Siirry pääsisältöön

Hyvän illan luukku 10 ja Adopt'


Hyvän illan joulukalenteri on saavuttanut ensimmäisen pyöreän kymmenluvun. Ajatella, että olemme aivan kohta puolivälissä jouluun! Tänään kävimme Murusen kanssa kampaajalla hieman kauempana, sillä Murunen voitti palkinnon, jonka haimme paikan päältä. Samalla reissulla ostimme loputkin joululahjoista, jotka lähetän ystävilleni. Löysin myös itselleni kaipaamani froteisen pyyhehupun, josta tykkään kovasti saunan jälkeen. Myös ostin yhden hiustuotteen, jota testailen ensin ja kerron täällä sitten. Oli pakko, kun se kuulosti niin mielenkiintoiselta. Nimittäin sokerisuihke. 


Take away-skaalaan löysin Pinterestistä paperinuket, joista tykkäsin lapsena kovasti. Nykyisin paperinuket päätyvät mm. 3D-kortteihin tai lapsille. 


Monestikohan olen kirjoittanut rakastavani tuoksuja ja olevani hyvinkin herkkä aistikkuudelle. Nimenomaan nautinnon puolelle. Se vain on niin. Tottakai pysyn tuoksuttomana vaikkapa sairaalassa tai muissa laitoksissa tai jos tila muuten on sellainen, ettei sinne vaan sovi hajuvedet. En myöskään lotraa päälleni suihkuttelemalla useampaa suihkausta saatikka parfyymisuihkuja, vaan yksi suihkaus, jonka alta kuljen. Se riittää, ihan totta! Kyllä minäkin voin pahoin bussissa, jossa iäkkäämpi rouva istuu viereeni ja Chanel nelkku leijailee ympäri bussia pilven lailla. Huh huh. 


Unohdetaan nyt parfyymipilvet ja keskitytään hienostuneeseen suihkaukseen, jossa parfyymipisarat hyväilevät kehoa ja antavat hajuaistille orgastisen tilan. Ranskattaren upeat korkokengät, jakkupuku ja siemaus lämmittävää punaviiniä bistrossa. Hän on jo päättänyt unohtaa kaikki miehet ja keskittyä uraansa ja muodin maailmaan. Samalla joku mies saapuu bistroon tyylikkäänä, huoliteltuna, vahvana ja miehekkäänä. Katseet kohtaavat tämän mitä komeimman miehen kanssa, ja flirtti saa alkunsa. 


Ranskalainen hurmaava herra, Dominique Monlun on suunnitellut adopt’ -tuoksut, joista hän sanoo näin: 

”Unelmieni parfyymit syntyvät luonnosta ja kukista sekä niiden inspiroivista väreistä. Tuoksun suunnittelu on ihmisten kuuntelemista ja heidän tunteidensa välittämistä. Se on jotain aivan uutta ja vangitsevaa tai se herättää muiston jostakin jo unohtuneesta”. 

Adopt' tuoksut ovat 100 % Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja. Yksi suosikeistani on Adopt’ Pêche Abricot. Tuoksumaailmaltaan tämä persikan ja aprikoosin sekoitus on kuin hedelmäsalaatti, jota tahtoo maistella lisää vielä vähän. Puutarhasta löytyviä hedelmäisiä ihmeitä: makeaa persikkaa, aprikoosia ja hieman kookosta. Sekoitus on sidottu yhteen lämpimällä vaniljalla ja myskillä. Hyvin hedelmäinen ja koska kyseessä parfyymi, myös vahva tuoksu. Ei siis tarvita runsasta suihkimista, vaan se hellä hipaisu. Tuoksu säilyy ihollasi koko päivän! Lisäämiselle ei ole tarvetta.
Se, mikä Adopt´in parfyymeistä tekee tuoksun ja keston lisäksi houkuttelevan, on edullisuus, edulliset pakkaukset. Alle kympillä saa jopa 30 milliä tätä rakkauden hedelmäsalaattia. 


Voimakortti-joulukalenterista löytyi kortti, joka sai minut ajattelemaan ääneen; Kyllä Susanna minut tuntee, ja hänen voimansa saa ihmeitä aikaan. 

Tuolla kampaajareissullamme nimittäin aamusella puhuin Murusen kanssa voimavaroistani, luovuudesta ja henkisyydestä, enkelihoidoista ja vahvuuksistani. Siitä, kuinka henkisyys ja luovuus tuovat minussa esiin parhaat puoleni ja tekevät minusta vahvemman sekä tasapainoisen kaikin puolin. Olemalla MINÄ kokonaisuutena ja kääntämällä vahvuudeksi herkkyyteni, voin hyvin ja olen onnellinen. Sitähän jokainen meistä haluaa itselleen ja toimii niin, että löytää tiensä mitä kulkea. Kuinkas ollakaan, kotiin palattuani avasin Voimakortti-kalenterin ja tuossa tulos. 


Tällä kertaa joulukortti on piirretty ja väritelty itse. Ei ihan tullut sitä, mitä halusin, mutta näillä eväillä mennään. Nyt on vuoro omalle mietteelle ja sen jälkeen hyvää yötä, enkelit myötä ! <3 

Jos voit olla hetkisen hiljaisuudessa yksin,
kuunnella ajatuksiasi ja rauhoittua,
mitä todennäköisemmin sinulla on myös
mielenrauha ja olet onnekas.
-Viltsu-

Adopt parfyymi saatu blogiin

Kommentit

Ihana hemmottelupäivä teillä on ollut.
Mukavaa lauantai-iltaa, täällä jännätään Saaran finaalia x factoryssa!
Viltsu Mari sanoi…
Kuin myös, Outi. Upea Adam Lambert ja ihana Nicole Scherzinger jo lauloivat suoraan sydämeeni.
Kotilaiska sanoi…
Iloista joulunodotusta sinulle.Sain siskoltani synttärilahjaksi Muumi-jääkaapinovimagneetin jossa lukee "Huomenna on uusi päinä Jokaisen aivan oma alusta loppuun. Se on hauska ajatus" Mua tämä ajatus aina välillä herättää kun niin usein mun päivät alkaakin elää jonkun toisen elämää, täyttää toisten odotuksia ja toiveita ja hävitän itseni .
Viltsu Mari sanoi…
Kotilaiska, ihana kuulla sinusta! Olen kaivannut sinua!
Kiva magneetti. Muistuttaa tärkeästä asiasta.
Upea tuo paperinukke ja Sussun kortin mietelause. Sopii luovuutta kukkivalle Viltsulle :D
Viltsu Mari sanoi…
Ihanasti sanottu, Enkuli. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…