Muistoja 2016 {MakroTex-haaste}.

Mitä vuosi 2016 piti sisällään Inspirationissa? Kohokohdat löytyvät tämän postauksen sisältä. Erityisesti mieleeni ovat jääneet oikeudenmukaisuus kipupotilaana ja toisaalta isäni menetys. Mutta kyllä paljon muutakin on vuoteen mahtunut. Esimerkiksi lomailua ja vippeilyä, kansainvälistä yhteistyötä ja upeita palkintojen pokailuja!  Katso ja muistele kanssani vaikkapa.

Ja hei, mukana huikea Instagram-pommi! Katso, mitkä kuvat ovat tykätyimmät Instassa ja mitä lukuja!!! WOOOW! KIITOS! THANK YOU!

TAMMIKUU 2016: 

Työkyvyttömyys myönnettiin Kelankin toimesta vihdoin, joten juhlaan oli aihetta. Vihdoin se, minkä kaikki jo tiesivät, oli virallista. Lue lisää TÄÄLTÄ

Helmikuu 2016: 

Ihanat pannarisoveltamiset! Kokeile vaikka Rocky road-pannaria. Ohjehan on TÄÄLLÄ.

Maaliskuu 2016: 

Kyselin sinulta, Himottaako? Voit lukea Sokerinhimosta ja kuinka siitä pääsee irti TÄÄLTÄ.



Huhtikuu 2016: 

Valoa eri muodoissa. Mm. näiden tekemieni sieppari-korttien kautta. Lisää Valoa TÄÄLLÄ. Huhtikuussa kävimme Tukholmasta kvartsikoruja ja nautimme lomasta. Jos se kiinnostaa, voit lukea lisää TÄÄLTÄ sekä TÄÄLTÄ.



Lisäksi minut todettiin virallisesti invalidiksi. Lue TÄÄLTÄ lisää.



Toukokuu 2016: 

Toukokuulle keräsin chakrat musiikin muodossa sinulle. TÄÄLLÄ voit kuunnella kaikki 7 chakraasi.

Vaikka kuinka on positiivinen ja asenne hyvä,  myös itkee ja on vihainen joskus. Pointti on kuitenkin siinä, kumpaa tekee useammin. Niin helposti saat leiman jostain mitä et ole. Tasapaino näiden asioiden välillä on hyvin herkästi mureneva. Joku toinen tekee analyysin sinusta näkemättä tai edes koskaan juttelematta kanssasi, ei edes meilin vertaa. Asenne viturallaan ja oman isän hautaaminen saivat kuohumaan tunteet TÄÄLLÄ.

Kesäkuu 2016: 

Kaikkien aikojen ensimmäinen kansainvälinen yhteistyöprokkis! HUIKEAA! Ja siitähän se sitten lähti. You are enough löytyy TÄÄLTÄ
Olen noussut Suomen top 20 listalle (sija 18) tuotetestaajien joukosta Hopottajissa. Sen iloa löydät TÄÄLTÄ.  

Eläkkeellä on aikaa ja oikkuja. Minulle myönnettiin pysyvä työkyvyttömyyseläke! En voinut muuta kuin purskahtaa syvään itkuun, josta vapautuisi kaikki pelko, stressi ja pahaolo pois. Oikeus toteutui! Lue mietteitäni eläkkeestä TÄÄLTÄ.  



Heinäkuu 2016: 

Vuoden gay-rakkaustarina-kilpailun jaettu toinen sija! Kävimme palkintomatkan Helsingissä ja haimme Westerbackilta palkinnon. tunnustan, että kyseiset lahjakortit olemme jo käyttäneet, mutta se, mitä näillä ostimme, selviää vasta kevään 2017 aikana. Fiiliksiä löytyy TÄÄLTÄ sekä biletyskuvia TÄÄLTÄ. pst. Älkää välittäkö kommentistani. Vastaukseni on, usko pois vaan, ihan aiheesta.



Elokuu 2016: 

Vippeilyä ja hyvää ruokaa ja musiikkia TÄÄLLÄ. En minä kerro kyynelistä, kivusta, lisälääkkeistä, asennoista, Murusen tuesta, apuvälineistä, helvetinmoisista kivuista...
Se ei minusta ole oleellista ja tarpeen ilmoittaa. Miksi minä valittaisin ja kirjoittaisin, että "voi voi, valivali, itkupotkuraivari" ?! Eih, on asioita, joita en edes tahdo nostaa jalustalle. Onhan se kaikki kiva kuitenkin se oleellisin asia.



