Huhtihaaste ja ARVONNAN VOITTAJAKyseessä on "2019 ATC-HAASTE".
ATCHaaste ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä. (Ilmoitan poikkeuksesta) Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa ja jonka teet juuri tätä haastetta varten . 

Atc- kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona.

Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua! 


  1. Annan digikuvan
  2. Kuuntele sisintäsi ja tee kuvaan liittyen atc tai atcoin. 
  3. Kortissa voit käyttää esim muotoja, värejä.. mitä tahansa, kunhan jotain otat mallikuvasta. Kerro blogissasi, mitä käytit mallikuvasta. Mallikkuvan saat jakaa. 
  4. Kerro halutessasi luomistunnoistasi
  5. Linkitä blogiisi tämä haaste. 
  6. Kommentoi tähän linkki blogisi haastejulkaisuun.
  7. Blogiton, lähetä kuva minulle
  8. Kommentoi tähän, että osallistut
  9. Yksi voittaa nyt, yksi vuoden lopussa


Atc- kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)


Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana". 


Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa saattaa olla hyvinkin extraa esim. Seuraaviin töihisi. Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita. Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia.


Ennen uutta haastetta maaliskuun arvonnan voittaja:  Marja-Riitta, blogiton.
Onnea!


Uusi haaste päättyy 30.4.2019.

HUOM. Toki voit tehdä muitakin töitä aiheesta, mutta ne eivät osallistu arvontaan. Ilo on silti nähdä mitä sait aikaiseksi. 

HUHTIKUUN TEEMA:  


MALLI ATC:


Herättyäni tarvitsen aamukahvini. Jos kahvia en saa, minuun iskee jysäri eli päänsärky. Tämä atc on yksi kortti yhdeksästä. Tämä EI OLE ARVONTAPALKINTO!! 
Atc tai pocket letter on lähetetty Usaan. 
Tässä kuussa arvotaan askartelutarvikkeita pikkusetti. 
Pocket letter tulee eri postaukseen.


4 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...