Minä tykkään ja kehoni kiittää!



Keveillä keijusen kengillä liikkuu

kirpakka kuurantyttö.

Sipsuttaa, silaa pensselitupsulla

huurretta heinien päihin.

Piirtelee puille pakkasen parran,

puroille pitsistä rannat.

Helmoissa helke helmien nauhan

kutreissa kultainen väike.

Tyttönen tuisku tossuissaan tanssii,

nauruna nurkissa napsaa.

Sievällä sormella ikkunaan koskee,

suutelee siihen tähden.

Aurinkoisia pakkaspäiviä!


Tällaisina Kuurantytön kilvoittamina päivinä kaipaa lämmintä ylle ja alle. Sisälämpötilan saa nostettua huoneisiin patterilla ja takalla, mutta kuinkas lämmittää sielun temppeli? Minun keinoni ovat sauna ja tee. Erityisesti talvipakkasilla mieli halajaa useammin teetä, eikä se pelkkä illan unitee riitä.

Sanomattakin lienee selvää, että Ruohonjuuri on se minun ja meidän perheen luontaiskauppa. Se, jonne palaamme uudestaan ja uudestaan, vaikka kuinka on kyse meidän kohdalla verkkokaupasta, eikä kivijalkakaupasta. Ruohonjuuren kanssa kaikki on vaan niin helppoa. Niin luottamus, kun tarvitsen apua mieltäni polttaviin kysymyksiin kuin tuotteiden valinta, saatavuus tai toimituksen nopeus. Joistakin kaupoista ei saa edes valita postia, mihin paketti tulee, mutta Ruohonjuuresta toimitus on aina siihen postiin, joka on Murusen työmatkan varrella, eikä pääpostissa. Hinnat ovat kohtuuhintoja erikoiskaupaksi ja muutenkin, kaikki vaan on sujunut niin hyvin.

Ruohonjuuresta löytyi ihanaa Pukkan Detox-teetä, joka saa kehon hyrräämään tyytyväisyyttä. Myös kivijalkamyymälöistä tätä löytyy, jos tahdot kokeilla. Tämän teen erikoisuus on kehoa puhdistava ja elvyttävä vaikutus, joten monin kerroin plussaa. Oma turvonnut olotilani suorastaan janoaa Detoxia. Sokeria en lisää Pukkan teehen, sillä mielestäni maku on erinomainen ilmankin. Tämä on tietysti makuasia, josta turha kiistellä. Tässä teessä on mukana makeaa fenkolia ja anista, rauhoittavaa aromikasta kardemummaa sekä ravitsevaa lakritsinjuurta. Mainittakoon, että yleensä lakritsi teessä ei maistu minulle, mutta Detoxissa se maku on erinomainen! Kuinka on mahdollista saada samasta raaka-aineesta niin erilaisia variaatioita?! Vai onko se se määrä ja muut ainekset? Niin tai näin, minä tykkään ja kehoni kiittää!

yhteistyössä Ruohonjuuri

Kommentit

Kirpakka on ilma, ihana olla sisällä ihan hyvällä omallatunnolla. Taidankin pistää teeveden kiehumaan!
Oli kyllä varsin rapsakka olo kun kävelin töistä kotiin. Ripsetkin oli ihan kuuran peitossa. Tällaisena päivänä tee maistuu kyllä erityisen hyvältä.
Anonyymi sanoi…
Ruohonjuuri on myös minun suosikkini ja luotto paikkani!
Unknown sanoi…
Lämmin hyvältä tuoksuva ja maistuva tee on pakkaspäivien ilo :)


Silkku sanoi…
Juu kylmä on meillä lähentelee jo 30 astetta;)Tuo ruohonjuuri nettikauppa tuli minulle tutuksi tämän sinun blogisi kautta ja olen sieltä tilannutkin. Ps.Mainitsin tilatessani että löysin kaupan tämän blogisi kautta;)
Tiia Koivusalo sanoi…
<3 Pukka tee on niin hyvää ja Ruohonjuuresta löytyy vaikka mitä! Iloista viikonloppua <3
Johanna, ja villasukat jaloissa ja huopa ympärillä. Tai sitten yksi suosikeistani on Fanny Alexandran enkeli-villatakki
Talvet ovat mulle pahimpia. Ulkona kävin ja lämmintä oli päällä. Sinä olet reippaita rohkeana pakkasesta huolimatta
Oikeasti aikuinen, niin on. Rakastan hyvää teetä.
Oi, ihana Silkku. Kiva kun sain tietää että täältä kautta löytää asiakkaaksi. Että postaukseni oikeasti antavat uusia ideoita ja inspista. Olet ihana
Valikoima on todellakin laaja. Tiia, kivaa viikonloppua