Huolinukke veljekset

Ensin syntyi yksi. Sitten toivottiin toista ja kolmatta ja... Lopulta huolinukkien veljeskaarti oli kasassa ja yhtä lukuunottamatta kaikki varattuja. 
Jos käsite huolinukke on sinulle vieras, voit lukea aiheesta tarkemmin klikkaamalla linkkiä: HUOLINUKKEPienin nukeista oli menossa kissatalouteen ja kuten arvata saattaa, pienen pieni nukke saisi aivan liikaa huolia kissan kynsissä, eikä taloudessa ole yöpöydän laatikkoa tai muuta turvallista asumusta huolinukelle.  Joten aloin miettimään sänkyä, jossa pikkumies voisi huolet karkottaa kaikessa rauhassa. Mainittakoon, ettei nukkekaan ollut vielä syntynyt, joten kaikki vaihtoehdot olivat mahdollisia.


Olisin halunnut tehdä takkatikkuaskiin sängyn, jolloin nukkekin olisi ollut isompi, mutta sellaista rasiaa ei kotoa löytynyt ja ostamaan en alkanut. Onhan minulla pilvin pimein kierrätettäväksi säilöttyjä mini askeja ja peltipurnukoita itselläkin askartelutilassani eli "Vilin verstaalla". Tutkiskelin valikoimaa ja päädyin ottamaan nukkekotoilusta sopivasti tyhjenevän tulitikkuaskin sängyksi. 


Tiesitkö, että aloitin bloggaamisen alun perin Vilin verstas-nimisellä blogilla? Nykyisin google löytää tuolla nimellä kaikkea muuta, kuin minuun liittyvää,  joten se aika on todellakin haudattu. Sen sijaan tämä linkki vie sinut minun Vilin verstaan muisteloihin.


Huolinukke omassa sängyssään ison pehmopupun kanssa. Rujon suloinen pikkuinen. 


Paketti sisälsi huolinuken, sängyn, jossa lakana ja tyyny, unilelun, peiton ja suojakannen (aski)


Mielestäni tällaista rasiaa voi käyttää myös esim. Lähettämiseen, lahjarasiana, korurasiana matkoilla, namuyllärinä... Tuo ihana punainen  Ruusu toimii vetonuppina. 


Alkuun en osannut arvioida minkäkokoinen nuken on oltava, joten isompia nukkeja syntyi ja osa päätyi nukkejen hautausmaalle. Lopulta pikkuinen nukke sai alkunsa ja kehittyi muotoonsa. Lopuksi vielä tuo kuva miten erikokoisia nukkeja syntyi. Sinipaitainen oli eka tekemäni huolinukke. Hän muutti kotoa ekana. Toinen, Joppe ei mahtunut mihinkään rasiaan, mutta muutti kotoa siltään. Kolmantena Pietu, jolla unilelu. Pietu etsii vielä kotia. Neljäs on ihana vauvahuolinukke, joka muutti jo kotoa pois myös. Kuka sinun suosikkisi on?Kommentit

Voi näitä ihanuuksia. On kyllä vaikeaa edes miettiä suosikkia, kaikissa on se jokin ihana henki.
Tuollainen aski on ihana vuode ja oi oi tuota pikkuisen uninalleakin. Ihanat