Syyskuu 2016: 

Löytöeläinkodissa työskentelevä Michelle Boggs julkaisi äärimmäisen koskettavan runon, jonka halusin jakaa kanssasi. Mukana myös linkki kuvaan heille, jotka uskaltavat katsoa totuutta silmiin. TÄÄLLÄ-



Lisäksi synttäreitä juhlittiin ja elämääni saapui synttäreiden kautta Gelli plate! Kurkkaa TÄÄLTÄ-



Instagram #bestnine2016

Laitan tähän väliin Instagramissa vuoden kuvat. Yhdeksän suosituinta vuonna 2016.
Valitettavasti kuva katosi tyystin. Yritin etsiä sitä, mutten löytänyt. Sen sijaan syyskuussa on syöty ainakin lakkakakkua.


Lokakuu 2016: 

5 tapaa estää flunssan tulo. Vinkkejä TÄÄLLÄ. Jos taas vauvat puhuttavat sinua, löydät
TÄÄLTÄ Vauva ihanuutta ja vauva taakkoja, homovauvoja vai homoille vauvoja.


Marraskuu 2016:

Vaikka kuinka ajattelen vammaisuuden olevan jotain, mille ei voi itse mitään ja että se on hyväksyttävä asia ja ei saa kiusata vammaisia jne niin silti oma ajatukseni on, että tämä yhteiskunta on saanut vammaisuuden näyttäytymään huonompiosaisena ja heikompana, ja jopa tekemään sanasta,vammainen, kirosanan. Itseasiassa vihaan sitä sanaa! Siitäkin huolimatta, että olen itsekin vammainen! Ajatuksia vammaisuudesta TÄÄLLÄ


Joulukuu 2016: 

Huippusuosion saanut Tabut tarinat päättyy tältä vuodelta. Jatkoa kuitenkin toivon ensi vuodellekin erilaisten tarinoiden kanssa. Viimeisin tarina olikin jatkotarina, jossa kolmas tai kolme ja puoli tarina löytyy TÄÄLTÄ. Kuinka Narkkari-Emman kävi lopulta?

Huikean antoisa ja ihana vuosi on lopuillaan. Niin paljon on mahtunut vuoteen ja on ollut ilo jakaa se kaikki juuri SINUN kanssasi! Kiitos, että olet osa arkeani ja juhlaani, lomaani ja ihan kaikkea! Olet minulle tärkeä! Toivon sinun kulkevan myös vuoden 2017 kanssani. Tulossa on vielä paljon kaikkea kivaa, mutta myös puhuttelevaa.

Rakkautta, rauhaa ja ruusuja sinulle ystäväni!

Kommentit

Manumiina sanoi…
Kiva postaus :)
Hyvää uutta vuotta!
Silkku sanoi…
Olet rakas ♥ Hyvää Uutta Vuotta Sinulle ♥
Anonyymi sanoi…
Onnea Uudelle Vuodelle ja kiitos tästä vuodesta <3
Eija sanoi…
Hyvää uutta vuotta!
Kiva kuvavupsi takana.
Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2017 teille!
Susanna sanoi…
Hyvää, kaunista, inspiroivaa uutta vuotta sinulle ja läheisillesi ♥
Menestyksellistä vuotta 2017. Mitä kaikkea mielenkiintoista se tuokaan tullessaan.
mummo sanoi…
Oli kivaa lukea vuoden kooste, olen tullut lukijaksesi kesken vuotta. Mukavaa alkavaa vuotta!
Manumiina, kiitos, hyvää alkanutta vuota sinullekin.
Silkku, nyt tuli kyyneleet silmiin! <3
Minna, kiitos kun tulit elämääni!
Eija, hyvää uutta vuotta ihanainen
Outi, vuosi oli erilainen, erikoinen. Lujaa ylös ja vauhdilla alas.. Ei käynyt aika pitkäksi. :)
Susanna, kiitos. Inspis on taas pinnassa. :)
Suvituulia, jännityksellä odottelen ja kuljen kohti tulevaa. Sinä myös, ihanuus!
Mummo, varmasti uusia asioita sinulle, toisaalta itsellekin hyvä muistuttaa, mitä oli tänä vuonna. Vaikka ja mitä!