Kolme muskettisoturia Vilkkkilästä

Vieraskynäilijä, Carlos Adi Mikael, kertoo tänään tärkeästä asiasta, mikä koskettaa koko meidän perhettämme.  Minä, Viltsumari, toimin kirjaavana yksilönä. Jos minun  tarvitsee  kommentoida, teen omat kommenttini punaisella värillä
Ole hyvä, Carlos


Miau!  Kiitti, Emo! Siis kuule, mulla on tärkeää asiaa lukijoille! Voinks mä vaan kertoa, vai mitä?? ( Kerro vaan. Sä voit kertoa niinku kertoisit kaverille. Älä jännitä. Mä oon tässä sun kanssa, pikkunen). Se tapahtui tiistaina kuukausi sitten. Ihan yllärinä, eikä edes Emo ja Mamma tienneet siitä etukäteen.


Niin, siis Emo ja Mamma ovat ihmisiä niinkuin meidän isoin velipoikakin. Sit mulla on iso isoveli myös kissana ja hän on Luis. Me näytetään kaikki eriltä, mut ollaan silti yhtä suurta perhettä. Tai no, vanhin veli asuu muualla, kun hän aikoo isona semmoseen töihin, missä voi sanoa koko Suomelle soosoo, EI Tai HYVÄ POIKA! Hmm..mielenkiintoista. Politiikassa sanotaan kylläkin vähän eri tavalla kuin jos komennan tai kehun sinua ja Luisia. 

Ai jaa.. Semmonen politiikkamies kuitenkin. Mun Emo ja Mamma eivät ole poikia, vaan tyttöjä. Luis ja mä ollaan poikia.

Luis on mua vuoden vanhempi kissaveli. Luis puhuu paljon. Hän osaa puhua hieman ihmiskieltäkin. Jotai norjalaista sukujuurta hän on. Luis sanoo ainakin Mamma, vauvva, namnam ja joooo.


Meidän nimet ovat tarkoin valittuja ja myös latino-tyylisiä. Luis Ernest Hamilton on saanut nimensä formulamaailmasta. Siellä on Emon idoli, Lewis Carl Davidson Hamilton. Vaikka Luisin Pylly onkin leveä, ei nimeksi tullut Lewis, vaan suomalaisemmin Luis. Mut kyllä Uruguaissakin sanotaan Luis ja Carlos. Mä tiedän, koska mun ihmis-täti kävi siellä töissä ja toi sellaset nimimukit Emolle ja Mammalle!  Niin, ja se Lewis on brittiläinen rata-autoilija ja Formula 1 -sarjan viisinkertainen maailmanmestari.  Meidän Luis on ainakin yhtä mestari ja mun idoli. ( aaaaw ).
Ernest-nimisiä on ainakin säveltäjiä ja yksi suomalainen näyttelijä. Luisin nimi sanotaan usein telkkarilaatikossa, kun on formulat.


Mun nimi tulee kans autoilijoista ja musiikista. Carlos-nimisiä kuskeja on Carlos Sainz ja Carlos Sainz Jr. Carlos Sainz Vázquez de Castro on espanjalainen rata-autoilija. Hän voitti formuloissa mestaruuden 2014. Hänen isänsä, Carlos hänkin, on rallin kaksinkertainen maailmanmestari.

Adi tulee räppäri Adi Haslasta ja Mikael tulee räppäri Mikael Gabrielista. Hasla on isoveikan suosikki ja ovat kaveeranneetkin ja Miklu on Emon suosikki nyt, mut aiemmin oli myös isoveikan suosikki. Siihen aikaan oli siistii ett Miklu soitti mun veikalle ja jätti videoviestin. Mäkin oon saanu kuvia ja videoita kisuilta.
( No niin. Pysyhän kultaseni asiassa )

Mamma ( Murunen ) on ollut mukana miettimässä mitkä nimet sopii yhteen ja valkkasi Ernestin Luisille. Latinot sanovat äitiä mammaksi, mut Emo ei ole latino-nimi, vaan meidän ihmis-äiti. Mä oon Emon pentu. Luis on Mamman vauvva. ( ja nimenomaan kahdella v-llä, niinkuin Luis sanoo itse).
Tämmönen meidän perhe on. Tai oli. Sit se muuttui.


