taskussa kirjettä




 Pocket letter tuli tehtyä, ja sen taustapuoli näkyy tässä. 


Pocket letter, eli taskukirje on siis keräilykorttitasku-arkkiin tehty kokonaisuus. Setti sisältää 9 kpl atc (artist trading cards) kortteja, joiden taustapuolen saa halutessaan koristella myös. Tarkoitushan on, että arkki laitetaan siltään kansioon.


Taustan taakse laitetaan jokaiseen taskuun myös jotain pientä. yhdessä on yleensä pieni kirje, ja kaiken muun voi itse valita. Herkut, teet jne pienet maistiaiset ovat yksi suosituimmista myös. Laitoin kaksikin teepussia mukaan.

Korttien toisella puolen on sovitun teeman mukaiset taiteillut keräilykortit, atc:t. Meillä oli Ulriikan kanssa aikaslailla vapaa teema, joten menin samalla vintage-naisaiheella, kuin itsekin sain taskukirjeen. Vielä en toista puolta näytä, koska en ole satavarma, joko setti on perillä. Piti olla jo, mutta... Johan tuo Posti ja hallitus miettivät, pitääkö Postia velvoittaa 5 päiväiseen kirjeiden jakoon, vai ei. Oi voi..

Vilauttelen kortteja pikkuhiljaa. ;)


Kommentit

Täällä Espoossa posti ei tuo tiistaisin kirjelähetyksiä jo nyt.
Nämä taskukirjeet ovat kivoja. Ihanaa alkavaa viikonloppua teille ihanille.
Ulriikka sanoi…
Ei ole tullut vielä perille....odottavan aika on pitkää....
Ulriikka, MITÄ?! Noin viikko sitten lähetetty! ei hyvänen aika! Jollet saa sitä tämän viikon aikana, pitää alkaa kysellä perään. Eipä ole taas eka kerta kun Postiin ei ole luottamista! Tai että posti tulee jälkijunassa perille. murinaa
Outi, täällä pitäisi vielä tulla joka arkipäivä.
Enkuli, niin ovat. Vie vaan aikaa enemmän, mutta hiljaa hyvä tulee