Tänään toivoisin sinulta yhtä asiaa

Tein testin facebookissa joka antoi minulle tällaisen vastauksen:

Olit edellisessä elämässäsi
Taiteilija
Muistosi kertovat luontaisesta taiteellisuudesta. Maailma on sinun silmissäsi värikkäämpi, loisteliaampi ja jännittävämpi kuin muiden, jopa silloin kuin istuskelet yksinäsi hiljaisessa huoneessa. Voit tarpeen vaatiessa loihtia esiin uusia maailmoja pelkän mielikuvituksesi voimin. Tämän vuoksi olit edellisessä elämässäsi lahjakas taiteilija, joka kykeni tekemään suureellisista unelmistaan totta ja ruokkimaan toisten ihmisten mielikuvitusta.

Kyllä minä tuosta itseni tunnistan, vaikka yleensä pidänkin facebookin testejä huuhaana ja hupina. Minun maailmani todellakin on täynnä upeita, räiskyviä värejä. Tässä muutama ote herkkupaloista.. Kirjaimellisesti.

kahvi
Karkit
suklaalevyt
Tänään toivoisin sinulta yhtä asiaa: Tee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Kiellettyä ehkä. Syö pala suklaata tai koko levy, juo kuppi teetä sokerilla tai hypi vaikka hyppynarulla.

p.s. Facebookissa kirja-arvonta! Voita omaksesi upea korttiaskarteluun liittyvä kirja!

Ja joulukalenteriin mahtuu vielä. EI TARVITSE OLLA SANOJEN MUKAINEN PAKETTI! Sanat ovat vain inspiroimaan, ehdotuksia.

Kommentit

Värkästä maanantaita Viltsu ♡
Tiia Koivusalo sanoi…
Ai että tykkään väreistä, ihania kuvia Viltsu. Ehkä haukkaisen pari palaa sokeritonta suklaata. Enhän mä herkkulakossa ole, mutta sukulakossa kyllä, koska pelkään, että retkahdan! Iloa päivään <3
Mamma A. sanoi…
Totta,välillä olisi hyvä tehdä jotain edes pientä tavallisesta poikkeavaa.Kummasti piristää ja saa uuden kulman katsoa asioita tai oppii vanhoista,tutuista asioista uutta:)
Kivoja kuvia ja värejä - ja suklaa kelpaisi tietysti!

Mutta Facebookin testeihin kannattaa kyllä suhtautua hiukan skeptisesti - niiden tarkoitushan on kerätä ihmisten (ja jos vaan onnistuvat) myös heidän ystäviensä yhteystiedot mainos(roska)postittajille, sen suurempaa älykkyyttä niissä ei yleensä ole ja "lopputulosvaihtoehtojakin" on yleensä hyvin rajallinen määrä ja ne tulevat pitkälti satunnaisesti.
Olen tarkka mitä facessa teen. Hyvin moni juttu jää koska ovat juuri kertomiasi kalastajia. Huumoriahan ne ovat. Eivät mitään tietosanakirjOja tai vastaavaa. Mihinkään euroadseihin tai badoohin en lähde. Ja ne "voita tuhat iphonea". Jne
Unknown sanoi…
Hyvä neuvo tehdä jotain erilaista, mä oon sellainen jumittaja ja tykkään tutusta ja turvallisesta. Olisi hyödyllistä vaikka joka päivä tehdä edes jotain pieniä asioita toisin ja uskaltaa muuttaa tapojaan...