Siirry pääsisältöön

Lupa hymyillä


Kuinka sinun kesäsi on mennyt? 
Oletko herkutellut grillattavilla ja jäätelöllä, mahdollisesti siiderillä tai oluella? Entä mikä on suosikki kesäherkkusi? Minulla se on Pehmis-jäätelö. Sen kautta kesä alkaa vasta. 

Kesällä on lupa herkutella ja syödä hyvin. On myös muistettava pestä hampaat aamuin illoin huolellisesti. Minun suuni ei kuitenkaan kestä kahta pesukertaa tavallisilla hammastahnoilla, kun ei kerta päivässäkään onnistuisi. Suuni on niin herkkä vaahtoaville hammastahnoille saamaan aftoja. Siksi olenkin etsinyt suunhoitotuotteita, joista saisin hyödyn ja jotka eivät tekisi kipeää suulleni. Nyt olen löytänyt miellyttävän setin ja hämmästynyt hymy kasvoillani kertoo sen, etten osannut aiemmin valita edes hammasharjaa oikein. Koska itse innostuin tästä tuoteperheestä, haluan kertoa siitä sinulle myös.

En hyödy linkkien klikkaamisesta!!


CURAPROX-tuotesarja sisältää laadukkaita tuotteita suunhoitoon. Sarja koostuu CURASEPT-suuvesistä ja hammastahnoista, jotka eivät värjää hampaita sekä uudenlaisesta hammasharjasta, jossa on poikkeuksellisen tuuhea harjaspää. aloitetaanpas hammasharjoista. Aikaisemmin luulin, että soft-harjat ovat lapsille, koska heillä on herkkä hammaskiille ja muutenkin herkkä suu. Luulin, että Medium olisi aikuisen harja ja että osaanhan minä mediumilla harjata niin, etten vahingoita omien hampaideni kiillettä. Kerrottakoon, että reikiä on hampaissa ollut ja lohkeamiakin, paikat irtoilleet myös. Ei se kaikki voi olla sattumaa ja väärää ruokavaliota. Kyllä siihen vaaditaan myös liian kova harja ja liian voimakas harjaus. 


CURAPROX-hammasharjassa on yli 5460 erikoisohutta (0.10mm) CUREN®-harjasta, jotka muodostavat tehokkaan, kestävän ja erityisen hellävaraisen harjaspään. Pienet harjaspäät takaavat pääsyn vaikeisiinkin paikkoihin. Kahdeksankulmainen varren muotoilu mahdollistaa harjaamisen kaikista kulmista. Tavallisessa harjassa on tyypillisesti 500 harjasta, eli eron huomaa kyllä. 

Koska harjaksia on runsaasti, tekee se hammasharjasta tehokkaan.  CURAPROX-hammasharja ei ole koskaan liian pehmeä, eikä liian kova. Jo kevyesti painamalla saat poistettua plakin ienrajoista vahingoittamatta ikeniä. Enää en ole tuntenut hammasharjan olevan kova tai hankaavan ikeniä auki. Tällä setillä, jonka nyt bloggaan sinulle, olen saanut jopa ientulehdukset kuriin! Mahtavaa, eikö totta?! Kaiken lisäksi SOFT-harja tästä sarjasta tuntuu ihanalta ja pehmeältä, mutta silti puhdistaa helpommin paremmin myös hammasvälit ja hampaiden ja ikenen rajat, mitä aiemmin sain puhdistettua muilla harjoilla.  

Ja yksi asia, mikä ihastuttaa CURAPROX-hammasharjoissa, on värivalikoima. CURAPROX-hammasharjaa on saatavana monella eri väriyhdistelmällä, kuten esim. minulla oleva sininen tai vaikkapa pinkki-keltainen, vaaleanvihreä tai tykkäisitkö ennemmin turkoosin ja pinkin yhdistelmästä? 


Curasept-hammastahnoilla saat tehokkaan ja pitkävaikutteisen suojan plakkia ja ienongelmia vastaan. Tahnat sopivat erinomaisesti myös hammasrautojen ja implanttien käyttäjille. Vaihtoehtoina on kaksi eri vahvuutta tarpeiden mukaan.

