Hae tästä blogista

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Meillä oli ensimmäinen isänpäivä ilman isää. Emme siis juhlineet isiä, vaan kävimme keiju-kummilapseni synttäreillä. Keijuus tulee siitä, ettei kirkkoon kuulumattomilla voi olla virallisia kummeja, mutta ns. keijukummiksi minut on valittu sanallisella sopimuksella.

Se, ettei isää eikä isovanhempia enää ole, on suuri menetys. Kuinka toivoisinkaan voivani käydä isän luona tai mummolassa. Aivan niinkuin silloin ennen. En kuitenkaan voi jäädä paikoilleni suremaan, vaan elämää on jatkettava. On muistettava heitä, jotka yhä ovat täällä! Minulla miespuolisista se tärkein on tietysti oma lapseni. Hän onkin nykyisin osana myös blogiani enemmissä määrin, sillä teemme postauksia yhteistyössä joidenkin tuotteiden tai asioiden tiimoilta. 

Koska luonnonkosmetiikka on minulle hyvin tärkeää, halusin pojallenikin esitellä luonnonkosmetiikan miesten tuotteiden maailmaa. Luonnonkosmetiikan herkkuja voi löytää myös Suomesta. Siksi valitsinkin Davvin miesten tuotteet pojalleni, joka arvostaa laatua sekä toimivuutta. Pojalleni, joka on minulle kaikki kaikessa ja se ihminen, jota arvostan monessa asiassa. Erityisesti älykkyydessä, ennakkoluulottomuudessa, sosiaalisuudessa ja toisten huomioonottamisessa, mutta myös oman tyylinsä säilyttämisessä ja värikkyydessä. Hän pitää myös huolta ulkonäöstään. Nuorena on hyvä aloittaa ulkonäöstä huolehtiminen, mutta eihän se tietenkään liian myöhäistä ole koskaan.

Davvin kosmetiikkasarjan tuotteissa on käytetty luonnonmarjoista, sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Davvi on saanutkin alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja raaka-aineet ovat sertifioituja. Davvin tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Tuotteissa on vain se oleellinen, ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Huomaa myös upeat pakkaukset, jotka sopivat niin nuorelle tyylitajuiselle kuin vanhemmallekin charmantille miehelle. 

Vasemmalla kuvassa on Davvin Calming Aftershave Balm. Tämä parranajon jälkeen käytettävä balsami tuoksuu miellyttävälle havupuulle sekä ripaukselle inkivääriä ja sitrusta hetken. Ei liikaa, vaan sopivasti. Balsami imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja selkeästi virkeämmäksi. Balsami rauhoittaa ihoa ja sitä kautta saa punoitusta hälvenemään nopeammin. Runsaasti vitamiinejä sisältävä tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja hei, myös naisille! 

Todellakin, voit halutessasi sipaista balsamia puhtaalle iholle kosteuttajaksi ennen meikkivoiteen levittämistä! Toimii! Testasin! Helpotti kummasti meikkien levittämistä, kun alla oli jo tämä silottavan tuntuinen balsami.
Balsamia annostellaan vain herneen kokoinen annos kädelle ja levitetään kasvoille. Kuivuu tosiaankin nopeasti ja tuote on väritön. Ihon sävy tasoittuu normaaliksi ja kuuluupa korjaavan myös UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vaurioitakin. Tällä pullolla kannattaa siis käydä miehen että naisen. ;) 

Tuo toinen pullo eli nyt tässä  vasemmalla oleva, on myös erinomainen Davvin tuote miehelle. Nimittäin Refreshing Aftershave Eau de Toilette. Täytyy myöntää, että olen hitusen ylpeäkin itsestäni, että löysin pojalleni Davvin tuotteet ekaksi luonnonkosmetiikaksi, sillä onhan nämä huippuja! Suomalaisia, puhtaita, tyylikkäitä, toimivia... Voinko edes painottaa tarpeeksi suomalaisuutta!? Muistankin sen mainoslauseen; Osta kuukaudessa kympillä lisää kotimaisia tuotteita tai palveluja, niin suomalaiset saavat enemmän työtä.

DAVVI Refreshing Aftershave Eau de Toilette on saman sarjan, saman tuoksuinen ja samaten kaikille ihotyypeille sopiva partavesi. Näinollen tuotteiden vaikutukset, tuoksut ja koostumukset täydentävät toisiaan. 

Balsamissa pullo on pumppumekanismilla toimiva, ja balsami tulee sopivissa määrin ulos holvaamatta turhaan. Se ei myöskään ole liian juoksevaa. Vastaavasti tämä partavesi on väritöntä ja yhtälailla sakeampaa, mitä vesi-sana antaisi olettaa. Davvin partavettä annostellaan kädelle pullosta ongelmitta sakeuden vuoksi. Mitään voidemaista tämä ei kuitenkaan ole, vaan juoksevaa, muttei sormien välistä liriävää. 

Refreshing Aftershave Eau de Toilette on siis parranajon jälkeen balsamin päälle tuleva aine, ja se rauhoittaa ihoa samalla, kun ehkäisee tulehduksia. Tulehdusvaarahan on olemassa, kun partaa ajetaan. Pienikin nirhauma tai haavauma voi olla jonkin suuremman alkua. 

Myös tämä tuote vähentää punoitusta ihoärsytyksestä, mutta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa kasvoille tervettä hehkua. 

Tässä on vinkkimme pojille ja isille, ukeille ja enoille puhumattakaan kummisedistä ja veljistä! Ja nyt lopuksi aiheeseen sopivaa musiikkia... 


 
Tangon ystäville


Tuotteet saatu blogiin Davvilta


Rauhoittavaa musiikkia/js/pinit.js">

4 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Meillä kummallakin lapsella on kunniatäti eli sama kuin sun keijuilu <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Outi, keijuilun keksivät pienokaisen vanhemmat. Jokaisella on se oma tärkeä nimike ja kunniakummi kuulostaa myös hienolta. Tärkeintä kuitenkin lapselle olla läsnä nimikkeestä riippumatta.

mummo kirjoitti...

Haltijakummistakin olen kuullut. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

SatuKoo kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy katsoa mitä mieheni tuumii noista tuotteista. Hänellä ei ole läheskään yhtä monta purkkia ja purnukkaa kuin minulla, mutta kuitenkin :D

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...