Eräänä päivänä, kauan sitten, noin niinku 25 yötä sitten Mamma nosti kuljetusboxin eteisen lattialle. Vähänks meitä jännitti. Mä kurkkasin sinne sisään ja se oli tyhjä. Sit Luis kurkkas ja se oli edelleen tyhjä. Sillon alkoi pelko hiipiä meillä hännän juureen. Entä jos meistä jompikumpi joutuu jonnekin!? Me on käyty joskus lääkärissä ja ei tykätty. Niinpä Luis kiipesi boxin päälle ja sanoi, että tämä boxi ei lähde mihinkään! Emo nauroi ja.. Emo, muistatsä mitä sä sanoit? (Muistan, kultaseni. Sanoin, että meidän pitää ostaa Luis-Vauvallemme isompi koppa).

Ja sit kuulkaa Mamma otti sen tyhjän korin. Mä ja Luis hiivittiin piiloon. Mamma ei tajunnu, ett se kori oli tyhjä. Sit hän lähti ulos tyhjän korin kaa! Kyl me pojat hihiteltiin piilossa. 


Sit Mamma tuli takas. Aikaa oli menny ainakin biljoona tassun mittaa. Me luultiin jo, että Mamma olis heittäny sen kopan järveen, mut eikä mitä. (Rakas, järveen ja yleensäkään luontoon ei saa edes heittää mitään roskia). joo joo! Älä nyt höpötä, kun mä kerron tätä asiaa! (No sori) Kuulkaa! Mamma toi sen takaisin kotiin! Ja mikä oudointa! Kopassa oli KISSA! Ihan mun näkönen, mut se haisi tytölle  ja Mamma sano ett hän on vuoden vanhempi Luisia. Se tyttö on kuulemma 6 vuotta, eli mä oon 4, Luis 5 ja tyttö 6. Miten se sinne koriin oli joutunut!?


Me nuuhkittiin Luisin kaa sitä kissaa korin oven takaa ja Luis pelkäsi. Luis murisi tosi kovaa. Mä en. Sit se tyttö pääsi ulos ja Mä haistoin hänen pyllyä ja ihan eriltä tuoksui mitä Luisin pylly. Tai mun omani. Tyttö se on! 
Jotain kiehtovaa hänessä oli heti mun mielestä. Tuttua. Sit meille kerrottiin jymyuutinen! Se tyttö MUUTTI meille ja hän on MUN biologinen ÄITI! Ja ett hänen nimekseen tuli... 


...Lella Madonna Luv. Lella on sellaisen formulakuljettajan nimi, joka oli italialainen tyttö. Maria Grazia "Lella" Lombardi. Lella Lombardi on edelleen ainoa naispuolinen kuljettaja, joka on yltänyt pisteille Formula 1 -sarjan MM-osakilpailussa. Aika siistii! 

Myös Madonna on italialainen tyttö. Laulaja. Se Madonna Louise Veronica Ciccone kuulostaa myös Luisilta jotenkin toiselta nimeltään. Enempää en tiedä hänestä, kun että hän kuulemma on popin kuningatar ja se on iso asia se. Meidän Lella on ihka oikea rinpsessa. ( prin-ses-sa. Kissa-prinsessa. Ja sä ja Luis olette prinssejä ).  Primpsessa, Pimpressa, Spirsessa... äh. Liian vaikea sana! Miauuuu..  ( Niin se on. Hyvin sä pawlaat tän. Hyvä poika ). 


Kiitti Emo. Kurrr, hrrhrrhrrr... 
Helly Luv on kurdilaulaja ja Suomessa kasvanut, niinku mekin kasvetaan Suomessa isoiksi pojiksi ja tytöksi. Hän aikoo valloittaa nyt maailman. Oikeasti hänen nimi on Helan Abdulla. Hän on tosi vahva persoona ja on mm. tehnyt musavideon Isis-taistelujen aikaan siellä sodan lähellä 3 kilsan päässä pommituksista. Oliko se video Revolution? (Kyllä on). Onneksi täällä ei ole sotaa. Riittää, ku mä ja Luis otetaan välillä yhteen. 


Me ollaan kolme muskettisoturia. Mä ja Lella ollaan kultasilmäisiä, valkolaikkuisia tabbyja ja Luis on tummanruskeasilmäinen punainen, jolla creme pohjavilla. Luisin turkki on mieletön! Näkisitpä! Mut nyt Luis on kipeenä ja Luis kertoo siit kohta lisää. Se ei kuitenkaan liity mitenkään tähän asiaan, mistä mä kerroin, eli Lellasta, mun omasta äidistä. 

6 kommenttia:

 1. Ihana kissatarina ja kauniita kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Halusimme alunperin punaisen kissan. Nyt niitä sitten on kolme. :D

   Poista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenistä ja kivoja oli nämä kissapostaukset "heidän kirjoittamana";)

  Terkuin Anne "Kivun kahdet kasvot"-bloggaajana blogi

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Tämä oli todellinen ylläri meillekin. :)

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...