Sielunpajan voimakortit

Kesäkuu on alkanut ja vielä tänä aamuna satoi kaatamalla vettä ja veden seassa muutama räntäpalleroinen. Suomen kesä.. Meillä täällä Kuopiossa nähtiin karhu eilen. Toivon, että nallukka osaa uida takaisin kotiinsa, josta vierailulle tuli. Nallukkaa ei taida pienet vesisateet haitata. Sen verran reippaasti on karvaa turkissa.

Mennäänpä sitten itse asiaan, eli Sielunpajan ihastuttaviin taidekortteihin. Nämä kortit ovat ihania vaikka kehystettyinä, jos tuntuu siltä, ettei raaski lähettää eteenpäin. Vai onko kaveripiirissäsi joku, joka tarvitsisi voimauttavaa energiaa taidemuodossa? Minulla näitä on mukavan kokoinen sarja jo itselläni voimakortteina. Lisäksi tässä postauksessa  näkyvät kortit olen arponut kahdelle onnekkaalle. Kortit on toimitettu jo heille. 

Muistin virkistämiseksi vielä Sielunpajan linkki, jos haluat lisää kortteja tai mahdollisesti kovasti uteliaisuutta herättänyttä chakrahoitoa. Myös siis etänä. Klikkaus


"Aina lähellä" 

Tämä kortti lohduttaa surullista sydäntä, sekä helpottaa kaipausta, ikävöintiä ja yksinäisyyttä. Tytön ja suden yhteys muistuttaa siitä, ettei sielutasolla ole etäisyyksiä, ja että rakkaamme ovat  aina lähellämme tukemassa meitä.




"Rauhan enkeli"  

Seuraava kuva poistaa stressiä, rauhoittaa ja tuo iloa. Siipiensä suojassa, kaikessa rauhassa, luottavaisin mielin hetkestä nauttiva enkeli muistuttaa meitä siitä, että me kaikki olemme samalla tavalla enkelin siipien suojassa. 




 "Ketun rauha"

Tämä rauhallinen, punasävyinen kortti maadoittaa ja vahvistaa luontoyhteyttä, ja on täydellinen kortti kaikille joiden voimaeläin on kettu. 



"Uutta kohti" 

Tämä kortti antaa itsevarmuutta ja rohkeutta, ja antaa voimia erityisesti uuden elämänvaiheen kynnyksellä.  Kuva rohkaisee luottamaan siihen, että elämä kuljettaa meidät aina sinne minne kuuluukin.



"Meditoiva huuhkaja"

Tämä alakuvan lämminhenkinen, rauhallinen kortti kuvaa meditatiivisen olotilan energiaa, mielen selkeyttä ja täydellistä rauhaa. Sitä tilaa, jossa ajatukset eivät aiheuta levottomuutta ja jossa pelkkä läsnäolo riittää. 

Voimaeläin huuhkaja kannustaa tarkkailemaan ja näkemään asiat niin kuin ne ovat, korkealta laajemmasta perspektiivistä. Kortti auttaa lisäämään rauhallista rakkaudellisuutta olemuksessasi avaamaalla sydänchakraa, ja voimistamaan intuitiota ja selvänäköisyyttä avaamalla otsachakraa.



"Enkelin siivissä"

Alempi kuva poistaa rauhallisuudellaan huolia, levottomuutta ja ahdistusta. Kortti muistuttaa enkeleiden läsnäolosta, ja siitä että voimme huolistamme, peloistamme ja väsymyksestämme huolimatta turvallisin mielin luottaa siihen, että kaikki tapahtuu aina korkeimmaksi parhaaksemme. 

Tämä kortti on hyvä tuomaan kauniita unia. Tätä voi pitää yöpöydällä tai seinällä sängyn lähellä. Monet lapset pitävät tästä kortista ja sen tuomasta unettavasta, turvallisesta tunteesta. 


Lisää ihania kortteja ja niiden selitykset löytyvät myös Facebookista Sielunpajan ryhmästä. Löydät mahdollisesti oman voimakorttisi sieltä, ellei se ole yksi näistä esittelemistäni. 


Kommentit

Onneklsi toinen voitti toukokuun arvonnan, koska olen hankkinut Marjan kaikki kortit tietenkin. Ihmeellinen tuo linkitys. Minun postistani pääsee arvontasi sivulle linkistä suoraan ja minun osallistumisviestin linkistä korttisivulleni. Ihmeellinen on netin maailma.
Onnea arvonnan voittajille. Ihanan voiton saavat!
Sanna P sanoi…
Voi, kiitos paljon voitosta! <3 Lähetin sulle osoitetietoja FB-yksärillä :)
ENKULI, arvontaan osallistuu aina kaikki jotka siihen ilmoittautuvat (oikein) joten loppu on onnettaren käsissä. Jos ei halua osallistua arvontaan, kannattaa se kommentissa mainita.
Samaa mieltä Outin kanssa
Sanna , posti tuo ensi viikolla sinulle kortteja. :)