Curasept-tahnat eivät värjää hampaita tai aiheuta makuhäiriöitä, mikä sinänsä on huikeaa, sillä tavalliset tahnat vähintäänkin jäävät maistumaan suuhun pitkäksi aikaa, eikä esim. aamupesun jälkeen viitsi ihan heti edes vettä juoda, koska se maistuu hammastahnalta. Sen sijaan Curasept-tahna ei tosiaankaan maistu enää suussa sen koommin, kun hampaiden pesu on tehty.

Curasept-hammastahnat eivät sisällä alkoholia tai vaahtoaineista (SLS), joten ne eivät aiheuta suun ärsytystä. Aftoja ei enää ole ja olen jopa saanut pois B-vitamiinien kuurin, jota käytin aikaisemmin useita vuosia juurikin välttääkseni aftojen synnyn. 


Tiesitkö, että perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa? Näin se vaan on. Eihän siitä puhuta, saatikka kerrota tuoteselosteessa, että pitkäaikaiskäyttö värjää hampaasi. Sen sijaan CURASEPT-suuvesi ei värjää hampaita ja on lisäksi tehokas ja turvallinen käyttää. CURASEPT-suuvedestä on saatavilla myös kahta vahvuutta käyttötarkoituksen mukaan.


Curasept-suuvettä käytetään aivan samalla tavoin plakkia vastaan, kuin muitakin suuvesiä, mutta koska alkoholia ei ole, sitä käytetään ienongelmissa, hammarkirurgisten toimenpiteiden yhteydessä, proteesien kanssa, iäkkäiden suunhoidossa ja potilailla, joilla on ongelmia suuhygienina hoidossa ja se vähentää ienongelmia ja -oireita, kuten verenvuotoa. Tuote poistaa pahanhajuisen hengityksen 12 tunniksi. Myöskään suuvesi ei aiheuta makuhaittoja.


10ml suuvettä purskutellaan minuutin ajan 2 kertaa päivässä hampaiden pesun jälkeen.


CURAPROX-tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista apteekeista.


Tuotteet pr-samples ProCare Oy

Kommentit

Esther Helmiä sanoi…
Kiitos kattavasta postausksesta,asiaa.
Tuohon voimakkaaseen klooriheksiidiin,sitä ei saa käyttää kuin määrätyn ajan kerrallaan, eli normisti vaan 7-14 pv kuten tuota Curaseptin voimakasta liosta myös ohjeistetaan, tai hml ohjeen mukaan.Ja eikö siinä paketin kyljessä sanota että värjää hampaat? Ainakin täällä on sellainen paketti jossa se teksti on. Voinkin kokeilla joskus,kun kortisoni tekee ongelmia suussani.
Hyvä että tuot uusia tuotteita esiin.
Viltsu Mari sanoi…
Esther, Perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa. Patentoidun koostumuksen ansiosta CURASEPT ei värjää hampaita ja on lisäksi tehokas ja turvallinen käyttää. CURASEPT-suuvedestä on saatavilla kahta vahvuutta käyttötarkoituksen mukaan.
CURASEPT 0,05% + fluori 0,05% – päivittäiseen käyttöön
CURASEPT 0,2% – lyhytaikaiseen käyttöön/tehohoitoon
Sama pätee hammastahnoissa. Minulla on miedompi käytössä ja se siis on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu.
Esther Helmiä sanoi…
Juu tuon tiesin, mutta tarkoitin tätä lausettasi lähinnä :
"Tiesitkö, että perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa? Näin se vaan on. Eihän siitä puhuta, saatikka kerrota tuoteselosteessa, että pitkäaikaiskäyttö värjää hampaasi."
Eikö noissa muissa ole pakkausselosteessa sitä sanottu,että värjää hampaat? Sanoin huonosti,tarkoitin noita muita en tuota Curasept tuotetta.Meillä on noissa muissa sanottu tuo asia että värjää hampaat, Suomessako ei ja se ettei ole pitkäaikaiskäyttöön kuin luvalla eikä sittenkään kovin kauaa. ? Siis tarkoitan ne muut!
Viltsu Mari sanoi…
Minä en ole törmännyt "värjääviin" suuvesiin muualla kuin uutisartikkelissa. Pitkäaikais- tai lyhytaikaiskäyttö ilmoitetaan kylläkin. En tietenkään ole kaikkia suuvesiä lukenut pullon kyljestä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…