Siirry pääsisältöön

Hyvän illan luukku 10 ja Adopt'


Hyvän illan joulukalenteri on saavuttanut ensimmäisen pyöreän kymmenluvun. Ajatella, että olemme aivan kohta puolivälissä jouluun! Tänään kävimme Murusen kanssa kampaajalla hieman kauempana, sillä Murunen voitti palkinnon, jonka haimme paikan päältä. Samalla reissulla ostimme loputkin joululahjoista, jotka lähetän ystävilleni. Löysin myös itselleni kaipaamani froteisen pyyhehupun, josta tykkään kovasti saunan jälkeen. Myös ostin yhden hiustuotteen, jota testailen ensin ja kerron täällä sitten. Oli pakko, kun se kuulosti niin mielenkiintoiselta. Nimittäin sokerisuihke. 


Take away-skaalaan löysin Pinterestistä paperinuket, joista tykkäsin lapsena kovasti. Nykyisin paperinuket päätyvät mm. 3D-kortteihin tai lapsille. 


Monestikohan olen kirjoittanut rakastavani tuoksuja ja olevani hyvinkin herkkä aistikkuudelle. Nimenomaan nautinnon puolelle. Se vain on niin. Tottakai pysyn tuoksuttomana vaikkapa sairaalassa tai muissa laitoksissa tai jos tila muuten on sellainen, ettei sinne vaan sovi hajuvedet. En myöskään lotraa päälleni suihkuttelemalla useampaa suihkausta saatikka parfyymisuihkuja, vaan yksi suihkaus, jonka alta kuljen. Se riittää, ihan totta! Kyllä minäkin voin pahoin bussissa, jossa iäkkäämpi rouva istuu viereeni ja Chanel nelkku leijailee ympäri bussia pilven lailla. Huh huh. 


Unohdetaan nyt parfyymipilvet ja keskitytään hienostuneeseen suihkaukseen, jossa parfyymipisarat hyväilevät kehoa ja antavat hajuaistille orgastisen tilan. Ranskattaren upeat korkokengät, jakkupuku ja siemaus lämmittävää punaviiniä bistrossa. Hän on jo päättänyt unohtaa kaikki miehet ja keskittyä uraansa ja muodin maailmaan. Samalla joku mies saapuu bistroon tyylikkäänä, huoliteltuna, vahvana ja miehekkäänä. Katseet kohtaavat tämän mitä komeimman miehen kanssa, ja flirtti saa alkunsa. 


Ranskalainen hurmaava herra, Dominique Monlun on suunnitellut adopt’ -tuoksut, joista hän sanoo näin: 

”Unelmieni parfyymit syntyvät luonnosta ja kukista sekä niiden inspiroivista väreistä. Tuoksun suunnittelu on ihmisten kuuntelemista ja heidän tunteidensa välittämistä. Se on jotain aivan uutta ja vangitsevaa tai se herättää muiston jostakin jo unohtuneesta”. 

Adopt' tuoksut ovat 100 % Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja. Yksi suosikeistani on Adopt’ Pêche Abricot. Tuoksumaailmaltaan tämä persikan ja aprikoosin sekoitus on kuin hedelmäsalaatti, jota tahtoo maistella lisää vielä vähän. Puutarhasta löytyviä hedelmäisiä ihmeitä: makeaa persikkaa, aprikoosia ja hieman kookosta. Sekoitus on sidottu yhteen lämpimällä vaniljalla ja myskillä. Hyvin hedelmäinen ja koska kyseessä parfyymi, myös vahva tuoksu. Ei siis tarvita runsasta suihkimista, vaan se hellä hipaisu. Tuoksu säilyy ihollasi koko päivän! Lisäämiselle ei ole tarvetta.
Se, mikä Adopt´in parfyymeistä tekee tuoksun ja keston lisäksi houkuttelevan, on edullisuus, edulliset pakkaukset. Alle kympillä saa jopa 30 milliä tätä rakkauden hedelmäsalaattia. 


Voimakortti-joulukalenterista löytyi kortti, joka sai minut ajattelemaan ääneen; Kyllä Susanna minut tuntee, ja hänen voimansa saa ihmeitä aikaan. 

Tuolla kampaajareissullamme nimittäin aamusella puhuin Murusen kanssa voimavaroistani, luovuudesta ja henkisyydestä, enkelihoidoista ja vahvuuksistani. Siitä, kuinka henkisyys ja luovuus tuovat minussa esiin parhaat puoleni ja tekevät minusta vahvemman sekä tasapainoisen kaikin puolin. Olemalla MINÄ kokonaisuutena ja kääntämällä vahvuudeksi herkkyyteni, voin hyvin ja olen onnellinen. Sitähän jokainen meistä haluaa itselleen ja toimii niin, että löytää tiensä mitä kulkea. Kuinkas ollakaan, kotiin palattuani avasin Voimakortti-kalenterin ja tuossa tulos. 


Tällä kertaa joulukortti on piirretty ja väritelty itse. Ei ihan tullut sitä, mitä halusin, mutta näillä eväillä mennään. Nyt on vuoro omalle mietteelle ja sen jälkeen hyvää yötä, enkelit myötä ! <3 

Jos voit olla hetkisen hiljaisuudessa yksin,
kuunnella ajatuksiasi ja rauhoittua,
mitä todennäköisemmin sinulla on myös
mielenrauha ja olet onnekas.
-Viltsu-

Adopt parfyymi saatu blogiin

Kommentit

Ihana hemmottelupäivä teillä on ollut.
Mukavaa lauantai-iltaa, täällä jännätään Saaran finaalia x factoryssa!
Viltsu Mari sanoi…
Kuin myös, Outi. Upea Adam Lambert ja ihana Nicole Scherzinger jo lauloivat suoraan sydämeeni.
Kotilaiska sanoi…
Iloista joulunodotusta sinulle.Sain siskoltani synttärilahjaksi Muumi-jääkaapinovimagneetin jossa lukee "Huomenna on uusi päinä Jokaisen aivan oma alusta loppuun. Se on hauska ajatus" Mua tämä ajatus aina välillä herättää kun niin usein mun päivät alkaakin elää jonkun toisen elämää, täyttää toisten odotuksia ja toiveita ja hävitän itseni .
Viltsu Mari sanoi…
Kotilaiska, ihana kuulla sinusta! Olen kaivannut sinua!
Kiva magneetti. Muistuttaa tärkeästä asiasta.
Upea tuo paperinukke ja Sussun kortin mietelause. Sopii luovuutta kukkivalle Viltsulle :D
Viltsu Mari sanoi…
Ihanasti sanottu, Enkuli. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…