Enkelikorttien puhdistus visuaalisesti



Korttien puhdistaminen visuaalisesti  on yksinkertainen rituaali, joka voi auttaa sinua valmistautumaan enkelikorttien käyttöön. Puhdistustapoja on muitakin, mutta tässä postauksessa esittelen vaiheet, joiden avulla voit nimenomaan visualisoiden puhdistaa kortteihin kertyneet huonot energiat. 

  • Käsien pesu:
Pese kätesi ensin suolavedellä  ettet likaa kortteja etkä tartuta niihin väärää energiaa, jota olet saattanut saada käsiisi jostakin. Käytä  puhdasta meri-, vuori- tai ruususuolaa.

  • Valmistaudu rauhoittumaan:
Etsi rauhallinen ja hiljainen paikka, jossa voit keskittyä hetkeen ilman häiriötekijöitä. Voit sytyttää kynttilän tai suitsukkeen luodaksesi rauhoittavan ilmapiirin.

  • Hengitä syvään:
Ota muutama syvä hengitys ja keskity rentoutumaan. Tyhjennä mielesi stressistä ja huolista ja avaa itsesi vastaanottamaan korkeampaa energiaa.

  • Visualisoi puhdistus:
Kuvittele mielessäsi, kuinka Maailmankaikkeuden energia välittyy kauttasi korttipakkaan ja yksi kerrallaan jokaiseen korttiin kuin suureen viuhkaan puhdistaen ne valkoisella valolla kaikesta matalavärähteisestä energiasta. Voit kuvitella enkeleitä tai muita  korkeampia voimia avustamassa puhdistusprosessissa. Voit pyytää vaikkapa Arkkienkeli Mikaelia puhdistamaan korttisi.


  • Aseta aikomus:
Puhu ääneen tai mielessäsi aikomuksesi korttien puhdistamiselle. Voit esimerkiksi sanoa: "Asetan aikomuksen, että nämä enkelikortit puhdistuvat kaikista negatiivisista energioista ja ovat valmiita välittämään puhtaita ja selkeitä viestejä."

  • Kiitä:
Kiitä lopuksi enkeleitä tai muita korkeampia voimia avusta puhdistuksessa. Voit sanoa esimerkiksi: "Kiitos kaikille avustanne tässä puhdistusprosessissa."

  • Jatka korttien käyttöä:
Kun olet puhdistanut kortit, ne ovat valmiita käytettäväksi. Voit jatkaa enkelikorttien käyttöä normaalisti ja luottaa siihen, että kortit välittävät sinulle puhtaita ja selkeitä viestejä valon auttajilta.


Tee puhdistus aina tarvittaessa, tai jos koet, ettet saa enää korttien kautta yhteyttä. Kortit tulee puhdistaa myös silloin, jos joku toinen koskettaa niitä tai jos olet antanut kortit lainaan ja saat ne takaisin. Myös näkyvä lika tulee poistaa varovasti esim. Pienen pieni sumutus Merisuolavettä ja pehmeää luonnonmateriaali kangasta tai vanua käyttäen. 

Kommentit