Ja meille isoille



Miltä sinusta kuulostaisi puhtaampi arki, puhtaampi luonto ja roskattomammat kekkerit? 


Minä olen niitä keski-ikäisiä naisia, joka tahtoo juhlia syntymäpäiväänsä ja laittaa vapuksi mässyjä. Minä myös rakastan pirtelöä, smoothieta ja juoda leffateatterissa mässyn kera limua. Kaikkeen tähän toivon yhtä asiaa: Pilliä! Mutta ajatteleppa mikä määrä pilleistä syntyy muovijätettä maailmaan kaikkien meidän "ansiosta". Se ei ole kilpa eikä todellakaan saavutus! Siksi tämä postaus on syntynyt! Puhtaamman arjen puolesta! 



Minä en ole ainoa, joka käyttää pilliä. ajatellaan vaikka lasten jokavuotiset synttärit. Pillejä olisi ihan kiva laittaa, jopa kymmenelle-kahdellekymmenelle lapselle... Huh! Mutta entäpä jos kerralla investoisitkin kestäviin, läpi vuoden käyttöön tarkoitettuihin pilleihin, joita voi käyttää arjen keskelläkin! Ja entä, jos siinä mukana tulisi pilleille oma pilliharjakin!

Pillit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eli säilyvät ikuisuuden. Ruostumaton teräs on terveellinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Harja puhdistamista varten sisältyy samaan hintaa, joten sitä sinun ei tarvitse erikseen ostaa. Tosin me olemme ostaneet vastaavanlaisia harjoja jo lisääkin, sillä ovat näppäriä myös perkolaattorin puhdistuksessa. Lähtipä lahjaksikin toiselle hyvän kahvin ystävälle. ;)
Pillipakkaus sisältää 4 pilliä ja pieni harja. Pillit voidaan myös laittaa astianpesukoneeseen.
Omani hankin blogitestiin Green Lilystä, jossa näitä pillejä on saatavana kahta eri pituutta. 


Pillit sopivat myös tavallisiin juomakansiin.


...Ja tämä pitempi malli 0,4litran limumukiin.


Ovat tyylikkäitä ja toimivia.


Green Lilyn takana on Annika, joka asuu Mustasaarella, Koivulahdessa. Green Lilyn tuotteet ovat ekologisia, myrkyttömiä ja reilusti tuotettuja tuotteita. Puhdas arki, ja puhtaampi ympäristö ovat arvoja, joista annika pitää kiinni. Green Lilyn valikoimasta löydät pillien lisäksi suositun Argan öljyn, Bambu hammasharjat eri väreissä, 100 % luomupuuvillasta valmistetut lakanat lapsille ja paljon muuta ihanaa puhdasta perheen pienimmille... Hmm.. ja meille isoille.

blogiyhteistyö

Kommentit