Hae tästä blogista

Luonnollisesti hyvää ja hoivaavaa kissoilleLuis tutustuu yhteen neljästä ruokapakkauksesta, joita testailivat Carlosin kanssa 4 kuukauden ajan.


Olemme tutkineet tarkasti nyt monen eri firman valmistavia kissanruokia, sillä Carlosilla havaittiin kala-allergia. Ei edes mikään lievä, sillä enää hän ei halua syödä edes namiraksuja, jos niissä on kalaöljyä. Hämmentävää mielestäni se, ettei esimerkiksi kaikki kana-ruuat ole kalattomia tai maksaan on lisätty kalaa tai kalan öljyä. Valitettavasti myös kyseiset Pure naturalit ovat boikotissa pienen kissamme ruokavaliosta. Sen sijaan isompi, Luis, saa syödä näitä ruokia. 


Mustin ja Mirrin kautta ruokatestiä tehdessämme havaitsimme senkin, ettei meidän pojat halunneet "asiakkaiden toiveesta" tehtyjä isompia raksuja, jotka mielestäni olivat koiranruuan kokoa. Meidän 10 kiloinen kissammekin otti yhden suuhun, suu jäi auki ja aikansa mutusteltuaan sitä sylkäisi pois. Aikamme tarjottua isoa nappulaa, eikä pojat sitä syöneet, palasimme pikkunappuloiden pariin. Sitäkin saa hehtaarisäkkinä, vai mikä se jättisäki olikaan, mutta myös pieninä pusseina. 


Luisin herkkua on ehdottomasti kana. Purenaturalissa kana maistuu siinä missä muissakin merkeissä. Huomasin Luisin mahan voivan paremmin, paino pysyy samana, kissa virkeänä ja leikkisänä ja turkki kiiltää. Jopa takkuisuus on mielestäni vähentynyt kuukausien aikana. 
Carlos tosiaan alkuun söi näitä ruokia, mutta nyt emme enää voi hänelle tätä antaa. 

Kyllä suosittelen kissoille Purenaturalia ja erityisesti siksikin, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja luonnollisia. Ei allergisoivia lisäaineita tms. ainoa on se kala.. 

Purenatural kissanruuat itse ostettu 

3 kommenttia:

 1. Kisuista pelkkä pussikin näyttää jo niin hyvältä :)
  Ihanaa tiistai-iltaa Viltsu!

  VastaaPoista
 2. Outi, pojat odottavat aina kaupastakin sitä, että saavat katsoa, mitä ostettiin. Omat kisuruuat sitten yhdessä laitetaan poikien omaan ruokakaappiin.

  VastaaPoista
 3. Noi raksut ovat hyviä, etenkin se ankka-versio.
  Meilläkään ei kaikkia uppoa kaikille, mutta suurin osa raksuista, joita oon kantanut taloon on maistunut.
  Rapsutuksia pojille :)

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit