Askartelua

Tämä vuosi on ehdottomasti askartelun suhteen aktiivisempi, kuin viime vuosi, ja syystäkin. Eräs lukijani sanoikin meilillä minulle, että huomaa, kuinka paljon paremmassa kunnossa olen. Jaksaa, jaksaa, vaikkei terveeseen ihmiseen verattuna olisikaan voimia juurikaan. Omaan tilaani verrattuna tuplaten. Ja siksipä taas tänään tulee urakalla uutta askartelua. Aloitetaan koruista. 

helmikorut


Tämä korusetti kerkesi olla pari minuuttia tuolla veispuukin puolella esillä, kun se jo varattiin ja ostettiin pois. Rannekorussa on kivihelmiä sekä fasetti-akryylihelmiä. Korvakoruissa edellämainittujen lisäksi helmiäishelmet. Koukut ovat hopeiset.

hyvää joulua

Tähän väliin pakko laittaa esille tänään postin tuoma ihana arpajaisvoittoni. Nimittäin TJK-haasteesta voittamani atc joulun tienoilta. (Sovittu juttu, että tulee nyt vasta!!!) Ihana Silpputehtaan Sisko tämän kortin taustalla.


Ja TJK-aiheella jatketaan ja tässä tämän viikon, eli TJK 4 / 2016, korttini. Atc-kortit ovat aika pieniä kortteja, ja jollei sinulle ole tuttuja, katso tuolta yläosasta blogiani palkin takaa klikaten askartelusanastosta tarkempia ohjeita.

TJK-haasteeseen tällä kertaa simppelimpi teos. Käytän yhä edelleen pois jo olemassaolevia kuvia ja tarpeita. Uutta en osta! Ja aina parempi, jos vaan saisin jämistä tehtyä askarteluni, niin kokonaiset arkit houkuttelisivat tuonnempana askartelemaan. Mikään ei ole niin raivostuttavaa verstaalla, kuin jämälaatikot! Jämäpaperinpalat, jämäkuvat, jämänauhat, jämä-sitäsuntätä.
Siispä tässäkin jämäkuva. Sentäs timanttinauhat olivat uudesta arkista. Kuvassa kortti näyttää jotenkin hassun vinolta, mutta livenä ei ihan noin korostunut ole tuo kontrasti. Ihan kivalta näyttää kuva vinossa, niinkuin sen tarkoitinkin. Valokuvassa karumpi. Mekotkin ovat oikeasti kirkkaammat.

Kommentit

Apris sanoi…
Ihana on kyllä korusetti ja olisi ollut ihan minun väritkin.
Onpa kaunis kortti ja ihanat nuo tekemäsi korut myös. Eipä ihme, että menivät jo kaupaksi.
Sisko sanoi…
Kiitos osallistumisesta! ATC:t ovat siitä mukavia, että siihen pikkuiseen kokoon saa kivasti kaikkea pienemmistäkin pätkistä ja paloista. Se osaksi johtaa myös siihen, että silputkin säästetään.
Apris, kerro vain jos tahdot samaa sävyä setin ;)
Kiitos Outi. Kiva oli tehdä koruja taas.
Sisko. Juuri näin. Mutta liika on liikaa ja minulla on liikaa silppua.
Nanna sanoi…
On kyllä todella kaunis korusetti! Niin ihanaa että pääset jo askartelemaan,se aina mieltä piristää:)
Anonyymi sanoi…
Tosi nätit korut! Ei ihme, että viedään käsistä :D<3
Nanna niin on. Nyt nautin niin kauan kun voin
Noora. Heh kiitos. Blogikaupan puolella on paljon koruja jotka odottavat ottakaa. Tuo nyt oli poikkeus.