Hae tästä blogista

Pääsiäinen ja paljastuksiaHyvää pääsiäistä ! 

Myös Utuvuoren rinteillä eletään poikkeusoloissa, tosin hieman eri tyyliin kuin meillä. Nimittäin Joulu on vasta tulossa nukkekodin päiväkirjaan ja vasta tuonnempana pääsiäinen. 
Sain napattua vain piskuiset kuvat Ellan ja Laurin pöydältä. Nämä taisivat olla roskiin menossa epäonnistuneina kuvina. Mihin ihmeeseen Ella on jemmannut ne oikeat kuvat!? 

Tässä makupala Utuvuoren joulusta:


Mistähän tässä on kyse? Kynttilät ja olkipukki näyttävät tippuvan alas, ja onko talossa myös apina?  Kenen hihaa näkyy piparkakkutalon kuvasa? Miksi Ella näyttää niin hämmästyneeltä ja Lauri kuin lentoon lähtevältä? Ja onko Ella todella kerennyt ja voinut tehdä tuollaisen määrän jouluruokia yksin? 

Pääsiäisestäkin löysin vain suttuisen muistitikun.   Olen varma, että Ella on niin innoissaan päiväkirjan kertomisesta, ettei jätä kuvia lojumaan uteliaiden (minun) löydettäväksi. Katsotaas mitä muistitikulla on: Siis mitä? Tuohan oli videopätkä. Kuka hän oli? Ei ainakaan Ella! 


Pysykää, rakkaat lukijat,  turvassa ja terveinä. Nautitaan keväästä ja valon lisääntymisestä. Kuunnellaan tahoillamme lintujen viserrystä. Elämä on kaunista surujen ja murheidenkin keskellä. Nauttikaa niistä pienistä asioista jotka koette tahoillanne tärkeiksi ja kauniiksi.  Läheisten tuki, valo, terveys.. 

Joko seuraat minua myös muissa somekanavissa

XOXO

Viltsumari 

6 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä!
  Päivän valoisan ajan lisääntymisen huomaa niin selvästi. Aluksi tuntui, että olenko lähdössä töihin väärään aikaan, olenko jo myöhässä, kunon näin valoisaa:D Eilen otettiin polkupyörä varastosta. Kävin ajamassa pitkähkön lenkin. Tuuli oli kylmä, mutta mielikseni sinkutin pitkin maantietä. Mukava, kun on kevät <3

  VastaaPoista
 2. Taidankin seurata sinua jo kaikissa somekanavissa :)
  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 3. Voi että mitä kaikkea ihanaa nukkekodissanne oikein tapahtuu 😊
  Pysymme turvassa, tai ainakin yritämme. Olemme ukkoni kanssa ihan vaan kahdestaan ja viihdymme oikein hyvin, niin ja kisut mukaan lukien 😉
  Kaikkea hyvää myös toivottelen sinne teille 💖

  VastaaPoista
 4. Tarja K. Voi ei. Voin vaan kuvitella ensireaktiosi säikähdyksestä. Vaan onhan tämä tosiaan ihanaa, kun valo ympärillämme lisääntyy. Minäkin elän valosta. Kivaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Outi, niin seuraat ja minä sinua. <3 Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Silkku, voinnin mukaan kaikkea yritän saada aikaan. Harmittaa, kun nukkis on vieressä koko ajan, mutta istua en juurikaan jaksa tai seisoa. Vain avustajan kanssa teen mitä kerkeen, Tosin yhtään enempään ei sittenkään voimat riittäisi. Siis ajastaanhan kaikki tulee, mutta kun on malttamaton mieli ja inspiraatio... hah

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Hyvinvointia joulukalenterista: Henkinen haastatteluni

"Se resonoi kauniisti sydämessä ja koskettaa lujasti sieluun. Silloin tiedän tulleeni kotiin..".  Kun avaan netin ja kirjaudun sis...