Puhutaan kanssaihmisistä selän takana

Jokainen tietää, miltä tuntuu, kun selän takana puhutaan pahaa. Ja jokainen siihen varmasti ajoittain syyllistyy itsekin.

Mutta, nyt haasteena kaikille; Puhu HYVÄÄ jostakin kanssasisaresta/kanssaveljestä selän takana. Ei yleismaailmallisesti, vaan rehellisesti suoraan ja asioiden oikeilla nimillä <3 


He, jotka eivät bloggaa, voivat hyvin osallistua kommenteissa tai muulla haluamallaan tavalla. Levitetään hyvää fiilistä ympärillemme, eikös juu? 

Jokainen voi varmasti kuvitella, miten kiva on löytää itsestään positiivisia asioita jonkun toisen blogista <3 Samalla lukijat voivat löytää itselleen uutta mukavaa luettavaa!
(Näillä sanoilla Maatiaiskanasen blogissa aloitettiin uusi haaste. Haasteen löysin
Kaunismäessä -blogista, jossa pääaiheina ovat maalaiselämää, kotoilua ja ulkoilua-teemat. 

Seuraan paljon sekalaisia blogeja. Joukossa on askartelu ja diy-blogeja, ruokablogeja ja lifestylea, sisustusta ja kauneutta, selviytymistarinaa, positiivisuutta... Oikeastaan ihan laidasta laitaan miesten ja naisten kirjoittamia, paitsi vauva-ja lapsiarkea. Hmm.. itseasiassa on näitäkin mukana lukulistalla, mutta heillä on myös muutakin blogissa. On siis aikamoinen haaste sadoita ihanista blogeista valita vain muutama, jotka tuon esille nyt tässä. Päätinkin tehdä samoin, kuin Kaunismäessä, tuon esiin pienempiä blogeja joissa vähemmän seuraajia.


ENKULIN KÄSITYÖT
Enkuli on huippuihana askartelija ja bloggaaja. Hän nauttii luonnon antamista mahdollisuuksista, mummouden ihanuudesta sekä mystiikasta. Vintage ja askartelu ovat iso osa blogia. Yksi mun suosikeista blogina ja ystävänä. Siinä on ihminen joka kuulee JA kuuntelee. Enkuli on nimensä veroinen.

SALLAN KENGISSÄ
Sallan kengissä astelee pirskahtelevan upea kuopiolainen nuori nainen ilon, muodin, kauneuden, kaiken ihanan arjen ja juhlan maailmassa. Kuopiolaisuus yhdistää meitä, mutta myös positiivinen asenne elämään. Salla kulkee samoja katuja ja samoilla kirppiksillä kuin minäkin (silloin kun pääsen liikkumaan), joten kuinka edes voisin olla pitämättä hänestä ja hänen blogista? Meillä on niin paljon samaa ja silti olemme aivan erilaisia. Sallan kauniin kiharapilven takana näkyy oikea aurinko.

KORTTI HURAHDUS
Raija Annikki on Kortti hurahduksen sielu. Blogi pursuaa tämän kultaisen sielun värikkyyttä ja mielikuvitusta askartelun muodossa. Raija Annikki on ystäväni ja sen vuoksi voin kertoa blogin takaa sen, että hän on Ihminen isolla iillä. Toisaalta ihan tavallinen aikuisen iän saavuttanut nainen, toisaalta hullutteleva ja hauska, rohkea mimmi. Hänen persoona pääsee esiin korteissa joita hän tekee.

SUDEN SILMUKAT
Kun ihan eka kertaa näin Suden blogin nimen, mieleeni tuli vahva susi-henkiolento, joka neuloo shaalia. Puolet meni oikein. Neulontaa blogista voit löytää, muttet susia. Sude on hauska, ihanan luonnollinen ja taitava nainen. Hänen blogi toisaalta on eläimellinenkin... nimittäin Sude on lankahamsteri ja hänen elämässään vilistää kissoja. Tykkään hänestä siksi, ettei hän esitä olevansa jotain muuta mitä ei ole.


