Blogikalenterin 18. luukku: Mirrin hierontaa


Joulukoristeet ovat kuusta vaille paikoillaan. Tämän joulun aikaan taitaa tulla poikkeus kuusen sisälle tuonnissa ja koristelussa, koska aattoaamuna olemme aikaisin jo tien päällä. Normaalistihan kuusen koristelu on vasta aattona. Joulutonttuja saisi kyllä olla enemmänkin seinillä, joten taidan alkaa tonnttujen synnytyspuuhiin vielä. 

Samalla, kun touhuilen joulujuttujen parissa, nautiskelen pullollisen NHS:ltä saamaani Vodaa. Kofeiinipitoinen vihreä Voda collagen auttaa jaksamaan. 

Tämä kevyesti helmeilevä juoma on yhdistelmä Voda Naturalna -lähdevettä,  kollageeniannos päivän tarpeelle ja C-vitamiinia. Sille makua antaa kurkku ja minttu, ja siihen on lisätty Kofeiinia sekä L-karnitiinia.  Kofeiinipitoisuus (32mg/ 100ml) vastaa yhtä isoa kupillista kahvia.

Koko viikko ja päivä ja arki ei kuitenkaan mene siivouksen, joulukoristeiden tai Vodankaan parissa, vaanpieniä karvaisia rakkaita on myös hemmoteltava. Yksi hyvin nautinnollinen asia meidän 8 kiloiselle Luisillemme on hieronta!

Nordic health systems ei ole vain Kollageenijuomien ja kosmetiikan yritys, vaan hyvinkin monipuolinen ja ammattimainen maahantuonti- ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. NHS haluaa jatkuvasti kehittää tuotteitaan ja palvelujaan asiakkaita paremmin tyydyttävään suuntaan. Siksipä valikoimasta löytyvät myös mm. kiinalaisen lääketieteen huipputuotteet. Minä pääsin testaamaan niin itselleni, Muruselle kuin kissoillemmekin gua sha -hierontaa. Koska tahdomme olla edelleen kasvottomia Murusen kanssa, Luis lupautui mallikseni tällä kertaa. Juu, ei tarvinnut lahjoa eikä kiristää, sillä hän todellakin rakastaa tämän tyylistä hemmottelua.


Ensin tutustutaan 12,5 CM:een sarveen. Kerrottakoon heti alkuun, että tämä hierontapuikko on valmistettu oikeasta vuohen sarvesta. Tiedustelin alkuperää tarkemmin, ja minulle kerrottiin sarven olevan vuohesta ja lihatalouden yhteydessä irrotettua tuotetta. Eli eläimiä ei vahingoiteta eikä tapeta sarven takia, vaan teuraaksi menneen eläimen sarvi otetaan talteen sen sijaan, että se heitettäisiin kaatopaikalle. 

 Kun kädessäni on tämä gua sha-sarvi, en tunnistaisi sitä varsinaisesti sarveksi, vaan kaunis kiiltävä esine, joka on täysin hajuton ja todella hyvin valmistettu käyttötarpeeseensa. Aivan kuten tuo toinenkin, gua sha-hierontalevy. Hierontalevy on 8 x 4,8 cm kokoinen sarvesta valmistettu esine. Myöskin laadukas ja kaunis siltäänkin. Siispä Gua sha-tuotteet ovat täysin Inspiksen arvoihin sopivia.

Ensin totuttelin Luisin sarvella hierontaan levein, suurin ottein. Piti hieman tarkkailla, mikäs juttu tämä nyt on, kun Emolla on käsien sijasta sarvi, jolla hieroo.

Hyvin pian sarvi osottautui ihanaksi ystäväksi, jolle voi antaa suukkojakin. Käsittelin koko kissan vartalon sarvella hieroen. Erityisesti niska-hartiat tuntuivat olevan se paras paikka hieroa, ihan niinkuin meillä ihmisilläkin. Siihen ja muutamaan muuhunkin kohtaan leveämpi pyöristetty pää oli sopivin.

Lopuksi sarvikäsittelyssä otin kapeamman pään käyttöön. Sillä saa mm. akupisteet hierottua, mutta myös vaikkapa tassut. Ajatteleppa omia jalkapöytiäsi, käsiäsi, päänahkaasi.. Mmmm.

Muutama akupiste tuntui tekevän erityisen kutaa, ja se ilokseni vielä tallentui kamerallekin.

Sarvi-käsittelyn jälkeen mirrimme hierottiin kasvoista hierontalevyn avulla. Samoin toimii ihmisillekin kasvohierontaan, mutta myös esim. vatsalle tai reisille. Hierontalevy on ohuehko ja siksi näppärä tähän hommaan.

Voi että.. Mallini nautti niin suuresti käsittelystä. Luulenpa, että jätän runot tältä päivää runoilematta, ja nauttikaamme tästä pienen olennon suunnattomasta ilosta ja onnen hetkestä!

Huom. Kuvat kadonneet. Pahoitteluni.

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Onpa mielenkiintoista ja jos kisut tykkää, niin toimii! Ihanaa päivää Viltsu <3
Tiia, kyllä hieronta toimii aina ja välineiden kera siihen saa mukaan tehoa ja akupisteiden kautta hoitoa. Kokeile vaikka pyöreäpäisen kynän päällä painaa sormivälistä. Kynä on vain lievästi toimiva mutta Gua shalla pääset paremmin hoitamaan itseäsi ja rakkaitasi . Kosketuksella on suuri voima.
Enpäs ole tuollaisesta koskaan kuullutkaan. Varmasti mahtava vempele! Mukavaa joulun odotusta!