Pikku juhlat

Pr-samples Mastermark Brands



On aina jännittävää, kun saa pakettikortin ja mietin, mitäköhän paketissa on. Mastermark brands lähetti minulle tällaisen yllärin lahjaksi ja tuumasin tuotteet saatuani, että nyt meillä on omat pikku juhlat. Ja sellaiset me pidettiinkin. Tuotteet on saatu blogiin Mastermarkilta ilman mitään velvotteita. 

Kyllä se minua harmittaa, jos jotain suunnittelen ja suunnitelmat kaatuu siihen, että olen aivan liian sairas ja aivan liian väsynyt ja voimaton. Etenkin talviaika on ollut minun kompastuskivi jo vuosia. Niin se oli nytkin. Parasta silloin on toisten ymmärrys ja kannustus sekä jokin, mikä saa mielen voimaan paremmin. Mielenlaadulla on suuri merkitys myös muuhun  jaksamiseen. Pikku juhlat olivat siis paikallaan. Kiitos siis ylläripostista. (Saatu aiemmin jo)


Nyt on jo kesä ja lomat alkoivat koululaisilla. Mikä sen parempi aika pitää pikku juhlat perheen kesken. 

Älyttömän söpöt Coctail haarukat ovat juhlien kuin juhlien tärkeimpiä as(t)ioita. Sitä ei vaan tule ajatelleeksi ensimmäisenä. Kukaan ei halua toisten koskettelemia leikkeleitä, kurkkusiivuja, juustoa, mininakkeja, pyöryköitä.... Ja nyt vielä vähemmän, kun virus-tietous on lisääntynyt. 

On olemassa juhlia, joihin hopeiset tai muuten  simppelin tyylikkäät teräshaarukat ovat ehdoton. En todellakaan kiellä sitä. Mutta on myös niitä juhlia, jolloin halutaan hassutella ja hullutella ja silloin hauskat yksityiskohdat kattauksessa tuovat toivottua lisämaustetta. Tämä paketti sisältää 8kpl eri kuvioisia coctailhaarukoita. Kaikki eri värisiä myös. Tosi kiva setti niin lasten juhliin, Joulun aikaan, Halloweeniin kuin aikuistenkin grilli-illanistujaisiin. 


Jos miettii sitä, miksi laittaisin joulupukin tai poron kesän kattaukseen, niin tässäpä sinulle mietittävää: 

  • Setissä on monta muutakin hahmoa. Esim. Tähti ja enkeli
  • Kun poikani oli pieni, erään kesän kohokohta oli käydä kaupassa, jossa kävi joulupukki! Pukilla oli kirja, johon hän kirjoitti lapsen nimen, iän ja onko lapsi ollut kesälläkin kiltti. Miksi et antaisi omalle lapsellesikin tätä ihanan hellyyttävää kokemusta muistuttamalla, että joulupukki on kesälläkin olemassa. Nämä coctailtikut luovat täydellisen kesän Joulupukkikemut.
  • Usko pois, lapselle tähti, poro, kuusi jne eivät ole vain joulua. Ne ovat aina olemassa!
  • Onko parempi viettää grilli-iltaa jörönä vai saada vieraatkin nauramaan!? 
  • Sinun ei tarvitse hankkia sen seit... kahdeksaa sorttia näiden Tomorrow's kitchenin coctailhaarukoiden vuoksi. Nämä ovat erinomainen valinta myös vieraiden lukumäärää ajattelen: Jokainen saa yhden haarukan. Jokainen käyttää omaa haarukkaansa ottaessaan lautaselleen/suuhun mitä haluaa! Kun kuviot ovat erilaiset, ei sekaannuksia tule. Suuhun sopiviksi soveltuvat esim. Lihapullat. Niihin haarukalla tökkää suoraan. 
  • Pieni ihminen haluaa pienen haarukan niin arkena kuin juhlissa. Helppoa popsia. Näistä riittää reiluksi viikoksi joka päivälle eri hahmo. Sopii myös isompaan suuhun. 
  • Hinta vain 6.90€, mikä mielestäni on halpa kestäville ja monikäyttöisille coctailhaarukoille. Etenkin kun hintaa ei jää edes euroa kappale. 
  • Voit pestä astianpesukoneessa
  • Sitä paitsi joulu on joka vuosi. Samoin pikkujoulut. 


Toinen tärkeä asia etenkin lasten juhlissa on pillit. Voi luonto parkaa, kun ne muoviset kammotukset  jäävät kaatopaikalle lojumaan. Ja koko vuoden pillit, kun halutaanhan niitä lumiukkosoppia ja limuja juoda pitkin vuotta pillillä. En näe mitään syytä, miksi en vaihtaisi kertispillejä kestäviin, kauniisiin teräspilleihin ja niille kuuluvaan ihanan söpöön pilliharjaan. Nykyisin kun pillejäkin saa hempeissä metallin sävyissä. 


Joillakin valmistajilla pillit myydään ilman pilliharjaa ja sen jälkeen saa metsästää sopivaa harjaa kaikkialta. Tässä paketissa harja on mukana. Harja on juuri sen mittainen, että saat pestyä sillä puolet ja puolet pillistä. Harjan päässä on ripustuslenkki , joten harjankin saa kuivumaan ja jemmaan hygieenisesti. 

















Nämä minun saamat pillit ovat Point-Virqulen Rainbow-ruostumaton teräs pillit. Yritin saada näiden metallinhohtovärejä esiin, mutta kuvissa eivät pääse oikeuksiinsa. Nämä todellakin käyvät sekä lapsille että aikuisille. 


