PurO3-Luonnollista hoivaa meille kaikille


Vaikka nyt onkin talvi alkamassa, vesilätäköt riitteen peitossa ja aurinko alkaa olla liian kaukana lämmittääkseen meitä, mieleeni palaa silti kevät. Puro solisee keväisin innokkaasti sulattaen mennessään lumikiteitä. Pienet vesipisarat tanssivat puron pinnalla ja veden haltijatar soittaa huilulla keväistä melodiaa. Niin kaunista, niin luonnollista ja puhsdasta. Niin hoivaavaa ja hyvää tekevää luonnosta. Sitä on myös ruohonjuuren PurO3-tuotesarja. 


Olen tutustunut kolmeen PurO3-tuotteeseen, eikä minulla näistä ole oikein mitään muuta huonoa sanottavaa, kuin se, että kannet eivät ole tiiviitä ja helposti sottaa itsensä, jollei ole huolellinen purkkien kansien kanssa. Sen verran mitätön huono asia, ettei jää jatkossakaan ostamatta, kunhan entiset loppuvat. 

Mistä tässä on kyse? 

PurO3-tuotteet ovat  antimikrobisia, ihoa rauhoittavia sekä otsonoituja ihoöljyjä. PurO3 käyttää vain lääkelaatuista happea ja ultrapuhdasta otsonia. Lisäksi öljyt ovat 100% luomua. Ei piilotettuja ainesosia.

Kyseessä on todellinen täsmä-ase kasvoilla oleville näpyille ja ihon haavaumille ja kuiville osille.  Erittäin tehokas öljy häivyttää mm. finnit yms. epäpuhtaudet jo kolmessa päivässä. Itse kokeilin näppyjen lisäksi pieniin haavaumiin ja naarmuihin, eikä mikään aikaisempi tuote ole parantanut niitä näin tehokkaasti näin lyhyessä ajassa! 

Auringonkukkaöljyssä (Keltainen purkki vasemmalla) on yhdistetty luomu auringonkukkaöljy ja otsoni, joista tulee happipitoinen, rauhoittava geeli. Auringonkukkaöljyssä on runsaasti E-vitamiinia. Tuote sisältää myös beetakaroteenia sekä A-vitamiinia. Otsonoitu auringonkukkaöljy on antimikrobinen ja se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia, jonka vuoksi se on hyvä esimerkiksi jalkasienen hoitoon. Lisäksi tuote kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. 

Geeliä voidaan levittää suoraan haavaan tai infektiolle 1-2- kertaa päivässä. Levittämisen jälkeen auringonkukkaöljy imeytyy levitetylle alueelle. Mikäli käytät suoraan avohaavan päällä, sen päälle kannattaa laittaa laastari tai side. Vihreä purkki päällimmäisenä on luomutuote myöskin. siihen on käytetty kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä otsonia, joista yhdessä on saatu happipitoinen ja rauhoittava hoitovoide.
Pur03 otsonoitu oliiviöljy on pakattu laadukkaaseen lasipurkkiin ja näin ollen öljyyn ei pääse irtoamaan mitään ylimääräisiä kemikaaleja vuosienkaan aikana, vaikka käyttäisitkin voidetta vain harvakseltaan. 

Käyttökohteina esimerkiksi: 

- Rikkoutunut iho
- Sukuelinten infektiot
- Palovammat
- Jalkasieni
- Kynsisieni
- Akne
- Märkärupi
- Herpes
- Ientulehdus
- Hammaskuopantulehdus 
Kookosöljy on miedoin otsonoiduista öljyistä. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava otsonoitu kookosöljy sopii myös herkkäihosille.  Tuote on syväkosteuttava ja happipitoinen emollient eli pehmentävä aine, joka sopii parhaiten kosteusvoiteeksi tai hierontaöljyksi. 

Voit levittää aamuisin ohuemman kerroksen kasvoille, nukkumaan mennessä reilummin, jotta yön aikana imeytyy mahdollisimman tehokkaasti kasvoille. Kookosöljy on hypoallergeeninen, joten sopii monille iho-ongelmaisille ja allergikoillekin. Otsonoitu kookosöljy on antimikrobinen ja se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Lisäksi ihon hapensaanti tehostuu jolloin ihokudos uusiutuu nopeammin. 

Joko sinä olet tutustunut otsonoituihin tuotteisiin? 
Entä oletko jo käynyt uudistuneessa Ruohonjuuren verkkokaupassa?

Itse olen aivan hulluna Ruohiksen tuotteisiin ja tuotteiden puhtauteen. Mielihyvin teen myös lahjapaketteja synttäreille ja vaikkapa jouluksi Ruohonjuuren tuotteista juurikin näistä syistä. Esim. eräs läheiseni, joka on hyvin herkkä iholtaan sekä allerginen monille ruoka-aineille, on yksi Ruohonjuuri-pakettien saajista. Suosittelen sinullekin! Löydät Ruohonjuuresta myös PurO3 Jojobaöljyn sekä hamppuöljyn. 
Otsonoitu auringonkukkaöljy 26,90 €, Ruohonjuuri
Otsonoitu oliiviöljy 26,90 €, Ruohonjuuri
Otsonoitu kookosöljy 24,90 €, Ruohonjuuri


2 kommenttia:

  1. Nämä tuotteet ovat minulle aivan uusia tuttavuuksia.
    Aika tehokkailta ja monipuolisilta vaikuttavat.

    VastaaPoista
  2. Uusia tuotteita tulee ettei perässä pysy,mutta hyvä jos ja kun ovat hintansa ja laatunsa pitäviä, auttavat. Hyvä postaus.

    VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Fortnite kortti ja paketti pojalle

Kysyn joka vuosi kummilasteni lempi hahmoja, jotta voin tehdä asiaan kuuluvan kortin. Isoveljeni poika ilmoitti tykkäävänsä vain ja ainoa...