Sinä pystyt siihen

Timantti on syntynyt valtavan paineen alla hiilenpalasta ja Tuhkimo nousi ryysyisestä piiasta loistokkaaksi prinsessaksi. Mistä nämä kertovat? Siitä,  että myös sinä voit nousta jaloillesi kurjimmastakin tilanteesta tai vaikka vain päivän mittaisesta ahdistuksesta.  Huomaa, että jos sinulla on aikaa nurista ja valittaa jostakin, sinulla on myös aikaa tehdä jotain asialle. Tee päätös, mitä haluaisit ja tee kaikki sen eteen, ettei -isi päätettä enää tarvita. Että voit olla ylpeä itsestäsi ja olla tyytyväinen elämääsi.

Rikkauden mitta on se, minkä arvoisia koemme olevamme, jos menetämme kaikki rahamme. Sen sijaan tärkeämpiä asioita, kuin raha, ovat mm. Kunnioitus niin itseä kuin kaikkea muuta universumissa olevaa kohtaan  ja päättäväisyytemme selvitä.  Pienet ja suuret asiat jotka säilyvät vaikka rahat loppuisivatkin. Taidot jotka auttavat eteenpäin. Vaikkapa lapsudessani oppimani taito pestä pyykkiä käsin ilman pyykkikonetta tai juoksevaa vettä.

Minkä asian sinä koet rikkaudeksi?

Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin.

Minulla on yksi asia vielä sinulle : Olipa murheesi tai huolesi mikä tahansa, niin Sinä pystyt siihen! Pystyt selättämään sen tai elämään sen kanssa. Pystyt pyytämään apua ja neuvoa ja pystyt olemaan onnellinen.  Vain onnellisuutta sinun tulee havitella.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onpa hieno postaus!<3
Tiia Koivusalo sanoi…
Hieno postaus Viltsu, täytyy aina muistaa uskoa itseensä. <3 Mukavaa loppiaista
Mä koen rikkaudeksi mun omat lapset ja miehen. Lasten saanti ei ole koskaan ollut itsestään selvyys ja kun heidät olen saanut, en voisi olla onnellisempi. Koen myös, että olen ollut hurjan onnekas löytäessäni (tai hän löysi minut) tämän miehen puolisokseni.
Ilman heitä en olisi vaimo ja äiti, he ovat niin suuri osa minua <3
Anne sanoi…
Kyllähän ne läheiset ja ihmissuhteet ovat elämän rikkaus..Siihen vielä mausteeksi jokin elämys..kirja tai konsertti,niin täydellistä :) Hyvä postaus <3
anneaulikki sanoi…
Rikkauteni ovat rakkauteni ♥♥♥ läheiset , perheeni, ystäväni. Tyhjää olisi elämä ilman heitä, vaikka taskussa olisi lottovoitto.
Noora, kiitos. :) Hyvää Loppiaista!
Tiia K. , Kuka muu muka, jollei itse. :)
Outi, Totta! Lasten saanti ei ole itsestään selvyys. Lapsia ei tehdä. Tiedän hyvin omakohtaisesti tuon. Kiitollinen yhdestä eloon jääneestä. <3
Anne, voi kuinka ihanalta kuulostaakin! Teatteri on meillä haaveena ja eiköhän se tämän vuoden puolella toteudu taas.
Anneaulikki. Todellakin! Mikään raha tai tavara ei korvaa rakkautta!