Livbox

Nyt se sitten on minullakin, Ihan ikioma Livbox. En ole ollenkaan varma, kuinka kauan tämä minulle tulee, sillä kaikki riippuu rahasta ja raha riippuu monen monesta asiasta, mutta nyt se on tässä ja se tieto minulle riittää tällä hetkellä.

 Tässä muutamana kertana meinasin pillahtaa itkuun, kun olin avaamassa blogeja ja siellä jo sisus vilahti kokonaan, että ei ei ei vielä. Omani kun oli yhä postissa avaamatta. Mutta nyt jo kaikki lienevät omansa saaneet joten en itse pilaa varmaankaan kenenkään jännitystä. 

Livbox

Tämä boxi sattumoisin oli kääritty yhteen toisesta lempiväristäni. Ihana silkkipaperi ja tarra. Jännitystä siis viimeiseen saakka. 

Cutrin color ISM shampoo ja hoitoaine

Cutrin color ISM shampoo ja hoitoaine. 
Suojaa ja kiiltoa normaaleille tai hennoille värikäsitellyille hiuksille.
- Omani ovat luonnon värjäämät, mutta sepä ei haittaa ollenkaan, sillä tämä setti toimii myös värjäämättömillä hiuksilla.

Lumene Arctic aqua 3D 

Lumene Arctic aqua 3D 
Tehokosteuttava voidegeeli
-Tämä lupaa pitää kasvot mattapintaisina koko päivän, joten ehdottomasti hyvä valinta.

Wella EIMI ja Dermosil hiuskiinne


Wella EIMI perfect Me lightweight BB lotion
sekä Dermosil Hiuskiinne Structure & Volyme Superstrong

BB-voide hiuksille, jolla luot luonnollisen tyylin. Tekee hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät.
SEKÄ Erittäin vahva hiuskiinne, kestävä pito.

-Wellan tuote on täysin tuntematon minulle, joten innolla kokeilen, kuinka se käyttäytyy minulla. Hiukseni ovat nyt kilpirauhasarvojen heiteltyä heikossa kunnossa, joten tällainen lisäkaunistus voi toimiakin hyvin. Hiuskiinne on arkeani, ja erityisesti tykkään viimeistellä näillä vahvemmilla tuotteilla, joten tuttua ja turvallista eri merkiltä. Mielenkiinnosta Dermosiliä kohtaan, sillä hiuskiinteissä ON eroja.


Nivea Invisible for black and White 
Sekä Kubiss London kynsilakka

Suojaa lempivaatteesi tahroilta ja kainalosi hikoilulta jopa 48 tunnin ajan.
Sekä Huippulaadukas kynsilakka, joka antaa kiiltävän ja peittävän lopputuloksen.

-Pallodeodoranttien suhteen olen varovainen, sillä kainaloni eivät ole kestäneet kuin yhtä ainoaa pallodeodoranttia tähän mennessä, mutta tässä olisi potentiaalia, jos vaan kainaloni sen hyväksyvät.
-Kynsilakkaa säikähdin ensin, että onpas sähäkkä sävy, mutta minulla on tähän sopivia sävyjä, joten voin hyvinkin käyttää toisen lakan kanssa kimpassa tai varpaankynsille.

pastillirasiat

Tällä kertaa siis boxi oli kokonaisuudessaan juuri sopiva ja oikeanlainen. Hintansa arvoinen mennen tullen. toki jännitti, sillä olen blogeista lukenut myös haukkuja. Ehkä en ole niin vaativa kosmetiikan suhteen, kuin moni kosmetiikan suurkuluttaja, joten boxin avaaminen kävi hyvin etukäteis joululahjasta.


Asiasta hampaisiin..
Minun pitää ensi viikolla raahata luuni hammaslääkärin vastaanotolle, ja kuin kohtalon ivaa, suuhuni puski tulehtunut afta! Tottakai se tuli siihen alaikeneen, johon se imuhässäkkä kiepautetaan imuroimaan sylkeä. Liekkö stressi, onko jokin tauti vai ihanko Kohtalo päätti v-tuillakseen tehdä tämän? Niin tai näin, ajattelin pistää vastaan ja vedetään kuonoon sitten kunnolla. Kirjaimellisesti. :D

Hauskaa ja huumoririkasta viikonloppua sinulle!

Kommentit

Kiva paketti kun tuli vähän kaikkea.
Itselläni on nyt vaikka mitä voiteita ja tuoksuja odottamassa käyttöä, että tällä hetkellä ei tällaiselle boxille ole tarvetta. Kiva idea tällainen kuitenkin on ♡
Unknown sanoi…
Mulla on tullut tuo Livbox aika alkuajoista asti ja oon oppinut ettei kannata alkukuusta vilkuilla mitään postauksia jotka vois liittyä niihin ettei mene yllätys pilalle;)
Minna juu huomasin. Hih. Eka boksi vasta niin en yhtään tajunnut että se jo samana päivänä näkyy. Hih.
Minna juu huomasin. Hih. Eka boksi vasta niin en yhtään tajunnut että se jo samana päivänä näkyy. Hih.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihanan pinkki Kubiss, tänne tuli sellainen hento vaaleanpunainen. :) Livboxia kyllä tulee aina odotettua, on se niin kiva ja joka euron väärti. :)
Tiia, tuo kynsilakan sävy on eri bokseissa vaihdellut ainakin vaaleanpunaisen, tämän pinkin, tummanpunaisen ja vihertävän välillä. Se tummanpunainen olisi enemmän minua, mutta tosiaan tämä menee toisen kaverina.