Miten pikku juhlat sitten syntyvät? 
Helposti. 
Pikku juhliin ei ole tarkoituskaan törsätä omaisuutta tarjoiluun eikä kutsua koko sukua. Ja äidit huom! Tässä tapauksessa se hyvä äiti heittäytyy sohvalle siksi aikaa, kun iskä ja lapset kokkaavat. Tämä onnistuu varmasti. 


Pilko kolme eriväristä  paprikaa yhteen astiaan. Toiseen astiaan voit pilkkoa esim. Kurkkua suikaleiksi. Mitä muuta kasvispainotteista te tykkäätte popsia siltään? 

Yhteen kuppiin majoneesia tai esim. Ketsuppia. Lautaselle läjä lämpimiä nuggetteja. 
Tykkäättekö syödä esim. Pikkunakkeja, lihapyöryköitä tai vegepyöryköitä? 


Kesällä jälkiruokana voi dipata vaikkapa tuoreita mansikoita, banaanipaloja ja melonikuutioita siltään tai kermavaahdon kera. 
Juhlajuomaksi sopii mehut, limut yms. 


Kata pöytä ja laita pillit jokaiselle ja lapset voivat jakaa coctailhaarukat jokaiselle. Kuka saa enkelin?Kenelle tulee hurja kummitus? Saako iskä kunnian olla perheen pääpukki? 


Tällaisissa minijuhlissa kasviksia tulee syötyä runsaasti ihan huomaamattaan. Samalla voi lapsille opettaa juhlapöydän antimiin kuuluvaksi erilaiset "vihreät" herkut. Aina juhliin ei vaadita kakkua ja karkkeja, Vaikka nekin hyviä ovat. Näinkin arkisilla ja helpoilla napposilla loihdit lasten kanssa  hauskaa yhteistä puuhaa ja aikaa, syötte yhdessä ja äiti saa ruuanlaitosta vapaata. Eikö olekin huippua! Meillä oli tarjolla kasvistikut majoneesilla sekä paprika tricolori. 


Tosiaan nämä hauskat coctailtikut saat tilattua tämän linkin kautta LINKKI ja pilleistä ainakin huikea tyylikäs musta löytyy TÄÄLTÄ ja näyttävä kulta TÄÄLTÄ .  Paketissa on 4 pilliä ja pillien pesuun pilleille tarkoitettu harja. Setin hinta on 19.90€. Näitä ei todellakaan heitetä roskiin käytön jälkeen. Lapset eivät myöskään saa rikottua näitä pureskelemalla ja taittelemalla niinkuin kertikset saa. Nämä pillit voit pestä myös koneessa. 


Muistan kyllä lapsuudestani teräsastiat, joiden maku oli outo. Tänä päivänä kiinnitetään astioihin erilailla huomiota, joten nämäkin pillit ovat kestävää materiaalia, eikä näissä ole mitään sivumakuja. Juotpa sitten vettä tai smoothieta, maku on peräisin vain ja ainoastaan juomasta. Niin sen pitääkin olla! Harja on sen verran pehmeä, ettei se naarmuta pillejä piloille,mutta myös sopivan napakka pesemään pillit hygieenisesti puhtaiksi käytön jälkeen. Huomioithan sen, että jos juot esim. Smoothien tai pirtelön, etkä kerkeä heti pesemään pilliä, huuhtele se vaikkapa tai jätä likoomaan korkeaan vesilasiin upoksiin, jottei maito tms kuivu kiinni sisäpinnalle. Näin helpotat kummasti pesuhetkeä ja pidät pillit hygieenisinä. Pillit soveltuvat niin kylmiin kuin kuumiinkin juomiin. Pillien laadukkuuden huomaat myös painosta. Vertasin vastaavanlaisiin halvempiin pilleihin ja eron huomaa heti. Sitäpaitsi tämä värimaailma näissä on kutkuttavan ihana. 



Tämä Rainbow-sävy on loppu tällä hetkellä. Nämä tosiaan ovat suorat ja pitkät. Jopa 21.5cm. Taivutettuina löydät tosiaan aiempien linkkien kautta mustaa ja kultaa. Teräspillit suojaavat myös hampaitasi sokerijuomien ja etikkapohjaisten juomien pahimmilta haitoilta. 



Olipa sitten kyseessä pikku juhlat tai suuremmat tai arki askareineen, kauneus on sallittua samaten kuin hauskuuskin. Luonnon hyvinvointia unohtamatta. 



Jokaisella haarukan hahmolla on nimi. Näillehän saa keksittyä lasten kanssa myös suomenkieliset nimet. Korona-karanteenin tai vaikka lapsen sairastelun ei tarvitse olla ankeaa. Järjestäkää tekin pikku juhlat tai illanistujaiset. 


Kommentit

Kiitos pillivinkeistä! Onkin mietityttänyt, että onko sivumakuja ja miten pillit puhdistetaan käytön jälkeen. Välillä on sellaista juotavaa, jota juodaan pillillä. Aurinkoista viikon jatkoa <3
Nuo pillit on niin mageet. Tytär oli saanut ystäviltää tuollaisia synttärilahjaksi. Tosi kiva kun paketissa on myös tuollainen harja auttamassa puhdistusta.
Ihanaa keskiviikkoa sinulle Viltsu <3
Sude sanoi…
Nuo pillit harjoineen onkin mainio juttu. hyödylliset muillekin kuin vain lapsiperheille.