Bucacat kissojen hampaille

Pr-sample Apteekkishop.fi. 


Kissat tuovat meidän elämään hurjasti hyvää oloa, lohtua, iloa, rakkautta.. Kissamme, Luis 5v ja Carlos 4v ovat molemmat persoonia, joilta saamme siis paljon ja joiden parasta tahdomme. Kissat ovat riippuvaisia ihmisistä eivätkä ne yksin tietäisi mitä pitää tehdä tai miten saada vaikka hampaiden hoitoon välineet ja aineet. Omistajan velvollisuus on auttaa kissaansa saamaan se mitä kissat tarvitsevat. 


Vaikkei monikaan pese kissoilta hampaita, on suun hyvinvoinnista pidettävä huolta. Me ollaan otettu hampaidenpesu  käyttöön, jotta hampaat ja ikenet pysyisivät terveinä eikä tulisi kipuja, tulehduksia ja tauteja. Yksi vaihtoehtohan on myös käyttää eläinlääkärillä poistattamassa hammaskiveä tarpeen mukaan.

Apteekkishop.fi kautta löysin Bucacat-suuhygieniageelin, jota halusin testata Luisille ja Carlosille, vaikka harjalla pesukin onnistuu. Tämä geeli on just passeli etenkin niille kissoille, jotka eivät anna pestä hampaita harjalla tai jos sinusta itsestäsi tuntuu paremmalta puristaa tuubista, kuin harjata harjalla. Meillä Carlosin kanssa on helpompaa tehdä Bucacat-puhdistus ja Luisilta voin harjata hampaat kunnolla. Toki parhaimman tuloksen saat, jos harjaat ensin kissan hampaat ja sitten puristat Bucacat-tahnan vaikuttamaan. Näin hampaista saa puhtaammat myös takaa ja hammasvälristä, jos pesu on epätarkkaa.

Tässä tuubissa on pitkä suutin, jonka kautta geeli puristetaan suoraan kissan suuhun, irroitetaan ja pestään uutta käyttöä varten.


Bucacatissa entsymaattinen suuhygieniageeli kiinnittyy hampaisiin ja ikeniin. Bucacatin vaikuttavat ainesosat, eli peroksidaasijärjestelmä, ylläpitävät suun normaalia mikrobitasapainoa. Bucacat edesauttaa plakin hajoamista ja estää uuden plakin muodostumista. Samalla pahanhajuinen hengitys vähenee. Kuten kuvatkin kertovat, meillä tästä tykätään.


Tämä tällainen kissojen suunhoito maksaa Apteekkishopissa 12.50€, joten suht edullisesti saa hankittua tuubin. Ainoa miinus on, että ainakin kahdella kissalla  joista toinen on suuri, 10 kiloinen norski-kotikissa, tuubi ei kestä kauaa. Mietinkin, jos käyttäisin jatkossa tätä vain Carlosille ja Luisille jo aiemmin testattua ja käytössä olevaa  Petosania harjan kanssa. Toi linkki vie vierastassupostaukseen, jossa Carlos kertoo Luisin hampaidenpesusta. Se, miksi olen valmis käyttämään kahta eri "tahnaa" pojille, johruu siitä, että mitä puhtaammat hampaat, sen helpompi kissojen on elää terveeä ja syödä. Suun tulehdusriskit vähenevät ja kalliit eläinlääkärikustannukset jäävät minimiin. Suosittelen todellakin!


Bucacat pr-sample Apteekkishop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...