Inspirationin Atc-haaste 2019 ; syys-joulu


Olen tehnyt nyt haasteen eri tavalla, koska mitä sateisempaa ja kylmempää on, sitä todennäköisemoää on sekin, että postaukset viivähtävät. Siispä tein omavaltaisen päätöksen ja julkaisen nyt kaikki loppuvuoden kuvat tässä. Koska minä en saa tehtyä haastetta ajoussa, on reilua antaa sinullekin siimaa ja aikaa tehdä atc-kortit omaan tahtiisi. Ainoa mikä tässä hommassa nyt on lisänä, niin syyskuussa julkaistaan vain syyskuun kortit, lokakuussa tulet ilmoittautumaan lokakuun teemaan jne.

Elikkäs,
Tee kortit omaan tahtiin,
Kuluvan kuun kortti blogiin ja ilmoitus tänne.
Jokainen kortti erikseen, yksitellen oman kuunsa aikana.

Tässä teemat:

SYYSKUU:


LOKAKUU:


MARRASKUU:


JOULUKUU:



Teemat ovat tässä. Nyt vaan kuun loppuun asti syyskuun kortteja. Loppurutistus vielä, eikös joo. Arvonta olkoon yllärikuun aikaan.. 


Ps. Ai niin, olin unohtaa... elokuun arvonnan voitti SusanArt. Onnea! Laitan atc-tarvikkeet 
Kunhan saan osoittési. :) 

Kommentit

Hyvä idea laittaa loppuvuoden jutut kerralla. Kauniita syyskuun päiviä sinulle!
Ihania syyskuun päiviä sinullekin Viltsu ❤️
Voi kunpa ehtisin askarrella. Ihanaa syksyä teille ihanaiset
Kiitos Tarja. Tunnelmallista syystä sinullekin
Toivotaan. Kiitos ihquliini
SirpaH sanoi…
Kerkesinpäs tekemään tuon syyskuun ATC-kortin :)
Maarit sanoi…
Hei! Eestaas selailusta huolimatta en tajua, mihin laitan, jos esim osallistun marraskuun haasteeseen. Tässä yllä näen vain Sirpa H:n kortin, joka aukeaa kommentin kautta. Nuo muut kommentit eivät avaa mitään korttia? Ohjeesi:"Kuluvan kuun kortti blogiin ja ilmoitus tänne". Eli ilmoitus oman blogin linkillä näihin kommentteihin, vai? Kivat haasteet, terv, Maarit
Moikka, kiitos palautteestasi. Tämä sivu oli esillä, koska tässä on koko loppuvuoden teemat, mutta joka kuukausi on oma ilmoittautumissivunsa. Lokakuun sivu löytyy täältä linkistä :
http://somanyinspiration.blogspot.com/2019/10/atc-haaste-2019-lokakuu.html?m=1

Lisäksi muutin sen nyt tuonne alasivuihin blogin nimen alle. Hyvä kun kerroit, ettei oikea sivu löydy. Yksi keino etsiä selailematta on toki tuossa oikeassa sivupalkissa näkyvä arkisto, jossa joka vuoden kaikkien kuukausien kaikki postaukset otsikoin linkitettynä. Esim. Ko.postaus löytyy 2019-> LOKAKUU-> Atc-haaste 2019 Lokakuu.

Jos sivupalkki ei näy, kokeile internet-versiota, joka löytynee ihan sivun alaosasta klikkaamalla .