Kertakäyttölyhty

muistikirja

Kuten tiedätkin jo, olin sairaalassa pari viikkoa. Sinä aikana kerkesi sattua ja tapahtua vaikka mitä. Ja nyt jatkuu maailmalla terrorismiuhka ja Suomessa Postilakko. Huh. Jotenkin kaikki niin sekaisin maailmassa, jossa paha olo myllertää. 

En kuitenkaan ala kirjoittamaan maailman murheista nyt, jos koskaan, sillä hyvän olon blogini ei kaipaa yhtään sellaista pahaa oloa. Sen sijaan tahdon näyttää, mitä ihanaaMaca minulle lähetti! 

Tuollainen kovakantinen vihko, muistikirja, saapui yllärilahjaksi. Se todellakin ilahdutti. Kiva ylläri Viltsunpäivälahjaksi.  ;) 

hmmmm

Saimme myös kurpitsan eräältä ystävältämme ja ekaa kertaa ikinä pidin edes kurpitsaa kädessäni! Harjoitus tekee varmasti mestarin kaivertaessakin, mutta kun ei mitään tietoa kuoren paksuudesta, ei mistään... tällainen kurpitsalyhty meillä sitten oli. :) 

irvistääkö se? 

loistava

lienee kertakäyttökamaa?

tunnelmavalaistus

Kommentit

Juu ei niistä maailman murheista kannata kirjoittaa, keskitytään positiivisempiin asioihin välissä :)
Tiia Koivusalo sanoi…
No mutta hei hieno kurpitsa ja ikinä en ole sellaista kaivertanut, enkä osaisi! Kivaa iltaa. <3
Mä yritän elää sellaisessa omassa kuplassa, jonne ei maailman meno kuulu :)
Ihana muistikirja!
Silkku sanoi…
Kun vain pystyisi laittamaan korvat kiinni ja sulkemaan pahan maailman, mutta kun joka tuutista tulee pelkkää pahaa... Yritän tuollaista kuplaa rakentaa mistä Outi kirjoitti;)Mitä mainioin kurpitsa teillä, ihanaa tunnelmaa ♥♥♥
Kivan yllärin olet saanut. Kiva on myös tuo lyhty. Itse en ole koskaan tehnyt kurpitsalyhtyä