Rose Jam


Onko Lush sinulle tuttu kosmetiikkayritys? Kyseessä ei ole ihan tavallinen meikkipuoti, vaan TUORETTA KÄSINTEHTYÄ KOSMETIIKKAA. Sellaista ei markettien hyllyissä ole. Lisäksi pakkaukset ovat mahdollisimman niukat, eli tuote saatetaan sujauttaa kierrätyspaperipussiin tai -paperiin. Nestemäiset tuotteet, joiden pakkausta ei voida poistaa, on pakattu kierrätettyyn muovipakkaukseen. Tyhjät käytetyt pakkaukset, purkit ja pullot voit viedä takaisin Lushille jatkokierrätystä varten. Tuotteiden hinnat ei siis kerry kalliista pakkauskustannuksista. 



Pakkauksissa on tarra, josta näet, milloin ja kuka tuotteen on valmistanut. Näin tuoreus voidaan taata ja alkuperä jäljittää. 


Ensi kuussa on ystävänpäivä ja Lushilla ollaan jo varauduttu siihen. Ystävänpäivän kattauksen näet TÄÄLTÄ! Oman suosikkini kuvauksessa kerrotaan; Helittele itsesi pesulla, joka saa ihosi ja mielesi kukoistamaan...
Uusia tuotteita tulee tottakai myös valikoimaan ja uutuudet houkuttelevat TÄÄLLÄ. Minun suosikkini tästä valikoimasta suitsuttaa itseään näillä sanoin: Unohda suitsukkeet ja mirha, panosta kultaan! 

Löysitkö tuotteet joista kerroin? 


Ihania suihkugeelejä ja -jellyjä löytyy Lushilta jokaiseen tuoksumakuun. Rakastan molempia laatuja, sillä jelly on hauska piristys arkipäiviin ja juhlapeseytymiseen, ja suihkugeelit ovat perinteisempää tyyliä, muttei tällaisia tuoksuja muualta löydä. Rose jam on juuri sitä miltä nimikin kuulostaa, eli ruusuhilloa! IHANA! Lisäksi siinä on kimalletta mukana! Tuote oli joulun aikaan Lushin valikoimassa, mutta takaan, että vastaavaa nautintoa saat muistakin Lushin tuotteista! Halutessasi voit mennä ihan vaan tutustumaan Lushin puotiin paikan päälle, Stockmannin vieressä Uuden Ylioppilastalon kulmalla, mutta varoitan: Saatat rakastua tuotteisiin niin kovasti, ettet yksinkertaisesti voi lähteä pois ostamatta! Kysy heiltä myös mahdollisuutta nähdä valmistusprosessia tai että kertovat tarkemmin toimintatavoista. Lushin väki ON sinua varten paikan päällä!


Minä tiedän, että Lushin puodissa voi tulla tilanne, ettei oikeastaan osaa valita, mitä tahtoo ostaa, koska kaikkihan ne ovat ihania! Tai niin ainakin itselleni käy verkkokaupan puolella jo, saatikka, jos olisin siellä Helsingin liikkeessä kaiken keskellä! HUH! Voit siis antaa Lushin tehdä valinnan puolestasi ja valita heidän ihastuttavia lahjapaketteja. Suihkulahjat näet täältä


Aivan huikea artikkeli kertoo Lushin hyväntekeväisyysprokkiksesta. Lue se TÄÄLTÄ. Charity Pot -voide keräsi 9105 euroa hyväntekeväisyyteen, eikä millään ihan tavanomaisella keinolla.

Vai mitä sanot?! 

Rakkaudesta Lushiin. 


Kommentit

Silkku sanoi…
Kävin heti katsomassa nettikauppaa ja hyvältä näyttää:) Tulen varmasti jotain kokeilemaan sieltä;)
Syvältä.Sanna. sanoi…
Sain joululahjaksi juurikin tuon suihkusaippuan, lisäksi saippuan ja käsirasvan. Yllättävän vahva tuoksu ainakin käsirasvassa, mutta olen muuten tykännyt.
Silkku, Lushiin jää koukkuun. Raaka-aineet ovat niinaitoja, luonnollisia ja upeita ja tuotteet kauniita ja ihana tuoksu ja kaikkea, että arjen juhlahetkiä ehdottomasti.
sanna, raaka-aineet ovat luonnollisia, joten tuoksukin on vahva. Tuoksut ja ulkonäkö sekä tuntu tekevätkin näistä niin vallattoman ihania. <3 Ei toki suositella hajusteyliherkille.