Granola Appelsiini-cashew pitämään nälkä ja yösyöpöttely loitolla


Primrose´s Kitchenin Granola, appelsiini & cashew ansaitsee paikkansa Inspiksessä. Syy siihen on sen monipuolisuus ja maku. Tuote on Ruohonjuuren valikoimaa ja sieltä se minullekin tuli pr-näytteenä. Se tarkoittaa sitä, että olen saanut tuotteen lahjana. Minun ei ole pakko blogata tuotteesta, ellen itse sitä oikeasti halua. Mutta kun haluan! 


Tämä aamupala syö muut aamupalat aamupalakseen!  Ja se kyllä pitää paikkansa. Luomuaineksista loihdittu luksusgranola on maukas, appelsiinin ja cashewn makuinen aivan selkeästi auringonkukansiementen, rusinoiden ja kookoksen kera ja täyttää vatsan sopivasti. Kokonaisuuden kruunaavat makealla mausteisuudellaan kaneli ja muskottipähkinä ja ripaus himalajansuolaa.
Tykkään pakkauksessa siitä, että jo kaupassa näen, mitä olen ostamassa. 


Lisäksi pakkauksen saa avattua ja uudelleen suljettua kätevästi. Ja onhan tuo pakkaus melkoinen namu itsekin! 



Primrose Kitchenin huippugranolan ainekset on paahdettu matalassa lämpötilassa, jolloin sen ainesten kallisarvoiset ravintoaineet ja entsyymit säilyvät. Granolan makeus tulee vain siinä käytetyistä hedelmistä, kookoksesta ja mausteista. Tykkään käyttää granolaa maustamattoman jogurtin kanssa, enkä ole tarvinnut lisätä sokeria tai muitakaan makeuttajia. 


Granola on erinomaista myös maidon kera ja toimii hyvin myöskin makean, vähälaktoosisen maidon kanssa.  


Valikoimassaan kantavan Primrose Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myönnän, että mielestäni se on siinä onnistunutkin. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle. Todellinen herkku välipalaksi, töihin tai vaikka yön yli pitämään nälkä ja yösyöpöttely loitolla. 


Sen lisäksi, mitä olen kertonut tuotteesta sinulle, on pakko hehkuttaa, että tämä granola on myös Gluteeniton! 


Jos et usko minua, kokeile itse ja kerro sitten, tykkäsitkö vai et. Jokaisellahan on oma makumieltymyksensä eikä siitä voi kiistellä. tiedän kyllä heitä, jotka eivät siedä vaikkapa kookosta tai appelsiinia, mutta tiedän myöls heitä, jotka ovat rakastuneet kyseiseen granolaan. en todellakaan ole ainoa! 

Pr-sample Ruohonjuuri

Kommentit

Onpa herkullisen näköistä ja kuuloista granolaa. Kiva kun jo pakkauksesta kunnolla näkee mitä tuote sisältää.
Primrosesesta tulee mieleen Oi ihana toukokuu sarja <3
Mukavaa viikonloppua!
Tätä pitääkin testata. Mä olen vetänyt yhtä ja samaa mysliä nyt puoli vuotta putkeen ja se alkaa maistua vähän jo puulle :) Eli olisi hyvä sauma kokeilla uusia juttuja aamupalalla :) Tämä kuulosti herkulta.
Outi, sitä sarjaa en ole seurannut mutta granola on mieleeni. Tykkään hieman makeasti appelsiinistä ja rapsahtelevista pähkinöitä.
Jani, tyystin eriä on kuin markettien murot ja myslit. Testaa ja tee oma mielipide tästä.
Satu sanoi…
Ei pitäisi lukea tämmöisiä nälkäisenä, nyt iski tarve saada tuota granolaa :)
NO onneksi eilen unohtui muutakin ostaa Ruohonjuuresta, niin on hyvä syy palata :D
Satu sanoi…
Ei pitäisi lukea tämmöisiä nälkäisenä, nyt iski tarve saada tuota granolaa :)
NO onneksi eilen unohtui muutakin ostaa Ruohonjuuresta, niin on hyvä syy palata :D