Blondin oma shampoo ja hoitoaine


Kun lapseni alkoi blondaamaan hiuksiaan, lopputulos oli helposti keltainen ja sellainen pissin värinen. Sellaisiin hiuksiin on onneksi olemassa hopeashampoita, joilla voi sitä keltaisuutta poistaa ja lopputulos on kaunis blondi väri. Monia erilaisia hopeatuotteita hän onkin testaillut ja tietää niistä jo kokemuksella aikalailla. 


Valitettavasti opiskelijan rahoilla ei ihan niitä parhaimpia aineita osteta usein, joten hieman halvempaa on etsitty yhteisvoimin. Lopulta löytyi Oletkaunis.fi:n kautta Creightons - Sunshine Blonde Tone Correcting Shampoo sekä siihen sopiva Creightons - Sunshine Blonde Tone Correcting Conditioner hoitoaine. Nyt puhutaan jo edullisista hopeatuotteista. 


Hopeashampoon idea löytyy pigmentistä, eli violetti väripigmentti ja UV-suoja auttavat korjaamaan keltaisuutta, kirkastaen vaaleita hiuksia. Tässä tuotteessa on Argan öljyä mukana, mikä hoitaa samalla hiusta. 


Hopeashampoo hierotaan  kostutettuihin hiuksiin kauttaaltaan  ja huuhdellaan pois. Onnistuu ihan suihkussa normaalin pesun yhteydessä. Kannattaa olla kuitenkin roiskimatta hopeatuotteita ympäriinsä, sillä se mikä värjää hiuksia, värjää myös esim. tekstiilejä.

Hopea hiustenhoitoaine laitetaan samoin, kuin mikä tahansa tavallinenkin hoitoaine pestyihin hiuksiin muutamaksi minuutiksi. Lopputuloksena on hoidetut ja kauniit hiukset.


Creightons on englantilainen hiustenhoitolinja, joka on ammattimaisesti luotu antamaan salonkilaatuista raikkautta hiuksille joka päiväisessä käytössä. 


Nämä tuotteet ovat ihan hyvä setti ylläpitämään vaaleutta ja poistamaan lievempää kellastumaa hiuksista. Se kaikkein voimakkain lopputulos tästä ei syntynyt, mutta hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdallaan. Nämä kuitenkin ovat alle 9 euron hintaluokkaa per tuote, joten siihen nähden erinomainen setti. 


Oletkaunis.fi Hopeashampoo ja hoitoaine 8,90€/kpl
PR-samples

Kommentit

Näitä voi muuten tummiinkin hiuksiin käyttää. Lopputulos on ihanan viileän ruskea.
Outi, siis mitä!?! Wau! Kiitos vinkistä. Tuota pitää testata itsekin seuraavaksi. Oi jukra..