Urban skin kaupunkilaisen hehkeään elämäntyyliin


Enää reilu 2 tuntia ja Joulukuu alkaa. Samalla alkaa Inspiksen oma Joulukalenterikin! Joka aamu kello 6 reikäleipä tärähtää uusi luukku eetteriin. Mieli tekisi jokertoa, mitä olen suunnitellut, mutta maltti on valttia ja minä pidän vielä käteni aloillaan. Toisin sanoen en kirjoita huomisesta enempää. Tule itse katsomaan, mitä täällä tapahtuu! Sen sijaan tälle päivälle riittää kerrottavaa Nivean Urban skin-sarjasta.


Nivean Urban skin-sarjassa on kolme huikeaa menestystuotetta. Syy siihen, miksi juuri Nivea ja eritoten Urban skin-sarja ovat esillä tänään, johtuu oikeastaan kahdesta syystä. Niveahan on itsessään minulle rakas brändi voide- ja meikkimaailmassa, joten tiedän entuudestaan, ettei mistään huonosta brändistä ole kyse.

Toisekseen Murunen lähti tehdastyöhön työharjoitteluun, joten juuri tällainen kaupungin haasteisiin suunnattu setti olisi juuri hänelle sopiva. Toki minullekin kaupunkilaisena, mutta Murunen voisi testata hieman haastavammassa ilmastossa. Niinpä tämän setin testasikin Murunen. Minä toki kävin purkeilla haistelemassa ja kokeilemassa myös, joten ihan vierasta nämä eivät minullekaan ole.

Sarja sisältää tehokkaita antioksidantteja, kuten Licochaicone A:ta ja vihreä tee-uutetta, jotka suojaavat ihoa ja auttavat sitä puolustautumaan mm. pölyä, likaa, ilmansaasteita ja haitallista säteilyä vastaan. Eli siis kaupungin haasteita vastaan. Sekä päivä- että yövoiteessa ja naamiossa on hyödynnetty tehokosteuttavaa hyalyronihappoa. Optimaalinen PH-arvo setissä pitää ihon säteilevänä aamusta iltaan.


Tiesitkös, että kaupunkien ilmassa leijuu kaiken aikaa jopa 20 kertaa ihohuokosen halkaisijaa pienempiä hiukkasia! Sen voi vaan arvata, mitä nämä hiukkaset tekevät ihollemme! Likaa, rasvoittumista, jopa mahdollisesti tulehtunut iho! Sen vuoksi on tärkeää suojata kasvomme epäpuhtauksilta. Tähän hyvänä apuna toimii Urban skin-sarjan tuotteet. 

Nivea urban skin Protect day cream-päivävoide rauhoittaa ihoa ehkäisten niin auringon- kuin tietokoneidenkin valon ja säteilyn aiheuttamaa stressiä iholla. Koska Murunen on aamu-uninen ja aikaa aamusta herättyä töihin lähtöön ei ole paljon ja koskaMurunen ei meikkaa tai juurikaan muuta ole käyttänyt, kuin huulivoidetta , niin toki hän epäröi, jaksaako tätä testiä loppuun saakka. Hän kuitenkin suostui ja aloitti testin. Heti ensimmäisten päivien aikana kuului kehuja siitä, kuinka juoksevaa voiteet ovat ja nopeasti levittyviä. Mitään rasvaista kerrosta kasvoille ei jää. Siispä kasvojen pesun yhteydessä päivävoiteen käyttö oli helppoa. Tuoksukin on miellyttävä, eikä se jää kasvoille "haisemaan". Päivävoiteessa on aurinkosuojakerroin 20. 


Nivea Urban skin detox Night cream-yövoide puolestaan sisältää kasvipohjaista bioflavonoidia alfaglukolyysirutiinia, joka tutkitusti aktivoi ihon omia puolustavia ominaisuuksia. Jo viikon käytön jälkeen iho todellakin pystyy tehokkaammin suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan! 

Samealle ja väsyneelle iholle ja ennenaikaisille ikääntymisen merkeille annetaan kyytiä 24/7. Urban skin-sarjan kolme tuotetta täydentävät toisiaan ja täten auttavat huolehtimaan kasvojen hyvinvoinnista yötä päivää. Kun päivävoide suojaa, yövoide auttaa palautumaan ja uudistumaan yön aikana. tämä tuote on ihana geelimäinen tuote joka myös levittyy tasaisesti ja kuivuu nopeasti. 


Kolmantena sarjassa on 1 minute Urban skin Detox Face Mask-kasvonaamio, joka todellakin on kasvoilla ainoastaan minuutin ajan ja sen jälkeen pestään pois. Kasvonaamiossa kaoliini sitoo magneetin tavoin talia ja rasvaa itseensä. Samalla magnolia-uute puhdistaa iholta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet.

Koska kasvonaamio on näin nopeasti toimiva, jaksoi Murunenkin sitä käyttää joka päivä. Hän kertoi kasvonaamion hieman kiristävän kasvoja sen minuutin aikana, mutta heti pois pesun jälkeen iho tuntuu joka kerta pehmeältä ja puhtaalta. Minä myös huomasin hänen ihonsa olevan kuulaampi ja puhtaampi, vaikkei mitään finnejä tai pahoja mustapäitä ollutkaan ennestäänkään. Sitä luulee kasvojen olevan ihan puhtaat, jos pesee päivittäin ne. Vaan kyllä siihen tarvitaan muutakin kuin vettä ja saippuaa. Urban skin-sarjan kasvonaamio auttaa ihoa hengittämään vapaasti.



Pr-samples akvamariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Taidenäyttely kolmasluokkalaisilta

Tapahtui niinä päivinä, kun lääkärini Kysistä antoi piikkejä päästä nilkkaan asti. Tarkemmin sanottuna akupunktiota, puudutusta ja kortison...