Siirry pääsisältöön

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 


Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi itseäsi. Kyllä! Nyt SINÄ olet se, joka tarvitsee huomion, eikä ne kaikki muut. 


Se, mikä minua ilahduttaa ja mistä saan aurinkoa päivään, on Heyday-mehut. Näitähän saa esim. Ruohonjuuresta tai joillakin paikkakunnilla myös K-marketeista ja ne säilytetään viileässä. Herkulliset kylmäpuristetut ja kuumapastöroimattomat HeyDay luomumehut ovat täynnä terveellisiä vitamiinejä ja hivenaineita ja luonnon puhdasta energiaa. Makuvaihtoehdoissakin löytyy mielenkiintoisia yhdistelmiä, jotka poikkeavat kauppojen muista mehuista. Rakastuin ensi kulauksella! 


Maistuisikos sinulle herkullinen Sunbeam, jossa raikas kevätaurinkoinen energialataus tulee suoraan puhtaasta luonnosta. Kaikki raakaaineet ovat kaiken lisäksi luomu sertifioituja. Sunbeam sisältää appelsiiniä, ananasta, omenaa, sitruunaa ja piparminttua. Mehu sopii laktoosi-intolerantikoille ja gluteiinittomaa ruokavaliota noudattaville. Sunbeam ei sisällä lisäaineita ja on 100% luomu mehua, jossa maistuvat kaikki, mitä luvataankin. Pullo on kätevä esim. kuntosalille mukaan tai picnicille. Kierrekorkki on aivan loistava tässä kompaktissa PET pullossa! Koska lasipullo ei kestäisi painekäsittelyä, on mehut muovipulloissa. Minusta se on siksikin parempi, ettei pullo säry esim. repussa. 

HeyDay on mun mehulempparini! 

Sunbeam saatu Pr-näytteenä HeyDayltä

Kommentit

 1. HeyDayn mehut ovat kyllä tosi kivoja! Makuvaihtoehdot on tosi hyvät ja purkkikin on kaikessa yksinkertaisuudessaan jotenkin nätti.

  Talvella D-vitamiinin saannista pitääkin huolehtia ihan kunnolla. Enemmän menee kyllä täällä purkkilinjalla, kun ruokavaliosta sitä ei niin paljoa saa :)

  VastaaPoista
 2. Noi juomat ovat suorastaan herkullisia!

  VastaaPoista
 3. Jenni purkista JA iloa, hymyä.. hemmottelua. Kaikki sallitaan.

  VastaaPoista
 4. Satu odotan kovasti että saisimme tänne Kuopioonkin HeyDay-myynnin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…