Sheba soup ja Sauce collection

*)Yhteistyössä Sheban kanssa


Sain Buzzadorin asemassa testattavakseni Sheban Sauce collection- märkäruokia kolmenlaisessa muodossa;
- Tonnikalakeittoa, kalkkuna-vihannes viillokkia ja tonnikalaa kastikkeessa.



Kuvassa Carlos.

Kaksi kolmesta kissastamme syö märkäruokia, joten testasin ruuat näiden kahden kanssa. Kolmas kkssoistamme, Luis syö ainoastaan raksuja ja valikoitua raaka-ruokaa.

Kuvassa Lella

Molemmille testaaja-kissoillemme ruoka kuin ruoka Sheban testi-valikoimasta maistui erinomaisella ruokahalulla. Lellakin (yläkuvassa) upotti kasvonsa kuppiin niin suurella innolla, etten muista nähneeni vastaavaa ihan äskettäin. Samoin nirso Carlos ihastui Sheban ruokiin siinä määrin, että kauppaan on matkattava ostamaan uusi satsi näitä kaikkia ruokia. Onpahan vaihtelua kissojemme aterioihin ja mikä jottei, sillä kyseessä on kuitenkin laadukas tuotemerkki ja hyvät raaka-aineet.


Kalakeittopakkaukaessa on muuten neljä pussillista keittoa ja keitossa lihaa runsaasti.


Viillokki näytti ja tuoksui ihanalta ja herkulliselta ja se taisi olla Carlosin lempparia.


Kastikeruuat ovat yleensäkin meidän kissojen herkkua ja Sheban kohdalla kastikeruoka nousi uudelle levelille. Jatkoon!

Laitan keitosta muutaman kuvan tähän lisää, koska pakkauksesta ei välttämättä saa täyttä kuvaa siitä, mistä kyse. Joskus nimittäin olen ostanut toisen merkin keittoa ja petyin keiton pieneen määrään ja etenkin lihan vähäisyyteen. Sheban hemmottelukeitto yllätti positiivisesti.


Tämä makupala sopii siis kissan hemmotteluun, sillä keitto sisältää noin 10% 4 kg:n kissan päivittäisestä energiatarpeesta. Tarjoa enintään 1 annospussillinen päivässä ja vähennä muun ruoan määrää vastaavasti.


Yksi pakkaus tosiaan sisältää jopa 4 annospussia ja kaupan hyllyltä valittavana on eri makuvaihtoehtoja:
  • Tonnikala
  • Kana
  • Lohi


Sheba Sauce Collection -annospussit sisältävät meheviä paloja ja runsaasti taivaallisen makuista kastiketta. Mestarilliset resepti takaavat herkullisen nautinnon kissalle jokaisella suupalalla.



Carlosin taattu nautinnon merkki on pörhistyvä häntä ja muutenkin kaikki karvat pystyssä. Samaan aikaan nautinnollinen ääntely syödessä. Sekä tämä kastike-ruoka, että viillokki saivat ko. reaktion aikaiseksi. Ihana!



Kastikeruokia myydään sekä yksittäisinä kerta-annospusseina, että isoissa pakkauksissa, joissa 40 x 85 g. Suuressa pakkauksessa on kaikkia neljää eri makua:
  • Lohi
  • Valkokala
  • Tonnikala
  • Turska


Sheba Sauce Collection kalkkuna-vihannes viillokki on täysravintoa kissoille. Tuotetta saa isoissakin laatikoissa, kuten 48x85g, mutta myös kerta-annoksena.


Sheba-ateriat ovat tasapainoisia ja ravitsevia. Lajitelmat tarjoavat lemmikillesi monipuolista vaihtelua. Edulliset annospussit ja rasiat tekevät annostelusta helppoa.
Ruoissa ei ole keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Jos kissasi rakastaa kastikkeita, suosittelen näistä kaikkia tuotteita. Kaikissa on runsas keitto tai kastike ja silti hyvä annos myös lihaa (ja vihanneksia).

On myös huomioitava, ettei kissalle pidä antaa liikaa ruokaa, vaikka kuinka hyvää olisi. Lisäksi puhdasta, raikasta vettä tulee tarjolla olla koko ajan.


Ruuat saatu testiin. Kiitos Sheba ja Buzzador.


Kommentit