Materiaa ja maallista

hei, meillä leivotaan

Huh, mikä urakka, mutta tehtävä suoritettu. Olen nimittäin käynyt jokaikisen blogin läpi, joka lukijalistallani on (joita seuraan). Olen poistanut kaikki ne, joita ei ole päivitetty vuosiin tai jotka salattu tai lopetettu, tai jotka eivät enää jaksa innostaa. Urakka on ollut suuri. Siihen on mennyt useampi vuorokausi. Lisäksi huomasin muutaman kohdalla poistaneeni, vaikkei ollut tarkoitus poistaa. Silmät sikkuralla, väsyneenäkin välillä ja kun asetus-sivulta poistat yhtä, osuukin roskiskuva väärälle riville tms. Huh. Tarkoitus on kuitenkin seurata kaikkia Inspiksenkin seuraajia muiden mielenkiintoisten kera, joten jos huomaat, etten sinun blogiasi seuraa, vinkkaappas minulle, niin tulen tarkistamaan asian.


puolet vielä jäljellä!

Aamulla minun vastaani tuli pöydälle unohtunut viineri pussissa. Pussista oli pala pois ja se pala lojui pöydällä. Viineristä oli syöty osa täytteestä. Onneksi jäi puolet minullekin. Hihii. Laitoin sitten aamupalaa valmiiksi, että keitän vielä kahvit. Jogurtti pieneen tarjoilukulhoon ja.. puhelin soi. Puhelimessa juttelimme mm. kosmetiikasta ja Livboxista. Lähdin etsimään yhtä tuotetta lukeakseni sen paketin kyljestä, mitä se on. Jos vaikka soittaja tahtoisi sen itselleen. Tahtoikin. Hyvä! Palattuani keittiöön oli jogurttikuppinikin puolillaan enää. Huokaus. Olisihan minun pitänyt ymmärtää... Mutta onpahan pari onnellista kissanpoikaa nyt masujensa vierelle nukahtaneina. :D


tulipas pixelimössö kuva

Olen tehnyt kosmetiikkainventaariota, pyyhkinyt ja puunannut pulloja ja purnukoita ja armotta roskiin vähänkään epäilyttävät voiteet. Tällaista pitäisi tehdä ainakin kerran vuodessa. Minulla se on ollut parin vuoden välein, mutta nyt otan tavaksi. Tämä kerta tuli nyt kylppärirempan ansiosta. Nyt ei ole enää peileistä pulaa meidän kodissa, sillä kylppärin kaapit ovat kaksipuoleista peililasia. <3 

pois heitetty
Eilisillan tunsin nahoissani, tai sanotaanko hermoissa ja luustossa, tehneeni. Yritän tänään jatkaa. Mikään kiire ei ole, joten olkoot vaikka laatikoissa odottamassa vuoroaan päästä kaappeihin, kunhan pidän huolen itsestäni. Minä en tee tätä toisia varten, vaan meidän perheelle. Terveenä sain jopa muuttokuorman purettua kaappeihin ja paikoilleen saman päivän/yön aikana. Nyt se ei ole mahdollista. Se ei ole kuitenkaan maailman tärkein ja suurin asia. Ehei!
Kärsivällisyyttä olen saanut kasvatettua viime vuosien aikana rutkasti. Hyvä niin.

Ilo on huomata nyt, kuinka paljon enemmän tilaa meillä on kylppärissä, ja kuinka paljon paremmin kaikki kosmetiikka mahtuu kaappeihin. Ei enää epämääräisiä sullottuja laatikoita, ei siellä täällä samoja tuotteita.. Kaappien lisäksi hyvin suuren arvon tässä asiassa annan Konmarille, jonka ansiosta olen muuttanut kotiamme vähemmän on enemmän-kodiksi. Konmari opetti, kuinka esimerkiksi vaatekaappiin saa enemmän tilaa tai kannattaako minun säilyttää jokaista käyttöohjevihkoa tai kymmentä samantuoksuista hajuvettä. Tai kuinka oikeasti tahdon sisustaa kotimme. Konmari teki minusta onnellisemman ihmisen.

