Huulikiillon voittaja ja Tammikuun Livbox


Loppuvuoden voimassa ollut huulikiiltoarvonta on arvottu. Laveran upea huulikiilto on mun suosikkini kaikista, ja omassa meikkipussissanikin on himpun vaaleampi sävy, jota käytän. Kuvan huulikiilto lähtee maailmalle heti ensi viikolla, jos vaan voittajan osoitteen saan ajoissa. Voittajan yhteystietoja odotan 13.1.2016 saakka. Ennen voittajan julkistamista vilkaistaan vielä toistaiseksi viimeiseen Livboxiini, eli Tammikuun Livboxiin. 

Syy miksi en tilaa nyt enempää Livboxeja, vaikka vannotankin niiden ihanuutta, on selkeä: Tammikuusta alkaen on taas kaikki lääkkeet ostettava normaalihinnoilla ja enää tammikuun loppuun olen eläkkeen saaja. Jatkosta en osaa ennustaa, mutta tokihan hakemukset ovat vetämässä. On siis jo rahallisesti pakko jättäytyä pois.

Se ei kuitenkaan ole ainoa syy, vaan kaapissa on jo niin monta voidetta ja muuta purnukkaa, että haluan käyttää ne pois ja sitten vasta ostaa uutta. Enhän keräile kosmetiikkaa vain seisomaan kaappiin, vaan ihan käyttöön ne tulevat. 

Suosittelen silti Livboxia edelleen ja mielelläni linkitän sinulle liittymiskaavakkeen ja tehdään kauneusprofiili sinulle, jos tahdot. Livboxin kun voi tilata kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa. Minä pidän taukoa tovin, mutta palaan taatusti tilaamaan vielä, kunhan kosmetiikkavarat vähenevät. 


Tammikuun Livbox sisälsi: 

- philosophy: Miracle worker, anti-aging voide
- Cutrin: Sensitive rescue dry scalp moisturizer
-Tena: Hajusteeton skin cream perusvoide
-Lumene: True Mystic precise tip silmänrajaustussi (Oma suosikkini)
-Salus: Alpenkraft vitamiinijuoma
-SB 12: Suuvesi
-Anyday: Cashewpähkinät

Mitäs tykkäsit Tammikuun paketista? 



Ja nyt se Laveran huulikiillon voittaja: Tiddidiiiiii!!!! Heli Heinonen ONNEA!


Kommentit

Heli Heinonen sanoi…
Oijee, se voittaja olen sitten ilmeisesti minä.
Tuhannet kiitokset.
Mitä kautta kerron sinulle osoitteeni?
Ai.. Vaikka se on hajuton? Voin kuvitella mielikuvasI kuitenkin. Huh.
Heli tuossa oikealla sivupalkissa on yhteydenottoon tarkoitettu lomake. Voit toki laittaa myös somanyinspiration@gmail.com
Jenni, saattaa pelkkä nimikin tehdä.olin itsekin eka että "Tena!? Mikä tämä on?" , mutta kun luin niin se hämmennys meni ohi ;)
Onnea arvonnan voittajalle.
Rakasta Cutrinen tuoteita <3 ja tuossa paketissa näyttää olevan kuivan päänahan hoitoon apua.
Manumiina sanoi…
Minäkin innostuin tilaamaan kolme boxia. Kaksi on jo tullut. No, suht tyytyväinen olen ollut. Lähipiirissä on eri-ikäisiä naisia ja jos en itse jotain käytä /tarvitse, niin kyllä aina löytyy käyttäjä. Niin vakuuttunut en kuitenkaan ole siitä, että ois "mun juttu", joten en aion jatkaa tilausta helmikuun jälkeen.