Voisinpa naputella jokaisesta blogi-ihanuudesta jotain, mutta tähän postaukseen en enempää tohdi laittaa. Ehkä toisen kerran uusi ihana nelikko. You deserve it all.
Tutustukaa toki näihin naisiin ja blogeihin.
Vinkkaa tähän postaukseen omia suosikkejasi tai tee oma postaus aiheesta linkittäen minut keneltä haasteen sait. Tulen kommentoimaan postaustasi kun vaan vinkkaat siitä minullekin. 

22 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista sanoistasi. Tuttuja nimiä ja kirjoitat kaikista niin ihanasti että sydän ihan läikähti... Kiva haaste hyvän puhumisesta. Pitääkin tarttua haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian harvoin sanommf toisillemme jotain kaunista ja kehuja. Sanon kyllä kasvotusten usein mutta blogitse se unohtuu. Kerrohan kun haasteen teet niin tulen lukemaan.

   Poista
 2. Voi mahoton, olitpa kauniisti minusta kirjoittanut. Kiitos. Yritän jossakin vaiheessa jatkaa haastetta. Sude nimi on suoraan pätkä omasta nimestäni ja susi on voima-eläimeni, joten se oli itsestään selvä bloginimekseni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli en ihan hakoteillä ollut alkuunkaan. : D Kiva jis jatkat haastetta. Vinkkaa mulle niin tulen sitten lukemaan ja kommentoimaan.

   Poista
 3. Suden blogi on aivan ihana. Mikä lahjakkuus blogin takaa löytyykään.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja niin on nuo 3 muutakin blogia.käy tutustumassa niin huomaat

   Poista
 4. Positiivista juoruilua kyllä jokainen voisi harrastaa enemmän. Tärkeästä aiheesta teit postauksen. Siitä kiitos -näin suoraan, ei edes selän takana :)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihanuus olet.Olemme "tunteneet"jo todella kauan vaihtojen ja postauksien myötä.Melkein sain kyyneleet silmiin kauniista sanoistasi.Sitä kun joskus tunttuu että onko tässä mitään järkeä koko blogissa ja askarteluissa.Nyt ainakin on taas kiva jatkaa postauksesi jälkeen.Ihanaa kun jaksat ajatella näin posotiivisesti.Halaukset sinulle ja kiitos♥

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Täytynee joskus itsekin tehdä tälläinen. Viltsu Mari on muuten uskomattoman sisukas nainen, joka uskaltaa elää omaa elämää. Askartelee huikeita koruja ja rakastaa aidosti lähimmäisiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja.. tätä en osannut odottaa! Kiitos! Ihan sanattomaksi vei.


   Poista
 7. Ihanaa kun jatkoit haasteen matkaa, näitä lukiessa tulee niin hyvälle mielelle! <3 Täytyy käydä tutustumassa näihin blogeihin. Ja jospa haaste vielä tästä jatkaisi matkaa ja levittäisi positiivisuutta eteenpäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin siisittelen näitä blogeja. Toivotaan, että ihmisiltä löytyisi kehu-sanoja jaettavaksi asti negatiivisuuden sijaan.

   Poista
 8. Nyt olen minäkin puhunut kanssa-ihmisistä selän takana ;)

  VastaaPoista
 9. Herttinen sentään miten kauniisti olit minua ja pientä blogiani kuvaillut! Sydämellinen kiitos! <3 Et arvaakaan kuinka paljon juuri piristit aamuani :)

  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 10. Ihana, kun osallistuit tähän <3 Luin tämän jo heti, mutta nyt vasta kerkisin kunnolla visiitille <3 Tuossa olikin useampia blogeja joihin täytyy tutustua :) Kivasti niistä kerroit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käy toki tutustumassa. Ovat hurjan ihania kaikki, myös ihmisinä.

   Poista
 11. Enkulia ja Sudea seurailen itsekkin, kauniisti puhut seläntakana kaikista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin tulee selän takana puhuttua, mutta pitäisi tätä hyvän puhumista harrastaa useamminkin.

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Taidenäyttely kolmasluokkalaisilta

Tapahtui niinä päivinä, kun lääkärini Kysistä antoi piikkejä päästä nilkkaan asti. Tarkemmin sanottuna akupunktiota, puudutusta ja kortison...