Siirry pääsisältöön

Kortti ja käsilaukun uusi asia


Ystävälle synttärikortti, jossa roihuaisivat värit tuoden iloa ja väriterapiaa. Rohkealle naiselle rohkeat värit. 


Kannen kuvun alla helisevät kukkaset ja kukkapalleroiset. Kevään tuloa ei voi estää. 


Sisäpuoli näyttää tältä. Kukkateema jatkuu.


Kortti on 3-osainen ja siinä on myös "peili".


Takaosassa häkki on tyhjä, ja vapaana liihottavat perhoset osoittavat, että olemme vapaita sieluja hentoine siipinemme. Lahja meni mukana ja kuulosti siltä että paketti oli mieluinen. :) 


Tähän vielä laitan itselleni ostaman uuden asian. Oli niin söpö ja tarpeellinen, että oli ihan pakko käsilaukkuun tämä hommata. Kommentit

 1. Kaunis kortti <3
  Upeaa alkavaa viikkoa Viltsu!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kortti, olet nähnyt paljon vaivaa sen tekoon ja se myös näkyy, kyllä saaja tykkää:) Ihana tuo tarpeellinen asia laukkuun;)

  VastaaPoista
 3. Tosi upea kortti. Ihanat värit.
  Tuo pöllösetti on hurmaava

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …