Suojaa talven kylmyyttä vastaan


Olen huomannut talvipakkasten aikaan kasvojeni kuivuvan todella helposti. Yleensä sekaiho onkin ykskaks kuiva korppu, joka vaatii tehokkaita kosteusvoiteita. Nyt kovemmilla pakkasilla on kuitenkin muistettava, ettei mitä tahansa voidetta saa laittaa kasvoille, sillä kasvoilla oleva voidehan jäätyy ja palelluttaa herkemmin kasvomme! Siksi oikea voide on ehdottoman tärkeää valita!


Talvella sisä- ja ulkolämpötilaerot ovat huikeita. Saattaa olla, että menemme ulos +20 asteisesta kodista -30 asteiseen ilmaan. Hui kamala! 50 astetta eroa! Vartalomme on suojassa vaatteiden alla, muttei kasvot! Sanomattakin selvää, ettei kasvot sellaista kestä ihan noin vain! Siksi Dr. Hauschkan Ruusuvoide onkin pelastukseni. Enää ei tarvitse jäädä sisälle siksi, että on kylmä! 



Ruusuvoiteen taika on siinä, että sen sisältämä ruusuöljy sekä villiruusunmarjauute muodostavat suojaavan kerroksen ihon pinnalle, mutta antaa myös ihon hengittää. Karitevoi, ruusuvaha ja avokadouute estävät ihoa kuivumasta, jolloin ihon rasvakosteustasapaino säilyy ja ihon toiminnot tasapainottuvat. Dr. Hauschka Ruusuvoide suojaa ja rauhoittaa herkkää, punoittavaa ja couperosalle altista ihoa.

Saatavana myös light-versio keväthangille. Siitä lisää keväällä.

Lehdistönäyte

Kommentit

Näillä pakkasilla on ihokin kovilla ja kaikki mahdollinen pitää tehdä, että iho ei kuivu liikaa. Nämä tuotteet kuulostava oikein hyviltä <3
Anonyymi sanoi…
Tota on pakko ostaa itselle ja se suojaa myös lasten pikku nenuja!
Tiia Koivusalo sanoi…
Näitä en ole kokeillut, koska ruusuntuoksu ei ole oikein lemppari, mutta voide on kuulemma ihana. <3 Dr.Hauchka on kyllä mahtava merkki.

Kivaa iltaa Viltsu <3
Outi, yleensäkin dr. hauschka on laatua. Kokeilemistani silmänympärysvoiteistakin paras löytyy tältä brändiltä
Noora , myös lapsille, juurikin näin. Ja erityisesti lapsia pitääkin suojata koska he eivät itse tie sitä.
Tiia, ruusun tuoksu tässä on ihan selkeä. Laadukas ja hyvä tuote. Silkkisen pehmeää ja hyvin levittyvää.
maiju sanoi…
Niin hyvä tuotesarja. Valmistajalla on hyviä tuotteita. Tykkään.
Olen Maiju täysin samaa mieltä.