Tuotetestaaja bloggaaja


Inspiration on lifestyle-blogi, jossa kuukausittain käy tuhansia kertoja niin vakituisia kuin kertaluonteisiakin lukijoita. Googlettamalla saatuja hakuja on monia. 

Lisäksi Inspirationiin päädytään toisten bloggaajien haasteiden kautta sekä Inspirationin oman haasteen, @inspiration haastaa-haasteen, kautta. 

Marraskuussa 2013 Inspirationissa käytiin yli 4000 kertaa, kun taas 2017 kävijämäärä on 5-numeroinen luku. 


Inspiration esittelee tuotteita ja yrityksiä laidasta laitaan rehellisesti omien mielipiteiden ja ajatusten tehostuksella. Mikä sen parempaa, kuin suora oma kokemus jostakin ja sen kertominen toisille! 



Inspiration ei maksa palkkioita tuotteista eikä myöskään Inspirationille makseta tuotteiden testaamisesta tai esittelystä. En tee tätä rahasta! Kaikki on siis täysin vapaaehtoista, ilmaista ja sitoutumatonta! Puolueetonta ja rehellistä.


Inspirationissa on myös normaalia arkea tavallisen perheen mukana, joista toinen käy töissä ja toinen sairastaa. Aikuinen lapsukainenkin vilahtelee toisinaan teksteissä, jopa testaajanakin tarvittaessa. Välillä arvotaan palkintoja, jos sponsoreita saadaan, välillä askarrellaan, välillä leivotaan...
Sitä mihin jokainen meistä voi samaistua! Ihan arkisia asioita vähävaraisessa perheessä.


Ei siis huippudesignia ja tyylikouluja, ei huippulomamatkoja tai kalliilla ostettuja merkkinimiä laukuissa, vaan kierrätystä, vähin varoin hankittuja asioita, kissoja, pieniä ja suuria onnen kyyneleitä, huolta ja selviytymistä. Arjen sankaruutta.
Inspiration on tätä ja paljon muuta.


Tahdotko oman yrityksesi, tuotteesi tai vaikkapa blogisi esille Inspirationissa minun kertomanani sekä kuvia käyttäen? Haluatko, että teen tuotetestauksia tuotteillasi ja esittelen ne lukijoilleni?

Vai haluatko että esittelen koko firmasi, sinut tai blogisi? Tahdotko jakaa sivuillani ilmaislahjan lukijoilleni arvonnan muodossa, alennuskoodin tai onko sinulla jokin muu idea?


Ilomielin esittelen postauksissani blogissani juuri sinun tuotteesi ja/tai yrityksesi tms. Ilman mitään tiettyjä kategorioita ja rajoituksia, kunhan hyvän maun rajoissa ja periaatteissani pysytään. Sellaista, mikä on minulle ja Inspirationin arvoihin sopivaa.

Olkoon kyseessä sitten kosmetiikka, kirjallisuus, plus size -vaatteet, muoti, lehdet, astiat, sisustus, kynttilät, villasukat, korut, kahvi, mausteet, huonekalut, saippuat, saunatuotteet, seinäkalenterit, leivonta, ruoka, kissojen tarvikkeet,... Aivan laidasta laitaan!
Muttei rahapelit, vauva-tuotteet tai vastaava.


Tulisitko sponsoriksi arvontaan, haluatko ilmaista mainontaa, voisinko tehdä tuotteillasi tuotetestausta ja esittelyä tai liikeneekö sinulta jokin lahjoitus?


Jos kiinnostuit, ota minuun yhteyttä: somanyinspiration@gmail.com

Tyylini kirjoittaa ja esitellä näet mm. kategoriasta: Tuotetestaus


Lisätietoja minusta, blogistani, blogin levinneisyydestä ja kuinka suunnittelemme ja toteutamme yhteistyön, sovitaan sähköpostitse. Somanyinspiration@gmail.com
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön oikeassa sivupalkissa olevalla yhteydenottolomakkeella.


Tehdään yhdessä molempia miellyttävä päätös, inspiroidaan lukijat ja tuodaan juuri sinun tuotteesi esille.

Viltsu




Kommentit

Mukavaa torstaita sinulle Viltsu!
Outi, kiitos paljon. Samoin sinulle.