Hae tästä blogista

Syyskuun synttäriARVONTA


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 

Syyskuu lähestyy loppuaan. Aika on mennyt todella nopeasti ja tuntuu välillä siltä, etten pysy vauhdissa edes mukana. Hassua, vaikka en edes nouse sängystä kovinkaan usein. Silloin, kun olin terve ja töissä, aika ei vaan riittänyt mihinkään ja silti riitti vaikka mihin. Onko siis niin, ettei sen väliä ole, missä olet, miten ja miksi, ainoa merkitys on sillä, mitä teet just tässä hetkessä ja nautitko nyt vai annatko hetken valua ohi edes huomaamatta tärkeintä? 


Järjestin kyselyn arvontoihin liittyen. Kyselin mm. Arvontapalkinnoista, arvonnan kestosta ja mahdollisia ideoita ensi vuodelle.  Kyselyn tulokset kertoivat, että lukijat, jotka vastasivat kyselyyn, ovat harvinaisen samaa mieltä kaikesta! Se jos mikä yllätti, sillä uskoin edes pientä hajontaa tulevan vähintäänkin arvontapalkintoihin liittyen. No mutta, hyvä näin. Helpotitte ajatus- ja suunnittelutyötäni kovasti. 

Tänä vuonna lupasin koruja vuoden loppuun asti, mutta ensi vuonna arvonnat ovat kaikki satunnaisen pituisia ja palkinnot vaihtuvia. Kuukausiarvonnat ja perinteeksi tulleet blogisynttäri-, minun synttäri- ja jouluarvonnat huomioiden. Kiitos kaikille jotka vaikutitte siihen, mitä Inspis tarjoilee vuonna 2020. Niin ja kiitos myös kannustavista kommenteista kyselyssä ja täällä blogissa. Liikutun välillä ihanista sanoistanne. 


Syntymäpäiväni on syyskuussa. Horoskoopissa olen siis neitsyt. Kiinalaisessa tiikeri. Neitsyt-tiikeri sopisi lähinnä Nalle Puhiin, mutta niin se vain päätyi minun kohtalokseni. Reps. Tänä vuonna täytin puolipyöreitä, eli 45 vuotta. H-hetkestä onkin nyt tasan 10 päivää. Eiköhän siis laiteta syyskuun synttäriarvonta käyntiin! 


Arvoin aiemmin mustan rannekorun ja koska se sai niin hurjasti kehuja, kävin ostamassa punaisena samanlaisen korun. Rannekoru on aikuiselle sopiva ja siinä on jatkoketju lisäksi, joten sopii useammalle. Korun symboli tarkoittaa ikuisuutta, kuten rakkaus vaikkapa. Äidin rakkaus, puolisojen välinen rakkaus, sisaruus... 

Kenelle sinä antaisit tämän korun vai pitäisitkö itse? 


Lisäksi juhlan kunniaksi ostin kaulakorun unisieppaririipuksella. Tässä korussa nahkanyöriin on solmittu hyvien unien tuoja, jossa sulat keinkahtelevat kauniisti liikkuessasi. Tätä korua en voinut vastustaa, sillä rakastan unisieppareita ja luonnon värimaailmaa, joten toki halusin sellaisen lahjan antaa Inspiksessä jollekin. Sinulle? Korun nauha on pitkä, joten eiköhän se rinnalle riitä. Ehkä ylikin. Kuvan otin pussin läpi, kun en halunnut repiä pakkausta. Jos vaikka säilyisi sulat postitse paremmin näin. 

Palkinto: 
Voittajalle lähetän kuvien rannekorun ja kaulakorun. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä lunastaa rahana. 6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat palkinnot. Punaisen korun antaisin ystävälleni Mialle.
  Ihanaa synttärikuukautta sinulle Viltsu ja kivaa viikonloppua muutenkin <3

  VastaaPoista
 2. Onnekasta synttärikuukautta ! Ihanat korut joitten omistuksesta varmaan neuvoteltaisiin tyttäreni kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitkin Alkaa neuvottelut, sillä voitit korut itsellesi. :) onnea.

   Poista
 3. Onnea vielä näin jälkikäteen puolipyöreille, miulla tuli vähän enemmän vuosia kun sinulla!
  Korut antaisin ystävälle ja kummitytölle.

  VastaaPoista
 4. Lahjaksi antaisin.. Mukaan arvontaan siis.. ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. kivat korut arvonnassa,tyttärille antaisin lahjaksi. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit