Siirry pääsisältöön

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Meillä oli ensimmäinen isänpäivä ilman isää. Emme siis juhlineet isiä, vaan kävimme keiju-kummilapseni synttäreillä. Keijuus tulee siitä, ettei kirkkoon kuulumattomilla voi olla virallisia kummeja, mutta ns. keijukummiksi minut on valittu sanallisella sopimuksella.

Se, ettei isää eikä isovanhempia enää ole, on suuri menetys. Kuinka toivoisinkaan voivani käydä isän luona tai mummolassa. Aivan niinkuin silloin ennen. En kuitenkaan voi jäädä paikoilleni suremaan, vaan elämää on jatkettava. On muistettava heitä, jotka yhä ovat täällä! Minulla miespuolisista se tärkein on tietysti oma lapseni. Hän onkin nykyisin osana myös blogiani enemmissä määrin, sillä teemme postauksia yhteistyössä joidenkin tuotteiden tai asioiden tiimoilta. 


Koska luonnonkosmetiikka on minulle hyvin tärkeää, halusin pojallenikin esitellä luonnonkosmetiikan miesten tuotteiden maailmaa. Luonnonkosmetiikan herkkuja voi löytää myös Suomesta. Siksi valitsinkin Davvin miesten tuotteet pojalleni, joka arvostaa laatua sekä toimivuutta. Pojalleni, joka on minulle kaikki kaikessa ja se ihminen, jota arvostan monessa asiassa. Erityisesti älykkyydessä, ennakkoluulottomuudessa, sosiaalisuudessa ja toisten huomioonottamisessa, mutta myös oman tyylinsä säilyttämisessä ja värikkyydessä. Hän pitää myös huolta ulkonäöstään. Nuorena on hyvä aloittaa ulkonäöstä huolehtiminen, mutta eihän se tietenkään liian myöhäistä ole koskaan.Davvin kosmetiikkasarjan tuotteissa on käytetty luonnonmarjoista, sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Davvi on saanutkin alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja raaka-aineet ovat sertifioituja. Davvin tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Tuotteissa on vain se oleellinen, ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Huomaa myös upeat pakkaukset, jotka sopivat niin nuorelle tyylitajuiselle kuin vanhemmallekin charmantille miehelle. 

Vasemmalla kuvassa on Davvin Calming Aftershave Balm. Tämä parranajon jälkeen käytettävä balsami tuoksuu miellyttävälle havupuulle sekä ripaukselle inkivääriä ja sitrusta hetken. Ei liikaa, vaan sopivasti. Balsami imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja selkeästi virkeämmäksi. Balsami rauhoittaa ihoa ja sitä kautta saa punoitusta hälvenemään nopeammin. Runsaasti vitamiinejä sisältävä tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja hei, myös naisille! 

Todellakin, voit halutessasi sipaista balsamia puhtaalle iholle kosteuttajaksi ennen meikkivoiteen levittämistä! Toimii! Testasin! Helpotti kummasti meikkien levittämistä, kun alla oli jo tämä silottavan tuntuinen balsami.
Balsamia annostellaan vain herneen kokoinen annos kädelle ja levitetään kasvoille. Kuivuu tosiaankin nopeasti ja tuote on väritön. Ihon sävy tasoittuu normaaliksi ja kuuluupa korjaavan myös UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vaurioitakin. Tällä pullolla kannattaa siis käydä miehen että naisen. ;) 


Tuo toinen pullo eli nyt tässä  vasemmalla oleva, on myös erinomainen Davvin tuote miehelle. Nimittäin Refreshing Aftershave Eau de Toilette. Täytyy myöntää, että olen hitusen ylpeäkin itsestäni, että löysin pojalleni Davvin tuotteet ekaksi luonnonkosmetiikaksi, sillä onhan nämä huippuja! Suomalaisia, puhtaita, tyylikkäitä, toimivia... Voinko edes painottaa tarpeeksi suomalaisuutta!? Muistankin sen mainoslauseen; Osta kuukaudessa kympillä lisää kotimaisia tuotteita tai palveluja, niin suomalaiset saavat enemmän työtä.

DAVVI Refreshing Aftershave Eau de Toilette on saman sarjan, saman tuoksuinen ja samaten kaikille ihotyypeille sopiva partavesi. Näinollen tuotteiden vaikutukset, tuoksut ja koostumukset täydentävät toisiaan. 

Balsamissa pullo on pumppumekanismilla toimiva, ja balsami tulee sopivissa määrin ulos holvaamatta turhaan. Se ei myöskään ole liian juoksevaa. Vastaavasti tämä partavesi on väritöntä ja yhtälailla sakeampaa, mitä vesi-sana antaisi olettaa. Davvin partavettä annostellaan kädelle pullosta ongelmitta sakeuden vuoksi. Mitään voidemaista tämä ei kuitenkaan ole, vaan juoksevaa, muttei sormien välistä liriävää. 

Refreshing Aftershave Eau de Toilette on siis parranajon jälkeen balsamin päälle tuleva aine, ja se rauhoittaa ihoa samalla, kun ehkäisee tulehduksia. Tulehdusvaarahan on olemassa, kun partaa ajetaan. Pienikin nirhauma tai haavauma voi olla jonkin suuremman alkua. 

Myös tämä tuote vähentää punoitusta ihoärsytyksestä, mutta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa kasvoille tervettä hehkua. 

Tässä on vinkkimme pojille ja isille, ukeille ja enoille puhumattakaan kummisedistä ja veljistä! Ja nyt lopuksi aiheeseen sopivaa musiikkia... 


 
Tangon ystäville

Tuotteet saatu blogiin Davvilta


Rauhoittavaa musiikkia/js/pinit.js">

Kommentit

Meillä kummallakin lapsella on kunniatäti eli sama kuin sun keijuilu <3
Viltsu Mari sanoi…
Outi, keijuilun keksivät pienokaisen vanhemmat. Jokaisella on se oma tärkeä nimike ja kunniakummi kuulostaa myös hienolta. Tärkeintä kuitenkin lapselle olla läsnä nimikkeestä riippumatta.
mummo sanoi…
Haltijakummistakin olen kuullut. Mukavaa keskiviikkoiltaa!
SatuKoo sanoi…
Kiitos vinkistä, täytyy katsoa mitä mieheni tuumii noista tuotteista. Hänellä ei ole läheskään yhtä monta purkkia ja purnukkaa kuin minulla, mutta kuitenkin :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…