Mikä sinun onnesi salaisuus on? 
Älä nyt sitä perhettä sano, sillä kaikki tiedämme, että perhe, ystävät, läheiset, työ ja terveys... Otetaan nyt niitä materialistisia, maallisempia asioita! Ihan varmasti onneantunnetta lisää myös jokin kotona oleva asia. Ei, älä sano myöskään "Itse koti". :D

Kommentit

Maca sanoi…
Onnea on ihanan pehmeä, paksu torkkupeitto, uusi, ihan itselle ostettu tuoli, kattoon heijastuva kellon aika. Tässä muutama.
Susanna sanoi…
Voi että noita teidän pojuja tuossa ekassa kuvassa! On ne niin ihanat karvaiset kaverit ;)) Terkkuja! Jaa että onnen salaisuus. No olisinpa heti luetellut nuo mitkä kielsit sanomasta ;) Mutta sanotaanko nyt vaikka sitten se että saan harrastaa mitä haluan. Mieheni kannustaa minua minun harrastuksissani eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa jos joskus vierähtää askartelun parissa vähän pitempikin tovi ;)
Vai oli kissulit käyneet herkuttelemassa ;) Mielenkiintoisen oloinen kirja, kävin vähän katsomassa. Mun yksi maallinen onni on mun viime vuonna toteutunut unelma Norton-moottoripyöräni <3
Onnea on hyvin istuvat vaatteet ja onnistunut silmämeikki :D
Onpa kiva välillä olla näin pinnallinenkin :D

Mukavaa alkanutta viikkoa. Älä nyt liikaa riehu siellä kylppärissä.
Pitäisi itsekin käydä läpi blogilistat!
Tiia Koivusalo sanoi…
No auton uusi akku teki onnelliseksi. <3

Voi noita teidän ihania pikku puuha petejä!!

Joskus siivosin lukijalistaa ja kauhukseni lähdin muutaman blogin lukijoista kuvailemallasi tavalla justiinsa. ;)

Onnea uudelle kylppärille <3
Syvältä.Sanna. sanoi…
Täällä myös raivaillaan ahkerasti vaikken mikään siivousintoilija ollekkaan. Kaappien raivaaminen käy suorastaan terapiasta, tuntuu että pää tyhjenee samaa tahtia kuin turhat tavarat.

Onnelliseksi tekee materialisesti vaikkapa Converset kirppikseltä tai pärekoppa vintiltä.
Silkku sanoi…
Voi mahoton miten nauroin kun luin kissojenne touhuista:)
Maca, Ihania onnen aiheita!
Sussu, tuo onkin todella tärkeää. Minkäänlaista alentamista en hyväksy, joten peukut myös miehellesi. :)
60luvunnahkahousut, ihana toteutunut unelma! Siihen on jo vaadittu kärsivällisyyttä. ?
Juu, meidän kisut ovat herkkupyllyjä. ;)
Outi, tuo on tärkeä asia. Täysin samaa mieltä. :D
Mrs K , suosittelen. Helpottaa kummasti käymään läsnäolevien blogeissa ja omaa turhaa urakkaa vähemmäksi
Tiia, Kiitti. :)
Se tunne, kun joku blogi on pois, mutta se edelleen, jonka "poistit". Etkä millään muista, mikä blogi oli listalla seuraavana! KÄÄK!
Ihania nuo kissaviikarit.

Onnellisuus. Hmmm, meinasin heti kiellettyjä luetella. Onnea on saada taisteltua itsensä oikeaan leikkausjonoon kaiken pieleen menneen jälkeen.
Myös materiasta luopuminen on onnea. Annoin pois valtavan määrän hamstraamiani villalankoja ja sydän keveni kovasti, kun poistuivat minua stressaamasta nurkistani. 
Tuula sanoi…
Onni on noi kielletyt ;) ja vaikka takkatuli ja villasukat. Onni on kun oppii jotain. Onni on hetken hiljaisuus metelin jälkeen. Onni on sauna ja vaikka siideri terassilla. Onni on nauru. ...
Toivottavasyi et mun blogeja siivonnut, vaikka se toinen salasanallinen onkin...
Tuula, ihania vastauksia. :) siivosin vain Bloggerin blogeja. Ne kun saa lukulistaan, kun alkaa seuraamaan. Mutta ei, en minä sinua pois laita. :)