Synttärit


Palataan ajassa taaksepäin kuukausi. Vietin syntymäpäivääni pienen, mutta rakkaan porukan kesken. Etkot vietimme hyvän ruuan ja kuohuvan juoman äärellä sekä kuunnellen upeaa musiikkia parhaalla paikalla istuen. 


Konsertti oli Kuopion kaupunginorkesterin avajaisia.


Sama teema jatkui vähän myöhemmin, sillä vaimoni osti syntymäpäivälahjaksi liput saman orkesterin uuteen esitykseen. Tällä kertaa Friggin maailman ensi-iltaan taustaorkesterin kera. Anoppini tarjosi minulle kuohuvat molemmissa konserteissa.


Tämä(-kin) konsertti oli huikea elämys ja vaikka istuimmekin pyörätuolini vuoksi aitiossa, näkymä oli erinomainen. Itseasiassa kuva ei edes kerro koko totuutta. Olimme nimittäin lähellä. Erityiskiitos Kuopion musiikkikeskukselle siitä, kuinka huikea äänentoisto salissa on. Ja Frigg, jos et ole kuullut heidän esityksiään, niin mene tilaisuuden tullen konserttiin. Huikea! Hauskaakin nordgrass-musiikkityyliä omalla tavallaan, vaikka uudenlaista kansanmusiikkia soittavatkin. Tai ehkä juuri siksi. Kyllähän netistä yhtyeen musiikkia kuulee, mutta sitä ei voi sanoin edes kuvailla mitä se on, kun taustalle laitetaan ammattiorkesteri soittamaan viuluja, puhaltimia, kontrabassoa.. 


Ja kun synttäripäivän aamu koitti, rakkaani yllätti jälleen minut loihtimalla pinkin aamiaisen sänkyyn. Hän niin tiesi, kuinka rakastan noita isoja donitseja ja nonparelleja ja kuoharia ja .. ihan kaikkea! 


Kynttilät ovat muotoon aseteltu. Luku 45 kuvastaa erästä tiettyä lukua. Arvasit kai mitä? ;)


Me Lookfantasticin kanssa juhlimme yhtä aikaa synttäreitämme, joten heidän synttäriboxi on samalla minulle synttärilahjaa yllätyksineen. Kyseessä siis kauneustuotteiden ylläriboxi. 


Kiitos myös kaikille muillekin muistaneille, Ja kiitos korteista ja lahjoista, joita sain. Mainittakoon mm. 2 jättisilmukoin käsityönä tehtyä parivuoteen peiton kokoista peittoa  joihin voimme kääriytyä yksin tai yhdessä. Lisäksi äiti antoi kaulakorun jossa riipuksessa lukee tytär ja äiti itse sai samanlaisen, mutta siinä lukee äiti. Ai liikutuinko? Mitäpä luulet!? 

Itsetehdyt lahjat ovat mun juttu. En itse jaksa enää tehdä juurikaan edes kortteja itse, mutta kun saan käsityötä, on se vaan niin ainutlaatuista. Sellaista ei ole kenelläkään muulla! Niinpä käsityölahjoista mainitsen myös ihanat pitkävartiset villasukat sekä kuvassakin näkyvät Herkunkerkkukorun kissakorvikset. 


Käsilaukkujen oli aika uusiutua, joten Luis sai yhden vanhoista jo kulahtaneista nahkalaukuistani, jota edelleen vartioi aarteenaan. 😍 Toinen laukku päätyi roskikseen. Tilalle sain 2 eri väristä ja eri kokoista Michael Korsin käsilaukkua. 


Rakastan vegesushia joten 1,4kilon annos susheja maistui kyllä meidän perheelle. 


Juhlat juhlittu ja oli aika köydä nukkumaan. 

3 kommenttia:

 1. Ihania muistamisia ja tuollaiset kokemuslahjat ovat myös kyllä todella kivoja.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole varaa kovinkaan ylimääräistä, kun Murunen on ollut nyt 2v kotona ja pitänyt minusta huolta. Siksi kaikki tällainen on jotain suuuper luksusta. Mutta silti, se materia ei ole niinkään oleellisinta, vaan rakkaat lähellä/muistavat.
   Kiitos Outi. Samoin sinulle, mukavaa viikonloppua. Minä parantelen eilisestä sairaalareissusta. Huimaa kyl melkolailla. Huuuh ja hyh

   Poista
 2. Onpa ollutkin ihanat juhlat ja upeaa tuollainen elämys saada synttärilahjaksi. Nuo donitsit ovat niiiin sinua

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...