Siirry pääsisältöön

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Meillä oli ensimmäinen isänpäivä ilman isää. Emme siis juhlineet isiä, vaan kävimme keiju-kummilapseni synttäreillä. Keijuus tulee siitä, ettei kirkkoon kuulumattomilla voi olla virallisia kummeja, mutta ns. keijukummiksi minut on valittu sanallisella sopimuksella.

Se, ettei isää eikä isovanhempia enää ole, on suuri menetys. Kuinka toivoisinkaan voivani käydä isän luona tai mummolassa. Aivan niinkuin silloin ennen. En kuitenkaan voi jäädä paikoilleni suremaan, vaan elämää on jatkettava. On muistettava heitä, jotka yhä ovat täällä! Minulla miespuolisista se tärkein on tietysti oma lapseni. Hän onkin nykyisin osana myös blogiani enemmissä määrin, sillä teemme postauksia yhteistyössä joidenkin tuotteiden tai asioiden tiimoilta. 


Koska luonnonkosmetiikka on minulle hyvin tärkeää, halusin pojallenikin esitellä luonnonkosmetiikan miesten tuotteiden maailmaa. Luonnonkosmetiikan herkkuja voi löytää myös Suomesta. Siksi valitsinkin Davvin miesten tuotteet pojalleni, joka arvostaa laatua sekä toimivuutta. Pojalleni, joka on minulle kaikki kaikessa ja se ihminen, jota arvostan monessa asiassa. Erityisesti älykkyydessä, ennakkoluulottomuudessa, sosiaalisuudessa ja toisten huomioonottamisessa, mutta myös oman tyylinsä säilyttämisessä ja värikkyydessä. Hän pitää myös huolta ulkonäöstään. Nuorena on hyvä aloittaa ulkonäöstä huolehtiminen, mutta eihän se tietenkään liian myöhäistä ole koskaan.Davvin kosmetiikkasarjan tuotteissa on käytetty luonnonmarjoista, sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Davvi on saanutkin alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja raaka-aineet ovat sertifioituja. Davvin tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Tuotteissa on vain se oleellinen, ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Huomaa myös upeat pakkaukset, jotka sopivat niin nuorelle tyylitajuiselle kuin vanhemmallekin charmantille miehelle. 

Vasemmalla kuvassa on Davvin Calming Aftershave Balm. Tämä parranajon jälkeen käytettävä balsami tuoksuu miellyttävälle havupuulle sekä ripaukselle inkivääriä ja sitrusta hetken. Ei liikaa, vaan sopivasti. Balsami imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja selkeästi virkeämmäksi. Balsami rauhoittaa ihoa ja sitä kautta saa punoitusta hälvenemään nopeammin. Runsaasti vitamiinejä sisältävä tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja hei, myös naisille! 

Todellakin, voit halutessasi sipaista balsamia puhtaalle iholle kosteuttajaksi ennen meikkivoiteen levittämistä! Toimii! Testasin! Helpotti kummasti meikkien levittämistä, kun alla oli jo tämä silottavan tuntuinen balsami.
Balsamia annostellaan vain herneen kokoinen annos kädelle ja levitetään kasvoille. Kuivuu tosiaankin nopeasti ja tuote on väritön. Ihon sävy tasoittuu normaaliksi ja kuuluupa korjaavan myös UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vaurioitakin. Tällä pullolla kannattaa siis käydä miehen että naisen. ;) 


Tuo toinen pullo eli nyt tässä  vasemmalla oleva, on myös erinomainen Davvin tuote miehelle. Nimittäin Refreshing Aftershave Eau de Toilette. Täytyy myöntää, että olen hitusen ylpeäkin itsestäni, että löysin pojalleni Davvin tuotteet ekaksi luonnonkosmetiikaksi, sillä onhan nämä huippuja! Suomalaisia, puhtaita, tyylikkäitä, toimivia... Voinko edes painottaa tarpeeksi suomalaisuutta!? Muistankin sen mainoslauseen; Osta kuukaudessa kympillä lisää kotimaisia tuotteita tai palveluja, niin suomalaiset saavat enemmän työtä.

DAVVI Refreshing Aftershave Eau de Toilette on saman sarjan, saman tuoksuinen ja samaten kaikille ihotyypeille sopiva partavesi. Näinollen tuotteiden vaikutukset, tuoksut ja koostumukset täydentävät toisiaan. 

Balsamissa pullo on pumppumekanismilla toimiva, ja balsami tulee sopivissa määrin ulos holvaamatta turhaan. Se ei myöskään ole liian juoksevaa. Vastaavasti tämä partavesi on väritöntä ja yhtälailla sakeampaa, mitä vesi-sana antaisi olettaa. Davvin partavettä annostellaan kädelle pullosta ongelmitta sakeuden vuoksi. Mitään voidemaista tämä ei kuitenkaan ole, vaan juoksevaa, muttei sormien välistä liriävää. 

Refreshing Aftershave Eau de Toilette on siis parranajon jälkeen balsamin päälle tuleva aine, ja se rauhoittaa ihoa samalla, kun ehkäisee tulehduksia. Tulehdusvaarahan on olemassa, kun partaa ajetaan. Pienikin nirhauma tai haavauma voi olla jonkin suuremman alkua. 

Myös tämä tuote vähentää punoitusta ihoärsytyksestä, mutta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa kasvoille tervettä hehkua. 

Tässä on vinkkimme pojille ja isille, ukeille ja enoille puhumattakaan kummisedistä ja veljistä! Ja nyt lopuksi aiheeseen sopivaa musiikkia... 


 
Tangon ystäville

Tuotteet saatu blogiin Davvilta


Rauhoittavaa musiikkia/js/pinit.js">

Kommentit

Meillä kummallakin lapsella on kunniatäti eli sama kuin sun keijuilu <3
Viltsu Mari sanoi…
Outi, keijuilun keksivät pienokaisen vanhemmat. Jokaisella on se oma tärkeä nimike ja kunniakummi kuulostaa myös hienolta. Tärkeintä kuitenkin lapselle olla läsnä nimikkeestä riippumatta.
mummo sanoi…
Haltijakummistakin olen kuullut. Mukavaa keskiviikkoiltaa!
SatuKoo sanoi…
Kiitos vinkistä, täytyy katsoa mitä mieheni tuumii noista tuotteista. Hänellä ei ole läheskään yhtä monta purkkia ja purnukkaa kuin minulla, mutta kuitenkin :D

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.