Sailan atc-tuplat

Ei ole parempaa ihon, vartalon 
tai käytöksen kaunistajaa 
kuin halu levittää ympärille iloa 
pahan mielen sijasta.


”Jos ensimmäiseksi aamulla syöt elävän sammakon, voit koko päivän olla tyytyväinen, koska tiedät että tuskin mitään pahempaa voi sattua koko päivänä!” 


Meille uusia teelaatuja. Pääsemme maistelemaan, kun ystävä toi tullessaan. Vastaavasti hän pääsee maistelemaan useaa eri teelaatuja, koska laitoin hänelle maistiaiskokoelman mukaan.



Sailan atc-vaihdossa pääsen askartelemaan näistä tarvikkeista atc-kortit. Lähetän ne Jaana H-v:lle. Minä sain tällaisia kortteja: 


Manumiinalta


Ja Katilta.

Kiitos Manumiina, Kati ja tietenkin Saila! 

Kommentit

SailaMaarit sanoi…
Kiitos osallistumisesta! :)
Maca sanoi…
Tämä on hauska haaste.
Mulan sanoi…
Tuo Yogitean Sweet Chili on yksi mun lemppariteistä! <3 Vieläpä näin kylmillä ilmoilla aivan omiaan. Nyt sitä ei tosin löydy kaapista, mutta Sweet Chai korvaa tuon oikein hyvin (juuri nyt hautumassa teekupissa). :p Oon kyllä ihan koukussa näihin voimakkaasti maustettuihin yrttiteihin. Ne on vaan niin nam ja oikeesti maistuvat joltakin. Esim. monet vihreät teet tuntuvat helposti niin pliisuilta ja maistuvat samalta oli niissä mitä tahansa makua.
Saila, kiitos vaan itsellesi että jaksoit järjestää
Maca ja nyt vielä pari korttia työn alla. Jipii
Mulan , tuo on totta. Jotkut teet maistuvat niin samalle että, ihan sama uittaako villasukkia vai teepusseja. Kyllä makua saa olla.
Mulan , tuo on totta. Jotkut teet maistuvat niin samalle että, ihan sama uittaako villasukkia vai teepusseja. Kyllä makua saa olla.