Mobiiliblogger



Onko teillä samoja haasteita mobiilibloggauksessa, kuin mitä minulla on ?

1. Kun vastaan kommenttiin sillä "vastaa"-linkillä , näkyy vastaus oikein kommenttisi alla. Mutta kun katson tietokoneella, on vastaukset allekkain uusina kommentteina .

2. Kun menen mobiililla tai ipadillä Bloggerin hallintasivulle, näen vain muutaman postauksenne. Ne viimeisimmäksi julkaistut. En voi skrollata alaspäin, enkä siis selata edes blogilistaa. Vastaavasti blogin puolella skrollaus onnistuu.

3. Yllä olevasta syystä joko jää blogit lukematta, muistan ulkoa osoitteet tai tulen kommenttisi kautta.  Tuo viimeinen onnistuu vain ,  jos kommentissasi on suora linkki blogiisi tai profiilissa linkki.

4. Kokeilin Androidin Blogger-appsia, eikä sen paremmin toiminut.

5. Meinasin liittää tähän kuvan kameralla. Ei toimi. Meinasin mobiiligalleriasta, ei näytä kuin tosi vanhoja kuvia. Eivät edes ole enää kännykässä. Mistä lie kaivoi ne esille. Eli kuvatkaan eivät toimi. Testaan vielä ipadillä ja toivon että saan sillä kuvat blogiin.

Mitä vinkkejä olisi antaa tai onko sinulla samat ongelmat? Jotain muutakin?

Ei kai moblaus voi olla näin alkeellista!? Ja ei,  en omista iPhonea.

Kaiken huippu , että meiltä eilen katkesi kaikki nettiyhteydet. Ilmeisesti Sonera ja Dna jäätyivät?? Ovatko samassa mastossa?
Tänään vastikää vihdoin netti alkoi toimia mobiililla. Jihuu!

Aattelin alkaa sitten bloggaamaan,  mutta tietokoneppa ei auennutkaan!  Aivan kamalaa ,  sillä kaikki kuvat ovat koneella ja tämä moblaaminen on raivostuttavan haastavaa!
Kallis remppa tiedossa. Alustavaa arviota kun jo kyselin.

Tietokone korjautetaan niin pian kuin mahdollista. Se on saletti.  Jos nyt tällä välin tahdot saada minut kiinni niin laitappa sähköpostia! Tai edes kommenttia.  En voi blogeja selata nyt.

Ja tämä aikahan käytetään tehokkaasti hyödyksi verstaalla! Kortteja... oih.  Hih.

Kommentit

Silkku sanoi…
Voi kaikki ongelmat samalla kertaa. Mä käytän ainoastaan bloggaukseen tietokonetta (kannettavaa) ja mulla kaikki kuvat ym. tietokoneella ja kopioin jokaisen kuvan myös ulkoiselle kovalevylle, ihan sen takia jos käy kalpaten. Äidille kävin niin että kone hajosi ja kaikki kuvat tiessään... eikä edes huolto saanut kuvia takaisin. Onhan siinä kovasti hommaa mutta kannattaa loppupelissä. Toivottavasti saat kuvasi takaisin.
Silkku, surku äiyisi tapaus. Meillekin niin kävi kolme-neljä vuotta sitten. Snif. Nyt uskon että kuvat säilyvät, sillä vika on korjattavissa ja tiedostot tallessa. Rahaa vaan uppoaa kolminumeroinen luku. En vaan sitä ennen saa niitä sieltä blogiin tai lähetettyä eteenpäin. Esim. Jo otetut sponsorikuvat tai sukulaisille tarkoitetut kuvat. Onneksi aina voi ottaa uusia kuvia blogiin. Huh.

Ulkoiselle kovalevylle olisikin käyttöä. Nyt olen cdlle tallennellut tietyin väliajoin. Viime kerrasta on kuitenkin taas aikaa.

Nuo mobiiliongelmat eivät ole tästä johtuvia. Joko kuuluvat ohjelmaan tai en osaa käyttää. Pitäskö olla jokin ohjelma??

Nämä kaikki koneet saavat harmistumaan ..
Mulla ollut samanmoisia ongelmia, tosin mun blogialustana on WordPress ja mulla mobiilina iPhone mutta eniten ongelmia aiheuttaa juurikin tuo kommenttien lähetys jotka eivät lähde minnekkään mobiililla sekä kuvien muokkaaminen joka ei yleensä onnistu. Mullahan hajosi joulukuussa myös tietokone. Onneksi poika oli just ennen sitä tallentanut mun kaikki kuvat muualle :) Nää tekniikan laitteet on joskus aika rasittavia!
Mulla on tota kommenttiin vastaamisen ongelmaa ollut mobiilina. Näkyy kommenttina myöhemmin, vaikka vannon, että siinä luki vastaa. Niin ärsyttävää.
Toivottavasti saatte koneen pian korjattu.
Kivaa (askartelujen täyteistä) viikonloppua!
60luvunnahkahousut ja Outi . Nyt suosiolla teen erikkoon kommentin mutta aiemman Silkulle tein sillä Vastaa -linkillä. Edelleen näen kännykällä että vastaus on vastauksena, mutta aiemmat kokemukset näyttivät ettei tietokoneella ne olekaan "vastauksia". Huoh.

Jokohan huomenna saisin koneen pelittämään.. haaveilen.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ei ole ongelmia, mutta mobiilillakin on mahdollisuus klikata ja vaihtaa internet versioon halutessaan. Löytyy aina sivusta alhaalta. Mobiiliversiossa ei näy muuten lukijapalkki ja jotta voin liittyä jonkun blogin lukijaksi klik internet. ;) Toivottavati ongelmat selviää. <3
Tiia, hallintapaneeliin en saa internet-versiota,koska en pääse skrollaamaan alas. Se mahdollisuus löytyy vain etusivulta ja sillai luenkin blogeja. Minä taas olen tänään viimeksi liittynyt mobiililla lukijaksi, eli se toimii minulla. Outoa.
Minäkin käytän bloggaukseen vain tietokonetta. En ole mikään tekniikan ihmelapsi :D
Tietokone korjattu! Voi kuinka ilahduttaa kun saimme kuntoon jo nyt heti. Kaikki osat vaan olivat saatavilla ja enkelit apuna.
Tietokone korjattu! Voi kuinka ilahduttaa kun saimme kuntoon jo nyt heti. Kaikki osat vaan olivat saatavilla ja enkelit apuna.