Siirry pääsisältöön

Luukku 9, BOXIPALJASTUS! Bette ihanainen, Kuumis suloinen ja joulukortti


Joko ajattelit, ettei tänään tule Inspiksen joulukalenteria? Erehdyit. On vaan ollut niin puuhakas päivä, etten aikaisemmin ennättänyt. Sama se on huomenna, voi olla, että menee myöhemmälle julkaisu. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kyllä kannattaa odotaa. Heh. 

Mitä olet tykännyt Inspirationin hyvän illan joulukalenterista? 
Mitä toivot vielä löytäväsi täältä ennen joulua?


Nyt pääsetkin enkeliaskarrusten tekoon, sillä tarjoan jouluenkelillesi siivet. 


Mahtavaa! Livboxilla oli arvonta, josta voitin miesten Livboxin! Ja kylläpä se boxi sisältikin vaikka ja mitä! Kyseinen boxi on siis sama, mikä on myyty miesten Livboxina muillekin. Poikanikin on kertaalleen saanut lahjaksi tällaisen vastaavanlaisen boxin, mutta tämän aijon jakaa useammalle. Jotain itselle, jotain pojalle, jotain Murusen veljelle, jotain blogiin, jotain omalle veljellenikin... Moni tulee tästä ilahtumaan! Olen niin täpinöissäni, kun pääsen yllättämään monet rakkaat. Aikamoinen Kuumis siis tämä Miesten Livbox.

Bette, ihana naisellinen Bette.
Viikko taaksepäin tutustuin ensimmäistä kertaa Betteen netin kautta. Bette tulee meille alkuvuodesta joka kuukausi.
Kuka Bette sitten on?


Bette on vanha tuttumme, Livbox, joka vaihtaa ainoastaan nimeään ja tiimiin lisävahvistusta, eikä mitään muuta. Uuden omistajuuden myötä nimen vaihto on hyvinkin loogista. Tänään hakemani Livbox on siis vihoviimeinen Livboxin nimellä saapuva, ja tammikuussa tilalle tulee Bettebox.

Tämän kertainen Livbox on täydellinen, ja joka ikinen tuote on just kuin mulle tehty. Ihastuin! Lisäksi paketissa oli lahjaksi pieni tumma suklaa sekä pitkäaikaistilaajan lahjana Manna Kadarin upea huulituote. Sekin mulle sopiva tummempi sävy. Mahtavaa! Tässä boxissa on useampia monitoimityökaluja meikkaajalle. Se on huippua!

  • Lumene Invisible illumination Nordic Light Valopisarat (Valoa ja hehkua kasvoille. Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri)
  • Nivea Caring shower Silk Mousse (Suihkumousse pesuun. Jättää ihon pehmeäksi)
  • Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duo (Varjostus, korostus ja luomiväri)
  • Jordan clinic Total Protection Hammastahna
  • RFSU Intim Daily Wash (maitohappoa sisältävä intiimipesuneste)
  • Lisäyllärinä Lumene Hydration recovery oxygenating gel mask
  • Lisäyllärinä Marabou Premium 70% tumma suklaa
  • Kiitoslahjana Manna Kadar "Lucky" Lip Locked Stain (huulikiilto/huulisävy/huuliprimer. Huulille/rajaukseen/pohjustukseen)
Yhä Bettebox ilmestyy kuukausittain samaan hintaan, kuin Livboxikin ja yllätyksiä on luvassa meille tilaajille siis jatkossakin. Kestotilaajat saavat ylläreiden lisäksi extrakivaa joissakin paketeissa ja itsekin kuulun näihin onnekkaisiin. Tässä kuussa siis monikäyttöinen huulituote.

Mitä uusi Bette sitten tuo tullessaan? - Yksinkertaisesti; monipuolisempaa kauneutta! Bette kertoo vinkkejä ja ideoita Bette Beauty -kauneussivuston muodossa. Bette inspiroi ja ilahduttaa! Bette tekee enemmän yhteistyötä kauneusammattilaisten kanssa ja auttaa sinua kauneusvalinnoissa. Bette on raikkaampi, tyylikkäämpi ja osaavampi.

Hyvästi Livbox, Bettebox, tervetuloa!

Ja ei, ei ole mainos eikä maksettu postaus. 


Voimakortti-kalenteri paljasti tänään tällaisen kortin. Upea tausta ensinnäkin ja sanoma on tärkeä. 
Lopuksi joulukorttitehtailuni satoa ja oma mietteeni. Palataan huomenna uuteen luukkuun. 


Ole peili omille ajatuksillesi.
Kysy ensin, 
mitä peilikuvallesi ohjeeksi antaisit.
Seuraavaksi 
toista sama itsellesi
ja toimi!
-Viltsu-

Kommentit

Ihana ja monipuolinen luukku. Kiitos ihanainen.
Minna Vinni sanoi…
Tuon kun muistaisin, että halaisin sekä kehuisin itseäni joka päivä! :)
Että en ole sen huonompi kuin muutkaan. Ja olen arvostuksen arvoinen <3
Mukavia juttuja sinulla on näissä luukuissa ollut. Loppuun asti vain samalla tyylillä.
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, kiva kuulla. Kiitos
Viltsu Mari sanoi…
Minna, Niinpä! Ja niinäkin hetkinä, kun tuntuu, että maailma on mua vastaan.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, kiitos, hyvä kun saa palautetta, niin osaan loppuun asti viedä oikein, eikä tule sitä ettei kiinnostakaan

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…