Tuplis päätökseen


Mitäpä sitä muuta tahtoisi, kuin ystävän kanssa kikattelua, herkullista suklaakakkua timangikoristeilla, hulmuavia helmoja ja blingbling-glamouria!? 
Atc-kortti tehty vaihtoon ja jo vaihdettukin.

Atc on lyhenne sanasta artist trading card eli taiteellinen keräilykortti. Kortin koko on 2,5 x 3,5 tuumaa eli 6,35 x 8,89cm. Atc:n tulee mahtua keräilykorttitaskuun. 



Sailan tuplavaihdossa sain Jaana H-V.ltä kaksi kuvaa, joista piti tehdä atc:t. Kuvaparin näet TÄÄLTÄ aiemmasta postauksestani. Toinen linnuista päätyi suoriltaan korttiin sen suuremmilta leikkelyiltä. Jotenkin vain tuntui siltä, että kuva haluaa olla pääosassa korttia. Lisäksi paperinpala, jolle osoite oli kirjoitettu, repeytyi korttiin mukaan. Stanssattu koukero sai kimalleliimoja päälleen ja muuten tausta muodostui Angelassa myytävistä Sandy art-hiekoista ja gessosta. Teksti on lehdestä ja hiekan päälle kiinnitteeksi decoupage-lakkaa. (Angela Production on Askartelutarvikkeiden maahantuontiyritys sekä verkkokauppa). 



Tummansininen hiekka on Angelan Sandy-brilliant-hiekkaa, kun taas turkoosi ja minttu ovat perus Sandy-hiekkaa. Sopivat kivasti kohokuvioidun paperinpalasen kanssa yhteen.


Jaana H-V. sai kaksi korttia kuvistaan, kuten haasteen säännöissä sanottiin. Tipuja oli teemana. 


Tässä toisessa lintu-aiheisessa kortissa tausta on iso kuva kissasta makaamassa nojatuolissa. sen päälle liimattu saamastani kuvasta leikatut lintu ja alalaidan tähtipalanen. Samaa kohokuvioitua paperia reunaan ja kimalletta tuolin nojaan. Lehdestä leikattu teksti. Ai niin, taulussa taustalla oleva numeroparikin on saadusta kuvasta. Eli käytin mahdollisimman paljon kuvaa hyödyksi. 


Ja loppuun kuva päivän lounaasta. Maukas superfood-jogurttiannos, vaikka näyttääkin vekkulilta. ;) 



Kommentit

Mä luulin, että tuossa on pinaattikeittoa ja smetanaa :D
Hyvää viikonloppua Viltsu!
Kaika sanoi…
Wow mitä kortteja. En ollut ennen kuullutkaan tästä