Siirry pääsisältöön

Hyvän illan luukku 10 ja Adopt'


Hyvän illan joulukalenteri on saavuttanut ensimmäisen pyöreän kymmenluvun. Ajatella, että olemme aivan kohta puolivälissä jouluun! Tänään kävimme Murusen kanssa kampaajalla hieman kauempana, sillä Murunen voitti palkinnon, jonka haimme paikan päältä. Samalla reissulla ostimme loputkin joululahjoista, jotka lähetän ystävilleni. Löysin myös itselleni kaipaamani froteisen pyyhehupun, josta tykkään kovasti saunan jälkeen. Myös ostin yhden hiustuotteen, jota testailen ensin ja kerron täällä sitten. Oli pakko, kun se kuulosti niin mielenkiintoiselta. Nimittäin sokerisuihke. 


Take away-skaalaan löysin Pinterestistä paperinuket, joista tykkäsin lapsena kovasti. Nykyisin paperinuket päätyvät mm. 3D-kortteihin tai lapsille. 


Monestikohan olen kirjoittanut rakastavani tuoksuja ja olevani hyvinkin herkkä aistikkuudelle. Nimenomaan nautinnon puolelle. Se vain on niin. Tottakai pysyn tuoksuttomana vaikkapa sairaalassa tai muissa laitoksissa tai jos tila muuten on sellainen, ettei sinne vaan sovi hajuvedet. En myöskään lotraa päälleni suihkuttelemalla useampaa suihkausta saatikka parfyymisuihkuja, vaan yksi suihkaus, jonka alta kuljen. Se riittää, ihan totta! Kyllä minäkin voin pahoin bussissa, jossa iäkkäämpi rouva istuu viereeni ja Chanel nelkku leijailee ympäri bussia pilven lailla. Huh huh. 


Unohdetaan nyt parfyymipilvet ja keskitytään hienostuneeseen suihkaukseen, jossa parfyymipisarat hyväilevät kehoa ja antavat hajuaistille orgastisen tilan. Ranskattaren upeat korkokengät, jakkupuku ja siemaus lämmittävää punaviiniä bistrossa. Hän on jo päättänyt unohtaa kaikki miehet ja keskittyä uraansa ja muodin maailmaan. Samalla joku mies saapuu bistroon tyylikkäänä, huoliteltuna, vahvana ja miehekkäänä. Katseet kohtaavat tämän mitä komeimman miehen kanssa, ja flirtti saa alkunsa. 


Ranskalainen hurmaava herra, Dominique Monlun on suunnitellut adopt’ -tuoksut, joista hän sanoo näin: 

”Unelmieni parfyymit syntyvät luonnosta ja kukista sekä niiden inspiroivista väreistä. Tuoksun suunnittelu on ihmisten kuuntelemista ja heidän tunteidensa välittämistä. Se on jotain aivan uutta ja vangitsevaa tai se herättää muiston jostakin jo unohtuneesta”. 

Adopt' tuoksut ovat 100 % Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja. Yksi suosikeistani on Adopt’ Pêche Abricot. Tuoksumaailmaltaan tämä persikan ja aprikoosin sekoitus on kuin hedelmäsalaatti, jota tahtoo maistella lisää vielä vähän. Puutarhasta löytyviä hedelmäisiä ihmeitä: makeaa persikkaa, aprikoosia ja hieman kookosta. Sekoitus on sidottu yhteen lämpimällä vaniljalla ja myskillä. Hyvin hedelmäinen ja koska kyseessä parfyymi, myös vahva tuoksu. Ei siis tarvita runsasta suihkimista, vaan se hellä hipaisu. Tuoksu säilyy ihollasi koko päivän! Lisäämiselle ei ole tarvetta.
Se, mikä Adopt´in parfyymeistä tekee tuoksun ja keston lisäksi houkuttelevan, on edullisuus, edulliset pakkaukset. Alle kympillä saa jopa 30 milliä tätä rakkauden hedelmäsalaattia. 


Voimakortti-joulukalenterista löytyi kortti, joka sai minut ajattelemaan ääneen; Kyllä Susanna minut tuntee, ja hänen voimansa saa ihmeitä aikaan. 

Tuolla kampaajareissullamme nimittäin aamusella puhuin Murusen kanssa voimavaroistani, luovuudesta ja henkisyydestä, enkelihoidoista ja vahvuuksistani. Siitä, kuinka henkisyys ja luovuus tuovat minussa esiin parhaat puoleni ja tekevät minusta vahvemman sekä tasapainoisen kaikin puolin. Olemalla MINÄ kokonaisuutena ja kääntämällä vahvuudeksi herkkyyteni, voin hyvin ja olen onnellinen. Sitähän jokainen meistä haluaa itselleen ja toimii niin, että löytää tiensä mitä kulkea. Kuinkas ollakaan, kotiin palattuani avasin Voimakortti-kalenterin ja tuossa tulos. 


Tällä kertaa joulukortti on piirretty ja väritelty itse. Ei ihan tullut sitä, mitä halusin, mutta näillä eväillä mennään. Nyt on vuoro omalle mietteelle ja sen jälkeen hyvää yötä, enkelit myötä ! <3 

Jos voit olla hetkisen hiljaisuudessa yksin,
kuunnella ajatuksiasi ja rauhoittua,
mitä todennäköisemmin sinulla on myös
mielenrauha ja olet onnekas.
-Viltsu-

Adopt parfyymi saatu blogiin

Kommentit

Ihana hemmottelupäivä teillä on ollut.
Mukavaa lauantai-iltaa, täällä jännätään Saaran finaalia x factoryssa!
Viltsu Mari sanoi…
Kuin myös, Outi. Upea Adam Lambert ja ihana Nicole Scherzinger jo lauloivat suoraan sydämeeni.
Kotilaiska sanoi…
Iloista joulunodotusta sinulle.Sain siskoltani synttärilahjaksi Muumi-jääkaapinovimagneetin jossa lukee "Huomenna on uusi päinä Jokaisen aivan oma alusta loppuun. Se on hauska ajatus" Mua tämä ajatus aina välillä herättää kun niin usein mun päivät alkaakin elää jonkun toisen elämää, täyttää toisten odotuksia ja toiveita ja hävitän itseni .
Viltsu Mari sanoi…
Kotilaiska, ihana kuulla sinusta! Olen kaivannut sinua!
Kiva magneetti. Muistuttaa tärkeästä asiasta.
Upea tuo paperinukke ja Sussun kortin mietelause. Sopii luovuutta kukkivalle Viltsulle :D
Viltsu Mari sanoi…
Ihanasti sanottu, Enkuli. <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…