Ihonhoidon ihmesieni


Tänään esittelen tuotteen, josta mietin kauan, ollakko hyvä vaiko eikö olla. Voiko jokin toinen pesusieni täyttää lupauksensa, kun käytössäni ollut aikaisempi sieni (halppis kasvosieni) ei tehnyt yhtikäs mitään muuta, kuin levitteli puhdistusmaidon ikävämmin, mitä käsin pois pestessä. Konjac kasvosieni lupaa paljon ja on 100% luonnonmukainen tuote, joten pakkohan se oli kokeilla. Kuten arvata saattaa, koska Konjac kasvosieni on Inspirationissa, on se hyvä tuote! Miksikäs huonoja esittelisinkään, kun voin vinkata jotain oikeasti hyvääkin!?

Konjac kasvosienet ovat pakattu hygieenisesti yksittäispakkauksiin. Sieniä on useita erilaisia, käyttötarkoituksesta riippuen, mutta niistä muista ei ole kokemusta. Vain tästä yhdestä. Jos kuitenkin tämä toimii, miksikäs ei toimisi kaikki muutkin!?

Kyseessä siis Konjac Kasvosieni rasvaiselle iholle.
Valitsin tämän itselleni siksi, koska vaikka ihoni onkin sekaiho, on erityisesti otsa ja poskipäät hyvin usein rasvoittuvat ja kiiltävät. Olen yrittänyt puutereita ja voiteita, mutta haluaisin kiillon ja rasvaisuuden pois muutoinkin, kuin laittamalla voidetta, ja meikkivoidetta ja puuteria ja ja ja.. 




Pakkauksen takana on selkeät käyttö- ja puhdistusohjeet ja tuoteseloste. Mitään jippoja sienen kanssa toimimiseen ei ole. Sen kun vaan lämpöisellä vedellä liotat pehmeäksi ja enemmät vedet pois ja peset kasvosi. Konjac kasvosientä voi käyttää siltään tai puhdistusaineiden kanssa. 


Hyvän Olon Maailman valmistuttama Bamboo Charcoal Konjac puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua ja se on täten biologisesti hajoava. Vaikka kyseinen sieni onkin musta, on se silti väriaineeton ja täysin hajuton. Pakkauksessa kasvosieni on kuiva ja kova, mutta liottaessa vedessä se muuttuu pehmeäksi ja hellävaraiseksi. Oikeastaan ihastuin myös pehmeyteen, sillä levymäinen pesusieni, jota aiemmin käytin, oli kumimainen ja hankala. Lisäksi Konjacin muoto on niin käteen kuin kasvoille ja kaulallekin sopiva. Se vanha levy-sieneni oli hankala myös käyttää esimerkiksi silmäkulmiin, nenänpieleen tai leualla.
Konjac on pH:ta tasapainottava, luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni. I Like! Ja hei, siinä on myös narulenkki, jolla sen saa kuivumaan hygieenisesti!


Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet savat kunniamainnan Ruohonjuuren "Paras tuote 2014" -äänestyksessä. Näin raati perusteli valintaa: "Syväpuhdistaa, uudistaa, kuorii ja heleyttää ihoa. Helppo ja 100% luonnonmukainen valinta, johon on äärimmäisen helppoa rakastua." 

 Todellakin! Käytän sientä päivittäin ja pahin kiilto kasvoiltani on väistynyt nopeasti. Ei siis ole ainakaan minun tarvinnut kuukausikaupalla tätä käyttää! Nyt voin ihan huoletta laittaa vain ja ainoastaan ne meikkituotteet, joita tarvitsen oikeasti, vaikka ilman mitään voiteita. Ihoni saa levätä!


En ala sen enempää samaa asiaa kirjoittaa, mitä kyseisestä sienestä sanotaan Ruohonjuuren sivuilla, joten suora linkki tuotekuvaukseen löytyy täältä. Jos kiinnostuit, niin käy lukemassa, sillä kyseisellä sivulla näistä Konjac-sienistä kerrotaan laajasti. 
Konjak-tuotteita löytyy siis ainakin Ruohonjuuren verkkokaupasta ja jollei juuri tämä seka- ka rasvaisen ihon ihmesieni ole sinulle sopiva, täällä on muitakin vaihtoehtoja. Myös vartalolle tarkoitettu isompi sieni. 






Kommentit

Tätä sientä on moni bloggaaja kehunut. Kiva kuulla että tämä toimii myös sinulla.
Kivaa torstai-iltaa Viltsu!
maiju sanoi…
Sain itse tällaisen kanssa testiin eräällä pr päivällä. Olen sitä käyttänyt ja tuntuu hyvältä.
Mulan sanoi…
Multa löytyy tämä samainen sieni ja tykkään todella paljoon sen pehmoisuudesta. :) Käytän tätä monesti aamuisin (en kuitenkaan joka aamu) ja sen jälkeen on ihana levittää kasvovesi, seerumit, öljyt yms. kasvoille, kun ihon tuntuu niin sileältä ja pehmeältä! Vaikkei tästä pitkällä aika välillä mitään suurta apua olisikaan, niin ainakin se siloinen tunne itsessään on jo tosi miellyttävä. Tuntuu, että muut aineetkin imeytyy ihoon tosi hyvin. :)
Outi, kuinka voikaan pienin konstein olla suuria vaikutuksia. Wau!
Maiju, eikös vain tunnukin. Kiva, että sullakin toimii. :)
Mulan, tuo on totta, että seerumit ja muut aineet imeytyvät paremmin ihoon. Se tarkoittaa vaan sitä, että kasvot voivat paremmin nopeammin. Jes