Siirry pääsisältöön

Pimenevään talveen valovoimaa


Talvi-illat ovat pimeitä, välillä päivätkin tuntuvat pimeiltä ja synkiltä. Lunta on vain nimeksi joinakin päivinä, sitten ne jo sulavat vesisateessa pois. Luonto on varistanut lehtensä ja vehreytensä maahan ja käynyt talviunille. Jos vain olisimme kuten karhut, painaisimme päämme tyynylle ja heräisimme keväällä auringon kutkutteluun. Mutta ei. Meidän on vain jaksettava taivaltaa pimeyden halki ja odotettava pakkasten lauhtumista ja keväisiä ilon aiheita. Mutta kuinka me jaksamme sen kaiken pimeyden ja masentavan ajan?!


Ubicaps on minulle uusi tuttavuus, jonka avulla kokeilen karkottaa väsymystä. Ubikinoli lisäravinteen muodossa sopii minulle erinomaisesti. Yksi kapseli päivässä riittää. Pakkaus on riittoisa, sillä kapselit riittävät jopa 40 päiväksi.

Mikä on Ubikinoli?

Ubikinoli on muoto, jossa koentsyymi Q10 eli ubikinoni luonnostaan kehossa suurimmaksi osaksi esiintyy. Ubikinoli ja koentsyymi Q10 ovat siis samaa ainetta eri muodoissa, mutta kehon täytyy muuttaa Q10 synteesiprosessin avulla aktiiviseen muotoon ubikinoliksi, ennen kuin sitä pystytään hyödyntämään solutasolla. Monimutkaiseen synteesiprosessiin tarvitaan aminohappoja sekä useita vitamiinejä ja mineraaleja. Samalla synteesi vaatii myös energiaa. Ubikinolivalmisteet ovat valmiiksi aktiivisessa muodossa ja vaikuttavat kehossa sellaisenaan, mistä syystä ne ovat Q10-tuotteisiin verrattuna huomattavasti tehokkaampia. 

Ubikinoli nostaa energiatasoja sekä auttaa torjumaan syysflunssaa. Ubikinoli on kehon voimakkain lipidiliukoinen antioksidantti, joka suojelee solun mitokondriota ja lipidikalvoja vapailta happiradikaaleilta. Ubikinoli vaikuttaa elimistössä suoraan, eikä entsyymien toimintaa vaativaa synteesiä tarvita. 

Huom! Ubikinonin ensimmäiset hyödyt saavutetaan vasta kuuden tunnin päästä, kun taas ubikinolia keho voi hyödyntää välittömästi! 


Jo ennen kuin ihminen täyttää 30 vuotta, lähtee ubikinolin määrä kehossa laskuun. Tämän vuoksi voi väsymys lisääntyä tutkitusti. Kaneka on maailmassa ensimmäinen, joka on onnistunut kehittämään metodin, jolla helposti hapettuvaa ubikinolia pystytään hyödyntämään ravintolisänä fermentoimalla, eli hiivan käymisreaktion avulla. Kaneka on käynyt läpi yli 30 kliinistä tutkimusta, joilla on varmistettu tuotteen tehokkuus ja turvallisuus. Toisin kuin monen muun yrityksen synteettisesti valmistetut ubikinolivalmisteet. On muistettava, ettei synteettisesti valmistettujen tuotteiden kaikista vaaroista olla vielä selvillä. 

Hyötyjä:

Ubikinolilla on useita hyötyjä:
Energiatasojen nousulla on piristävä vaikutus, minkä lisäksi ubikinoli mm. ehkäisee sydämen vajaatoimintaa, vähentää stressioireita ja auttaa urheilijoita palautumaan. Myös kolesterolilääkkeet kuluttavat ubikinolia, jolloin keho kärsii usein ubikinolivajeesta.


Vuonna 1949 perustettu Kaneka Corporation on japanilaislähtöinen kemian alan yritys, joka on vuosikymmenten aikana laajentanut osaamistaan makromolekyyli- ja fermentointiteknologiasta yhteensä seitsemälle liiketoiminta-alalle. Kanekan pääkonttorit sijaitsevat Japanissa, minkä lisäksi ympäri maailman levinneellä yrityksellä on kolme alueellista holding-yhtiöitä Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Ubicaps-ravintolisää myydään monissa luontaistuotekaupoissa, apteekeissa ja näiden verkkokaupoissa. Kannattaa myös katsoa muidenkin kauppojen luontaistuoteosasto, sillä myös mm. Sokokselta löytyy. Hintaa on alle 20 euroa ja tosiaan pakkaus kestää yli kuukauden. 

Minulla hyötyjä tuntuu jo ennenkuin pakkaus on läheskään lopullaan. Ei väsytä niin paljoa, en stressaa samoin niissä tilanteissa, joissa aiemmin pala nousi kurkkuun saakka stressistä ja mieli on paljon pirteämpi. Todella innoissani olen, kun rohkaistuin kokeilemaan Ubicapsia. 


Ubicaps Pr-sample Akvamariini

Kommentit

Kaikki mahdollinen kannattaa hyödyntää, kun haluaa pysyä virkeämpänä.
Mukavaa viikkoa sinulle Viltsu ❤️
Viltsu Mari sanoi…
Outi olen samaa mieltä. Hyvinvointi on tärkeää.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukorttien aikaa

Jouluun on enää hujaus aikaa ja on joulukorttien ruuhka-aika. Nyt niitä tehtailen ihan urakkakaupalla. Tässä yksi tilaustyönä tehty "simppeli, värikäs, nätti". Mitä olet mieltä, täyttääkö kriteerit?