Fudgea hiuksiin



Meidän nuorisolla toisella on blondatut vaaleat hiukset (poikani), toisella harmaaksi värjätyt (miniäni). Miniän kuvaa en laita tänne, mutta poikani kanssa sovimme kuvakollaasin julkaisemisesta.

Nuoret ovat molemmat pitemmän aikaa värjäilleet hiuksiaan ja käyttäneet hopeashampoita siinä värjäysten välillä, joten kokemusta on värien haalistumisesta ja hopeashampoiden tuloksista. Erityisesti blondaus muuttuu hyvin äkkiä keltaiseksi ja harmaa väri haalistuu pois nopeaan, sillä se taitaa olla se kaikista heikoiten hiuksissa pysyvä väri. Fudgen violetti shampoo ja hoitoaine pääsivät nuorten kokeiluun, ja selvä ero kuului olevan jo heti ensimmäisellä pesukerralla.
Miniän harmaat värjätyt hiukset pysyvät harmaina pidenpään Fudgen ansiosta, eivätkä haalistu yhtä nopeasti, kuin ilman Fudgen tuotteita.




Hair design shopin kautta löysin vihdoin tämän setin, josta olen aiemminkin kuullut pelkkää hyvää. Tai no, netistä luin, että sotkee joka paikan ja värjää kaiken violetiksi. Siksi varoitinkin nuoria shampoon käytöstä. Shampoo sisältää todella paljon väripigmenttiä, joten hanskojen käyttö pestessä on suositeltavaa. Nuoret kuitenkin halusivat pestä hiuksensa normaaliin tapaan ja kertoa sitten, kuinka pahasti ne "paikat" värjäytyvät. 
Lopputulos oli, ettei sottaa ympäristöä, ellei tekstiileihin ala tarkoituksella roiskia tai yleensäkin roiskutella ympäriinsä. Normi pesussa ei siis ollut ongelmia. Ei kannata vaatteet päällä pelkkiä hiuksia tällä kuitenkaan pestä, vaan samalla kun käyt suihkussa. 

Meille tuli tuo setti, josta olen kuvia ottanutkin, mutta vinkiksi laitan uudistuneen tuubin kuvan. Eli sama tuote, erinäköisessä paketissa. Löydät shampoon muunmuassa Hair desing shopista TÄÄLTÄ


Fudge Clean Blonde Shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton shampoo ja siis tarkoitettu nimenomaan vaalennetuille hiuksille. Shampoo poistaa ei-toivotut keltaiset ja messingin väriset sävyt vaaleista hiuksista. Pojan eka kuvassa näitä sävyjä näkyykin jo jonkun verran. Hiukset olivat jo kovaa vauhtia menossa kirjaviksi. Oli siis todellinen aika ottaa järeämmät aineet käyttöön. 


Lähtötilanne poikani hiuksille on Goldwellin ja Schwarzkopfin hopeashampoista, joita pidetään ihan laadukkaina aineina. Yhtään niitä halventamatta ja haukkumatta, varmasti ihan ok ovatkin. Parempia kuin ei mitään. Kertapesussa kumpaakin täytyi pitää hiuksissa 20 minuuttia saavuttaakseen tuloksia. Kuten eka kuvasta näkyy, väri on alkanut haalistua ja värivikoja tulla. Sen verran kuva taittaa, ettei huomaa, mutta kellastumista oli jo havaittavissa. Siksi Fudgea haluttiinkin testiin.



Kun poitsu pääsi testaamaan Fudgen shampoota ja hoitoainetta, on laadussa selvä ero kumpaankin aikaisempaan shampooseen. Kuvakollaasissa on lähtötilanne ja fudgen shampoo hiuksissa pidettynä ainoastaan pari minuuttia! Luit ihan oikein! PARI MINUUTTIA! Ja lopputulos on selkeästi erilainen, kuten toisessa kuvasta voit nähdä. Väri taittuu siis todella nopeasti ja melkein jo voisi luulla värjätyiksi uudestaan. Mitä se olisikaan, jos pitäisi samat 20 minuuttia!? HUI! Hieman varjot hämäävät kuvaa, mutta ei se noin kellertävä enää ole. Lisäksi muutaman käytön jälkeen loputkin kellastumat kaikkoavat pois.

Fudgen Clean blonde hoitoaine on myös erinomainen tuote, sillä se pehmentää hiusta eikä jätä rasvaisen tuntuiseksi. Hoitoaine on ihan hyväksi kaikille värikäsitellyille hiuksille muutenkin, joten blondauksen jälkeen ja sitä hoidettaessa hoitoaine on oikeastaan välttämätön, jos haluat pitää hiuksesi pehmeinä ja kauniina. Vaaleat värikypärät ovat OUT.

Tulevaisuutta ajatellen, kun on taas aika värjätä hiukset, vaalea väri tarttuu paremmin vaaleisiin, kuin keltaisiin tai monivärisiin hiuksiin. Tässä on vaalennetuille ja harmaiksi värjätyille tosi hyvä setti. Väri taittuu violettiin, jos yhtään pitempään kuin sen pari minsaa pitää.



Mikä sitten on tuo Hair design shop, josta tuotteet tulivat testattaviksi?

Hair design shop on kivijalkamyymälä Parturi-kampaamo Milla Einola Porin keskustassa ja siellä hän on toiminut jo 15 vuotta. Ideoiden ja ammattitaidon ylläpitämiseksi Milla on osallistunut useisiin hiusalankilpailuihin voitokkaasti. Ammattitaitonsa ansiosta Hair Design shopiin päätyvätkin vain laadukkaimmat, tunnetut merkit ja tuotteet sekä tarvikkeet hiuksille. Muutamia meikki- ja sisustustuotteitakin voit mukaasi ostaa, mutta pääpaino on siis hiuksissa.



Shampoo ja hoitoaine saatu blogiin Hair design shopista
 Valitettavasti osa kuvista on kadonnut. Pahoittelen! 

Kommentit

Onko siis kuvista vasemman puoleinen se lopullinen tulos? Minä käytän myös hopeashampoota ja hopeahoitoainetta, pakko, muuten hiukset olisivat ihan pissan väriset :)
Vasen kuva on ennen-kuva. Oikea puoli on jälkeen. Ero on selkeä ja fudgen kanssa taitto on harmaaseen keltaisesta.