Yksi tapa tehdä bingo on piirtää kuvia ja rasittaa niiden laatikko sitä mukaa, kun näet kuvista jonkin. Minä haluan nähdä luonnossa perhosen, sienet, täysikuun ja maassa pötköttävän kävyn.  

Toinen tapa on piirtää kuvia ja värittää ne vasta sitä mukaa, kun kuvat toteutuvat. Minulla tässä kohtaa on kirjoja, jotka aion lukea. 


Kolmas ja tyypillisin tapa on tehdä ruudukko, jossa on sanoja. Sen jälkeen rastit yli niihin, mitä toteutuu. Samalla voit katsoa, tuleeko ekana vaakabingo, pystybingo vai vinobingo ekana täyteen. 

Neljänneksi rastitus sanojen tai lauseiden toteutukseen. Bingot ei siis ole varsinaisesti to do-listoja, vaan bingoa voit pelata vaikka yhden päivän aikana juhlissa. Teet esimerkiksi tuon ruudukon ja kirjoitat juhliin liittyviä asioita: "joku sanoo kippis", "juoma kaatuu", "joku kehuu kampausta", "lahjassa on sinivalkoinen rusetti"... päivän päätteeksi katsot, montako kohtaa toteutui. 


3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen haaste! Voit jakaa tämän sinne TN ryhmään ja sekä Inspisryhmääni, nimi lyhennettynä tässä, olet molemmissa eikös vaan? Osallistun kunhan saan jotain aikaan.

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisen happy journalin olet tehnyt. Kaunista iltaa sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit