Luukku 13, Pikkujoulun aikaan


Kävimme eilen raveissa ja alan pikkuhiljaa lämmetä sille touhulle ihan oikeasti. Menneet kauhukuvat hevosia pieksävistä ajajista on historiaa ja nyt huomaa, kuinka hevoset suorastaan odottavat malttamattomina, että eikös jo juostaisi kovempaa. Hevosten malttamaton into päästä ravaamaan tarttui itseenikin, vaikken juosta voikaan. Hymy nousi kasvoilleni.


Olen täysin vakuuttunut myös siitä, ettei joulupukki ruoski porojaan, vaan silittelee ja pitää poroistan hyvää huolta. Jokos teillä pienokaiset ovat kirjoittaneet joulupukille? Pukkikuva löytyi Pinterestistä. 


Rakastan uusia villasukkiani. Äitini neuloi nämä minulle. Äitini on maailman ihanin äiti, mitä minulla voi olla! 


Olet upea matka,
saavutusten satama.
Olet kysymyksiä ja vastauksia.
Loputtomasti mahdollisuuksia.
Olet tuulessa seilaava laiva,
ankkuri ja köysi.
Olet maisemamaalaus maailmalta,
olet se, jonka itse löysit.

-Viltsu-


Joulukorteista ylempään on käytetty mm. ääriviivatarra-arkin "jämät", eli kun otat tarran irti, jää se sellainen kuvio arkkiin. Minulla se oli tuollainen enkeli. Mitään varsinaista tarransiirtolevyä minulta ei löydy, joten käytin siirtoon pikkusen huonommin liimautuvaa teippiä. Pala palalta siirsin teipin avulla kuvion korttipohjalle. Olihan se tarkkaa työtä, mutta kokeilemisen arvoista. Lisäksi kortissa on puinen sydän-riipus, jonka värjäsin punaiseksi. Myös sideharsoa lääkekaapista. 


Voimakortissa on jälleen lempparivärejäni. Pinkkiä ja kultaa. On helppoa hymyillä, kun katsoo tätä korttia. Korteista puheenollen, eilen kirjoittelin kasapäin joulukortteja ja tänään ne laitettiin matkaan. ´Huomenna on viimeinen lähetyspäivä, jos meinaat joulumerkillä lähettää. Huomisen jälkeen lähtevät matkaan vielä 1 luokan merkillä. 


Tänä vuonna olen viettänyt yhdet pikkujoulut. Olisi kahdet ollut tarjolla lisäksi, mutta olen niin vähän ollut tänä vuonna Sahaja joogassa, etten kehdannut pelkästään juhlimaan mennä, ja HSP-pikkujoulut olivat varoilleni liian kalliissa ravintolassa. Sen sijaan lasillinen viiniä hyvässä seurassa hyvän ruuan kanssa toimii aina. Kohtuudella! Niin hinnan kuin määränkin suhteen.


Onko sinulla ollut pikkujouluja?


Hämmennyimme täysin, kun tilasimme jäätelöannoksen. Saimme kolme annosta, periaatteessa. Se siitä kohtuudesta! :D 


Oikein hyvää pikkujoulun aikaa! 



Kommentit

Onpa kaunis runo <3
Tiiätkö, en ole koskaan ollut katsomassa raveja. Raviratakin on suht lähellä meitä, mutta koskaan ei ole vaan tullut mentyä sinne.
Ihanaa tiistaita!
Oi, kiitos Outi. Kiva, kun runoni ovat mieleisiä.
Minulla oli pitkä tovi, etten raveihin mennyt, mutta nyt on eri tilanne ja mikä jottei. Käy toki kerran katsomassa, niin tiedät, mitä se on. :)
Upeita ja inspiroivia kortteja ja tuosta runosta pidän myös paljon.
Tunnelmallista joulunalusaikaa!
EstherH. sanoi…
Kyllä raveissa kiva käydä on, minulla se on jo taakse jäänyttä elämää. Aikoinaan tuli käytyä paljonkin erinäisistä syistä. Kivoja postauksia!
Ihanat villasukat <3<3 Ja pikkujouluja ei täällä isommin ole tiedossa :)
Esther, Ehkä vielä joskus?
Katja, äitini on lahjakas neulomaan.